Blog premiat

vineri, 20 august 2010

"Curat pusca si vorbesc prostii"....

Citeam azi pe blogul  Monei despre boala marionetelor...am stat si m-am gandit... are mare dreptate,noi de altfel suntem niste papusi in mana destinului,El,papusarul sef ne"joaca "cum meritam sau poate cum ne este dat fiecaruia ,de papusarii de pe pamant ce sa mai zic?sunt si aici o multime,jucam si aici cum ni se canta,avem de ales?Nu!!! daca stai sa alegi ramai pe dinafara  si e al naibii de greu!Ar fi bine sa dai pe dinafara,adica sa erupa raul pe care il simti si care te apasa,dar eruptiile lasa urme,se vindeca greu...
Aseara vorbeam cu un amic pe YM,era total nemultumit de tot ce se intampla in tara,am stat doua ore sa vorbim doar despre politica,nu ma gusta subiectul si mi-e cam peste mana sa abordez astfel de teme,chiar pot sa spun ca ma depasesc si nu ma antrenez in asa ceva,aseara insa nolens-volens mi-am dat cu parerea,o fi si asta o forma de terapie,te descarci oarecum punand pe tapet tot ce doare..tot ce ne doare pe majoritatea dintre noi,din pacate cam la stadiul acesta de nemultumire ramanem ,pana la revolta mai exista mult si ma intreb daca ea ar rezolva problema?
Lumea il acuza pe Basescu,nu mi-e drag nici mie,nu l-am votat! nici gand! dar...adevaratii papusari sunt cei de langa el,ei trag sforile,el priveste doar nepasator spectacolul,spectacolul vietii de pe pamantul romanesc,ma intreb  retoric,nu era mai bine sa ramana pe mare?leganat de valuri ducea o viata ca-n povesti!...si poate povestea noastra era alta,una mai vesela...
Ei, dar,o sa ma intrebi"ce te-a apucat Olga?...ce-i cu nemultumirile astea?"...o sa raspund ca si iepurasul din bancul acela bine stiut :"curat pusca si vorbesc prostii..."
Dar hai sa va las un clip ...cu Sava Negrean Brudascu....si vorba ei:
Doamne ocroteste-i pe romani!
Si inca ceva...cred ca generatia fetitei din poza,( este nepotica unei prietene)  ne salveaza,ce ziceti?

17 comentarii:

  1. Ti-am dus dorul, Olga. In aceasta vara, ai fost plecata mai tot timpul. Sper ca te-ai saturat de drumetii, sa te avem printre noi, si sa postezi iarasi zi de zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu cred ca ne mai salveaza nimeni...

    RăspundețiȘtergere
  3. Două ore discuţii despre politică...
    În mod cert nu aţi vorbit cu mine...

    RăspundețiȘtergere
  4. DOCTORE,MULTUMESC!
    Te citesc cu placere de fiecare data,nu promit ca voi sta acasa,deh! m-am invatat si eu cu drumurile si e greu sa spun stop! mai ales ca a inceput sa-mi placa sa calatoresc...cu atat o sas ma aleg ca in rest toate raman pe pamant,nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Monica,tu ar trebui sa crezi,veniti voi generatia tanara care salveaza Romania!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cataline,nu ne-am sincronizat online pe YM,dar ,cu tine poate as fi vorbit despre arta fotografica,mai furam ceva din tainele tale,ca prea esti bun!;)
    Cu amicul de aseara am lasat sa curga discutia pentru ca pe undeva avea aceleasi pareri cu mine....Ca atare ne-am descarcat off-ul amandoi.Atat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un weekend excelent vă doresc!
    Vă pup şi îmbrăţişez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna draga, speranta moare ultima!
    Va amintiti sa fi existat un presedinte, in tara asta, care sa nu fi fost de vina pentru toate cele?Dar oamenii "iscusiti"au nevoie de paravane dupa care sa "traga "sforile.
    Sper din tot sufletul ca puiutii mei sa traiasca pe pamant romanesc in conditii mai bune, sper sa se gaseasca acela care sa fie solutia pentru toate problemele romanilor.
    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne Olga pesimista mai esti , daca asteptam sa ne salveze generatia fetitei din poza crezi ca noi mai apucam sa traim acele vremuri ?
    Sau chiar daca apucam la ce folos , la varsta aceea . Imi amintesc cu regret ca parintii nostrii au fost generatia de sacrificiu pentru ca noi s-o ducem mai bine noi suntem la randul nostru pentru copii nostri . Oare cate generatii se vor tot sacrifica ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi vine sa dau cu furca-n ei s-apoi sa-i retez cu coasa, i-am votat si m-au dezamagit prin lalaiala lor multa, prin lipsa de curaj si bataia de joc ce-o afiseaza fata de popor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai ales o clipă de muzică pe cinste draga mea.
    O seară binecuvântată îti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu cred ca noi trebuie sa ne salvam, de... noi. Nimeni nu poate face asta in locul nostru... am intrat intr-o stare de amorteala, din care doar noi ne putem salva...

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe unde mai esti? Imbratisari de la Vrancea!

    RăspundețiȘtergere
  14. mda...lumea este un teatru de papusi...bine zis

    RăspundețiȘtergere
  15. uite ca am aparut si eu, bunica Norei fetita din poza! Olga mi-a facut o mare surpriza si bucurie ca a postat aici poza nepotelei mele!
    si eu zic ca "speranta moare ultima" !
    Nora... sa dea Dumnezeu ca voi sa traiti liberi si fericiti!

    RăspundețiȘtergere