Blog premiat

luni, 19 noiembrie 2018

Autocenzura


       Functionam dupa un plan divin, primim lectii care dor dar care ne fac mai intelepti  cumva...ne ajuta sa fim mai aproape de esenta noastra, cuvantul acestui an a fost echilibru, am incercat sa imi echilibrez trairile, sa imi   bucur sufletul  uitandu-ma mai adanc in mine, sa fac ce vreau taman  ca o fetita rasfatata, poate si pentru ca ingerii au fost cumva mai apropiati de mine si m-au  acoperit cu bratele lor...nelasandu-ma sa cad prada cuvintelor mestesugite ale unora care cu asta se ocupa incercand sa vrajmaseasca lumea...cu alte cuvinte m-am  autocenzurat, mi-am pus fermoar la gura si am ramas nepasatoare sau am tinut balanta judecatii dreapta cu alte cuvinte, ca nu e treaba mea sa pun pe tapet pe nimeni!
     Am intors cat am putut spatele artagosilor, conflictualilor,  dar pe alocuri nu am rezistat tentatiei de a riposta in stilul meu bine cunoscut adica pe blog, daca au inteles bine...daca nu?... tot bine, ce-am avut si ce-am pierdut vorba lui Caragiale... ;)  nu mi-am risipit energia de prisos cu persoane care nu merita, am oferit-o acolo unde am simtit ca trebuie...am pus frau si limbii digitale, ca deh!!! virtualul asta e mai ceva ca si realul, circula zvonurile al naibii de tare...asadar decat sa fii improscata cu ura mai bine temperata limba...filtru exigent si basta!!... scapi basma curata in orice situatie..."fabricatiile" unor oameni mici pierduti in propria nefericire nu trebuie bagate in seama, la concluzia asta am ajuns, scapi asa de atacuri dezgustatoare si te autoprotejezi.. O sa zici ca-i greu? nu e deloc...iti dau si o solutie draga cititorule, ia un catel de usturoi in fiecare dimineata si mesteca-l rostogolindu-l cateva secunde prin gura( o jumatate de minut)...te linisteste, iti intareste sistemul imunitar, devii imuna la toate relele... ;)   e verificat, functioneaza!!! va doresc succes!!

Edit later: sursa imagine - internet

Un comentariu:

  1. Mereu am simtit vorbele tale ca pe o oglinda a sufletului meu...esti o femeie minunata si ma consider binecuvantata ca te-am intalnit !

    RăspundețiȘtergere