Blog premiat

marți, 16 ianuarie 2018

Baba urata cu crengi

     Mai ieri unul caruia i-am retezat politicos "avanturile" pe FB m-a facut baba urata cu crengi,  cu sau fara crengi ...pot spune ca nu sunt desteapta desteptelor  dar nici  incuiata- incuiateleor sa ma las invaluita de texte de doua parale! Nu-mi place sa fiu gratulata, dar nici jignita,  stiu cum arat si stiu care e valoarea mea...insa nici sa cred ca a fi tanara e cea mai mare virtute a unei femei,  de te-am lovit mon cher in moalele orgoliului, e pentru ca nu-mi doresc interactiuni pe net cu persoane care nu-mi inspira incredere!
    Ma dau gata oamenii cu  eleganta morala, sunt topita dupa oameni care stiu sa ti se adreseze cuviincios, imi doresc interactiune cu oameni care stiu sa vorbeasca frumos, sa-si aleaga cuvintele, nu sa le tranteasca ca pe niste baloti, sufletul meu e descheiat spre astfel de persoane, nu-mi permit ca mintea si inima mea sa se joace cu viata mea, nu fac nimanui declaratii cu talc si nici nu ma antrenez in relatii pasagere, oricat as fi de chinuita de doruri....am invatat cu pretul lacrimilor varsate, ca e bine sa fi rezervata, suntem vulnerabile noi femeile si tocmai de aceea ma ratacesc printre intelesuri sau poate neintelesuri despre  viata, despre oameni, despre tot ce ma inconjoara...Sufletul meu e linistit chiar daca e singur!
   M-am lasat cuprinsa de moment de griji trecatoare cum le-ar numi unii, dar ma gandeam ca poate ar trebui sa existe o responsabilitate a cuvintelor pe care le trimitem in eter, nu-ti da nimeni dreptul sa ataci doar pentru ca ti se inchide usa, stiu ca e trist pentru unii ca nu au cu cine sa imparta bucuria, fericirea, tristetea, dar nu e vina mea....sufletul meu are resurse inepuizabile dar nu pentru oricine! Veninul singuratatii nu ar trebui sa indemne pe nicio persoana spre  rautati gratuite,  as alerga desculta spre oameni care stiu sa-ti stampileze sufletul, au fost cativa in viata mea si ma intreb acum unde s-au ascuns de nu-i mai  intalnesc?...oameni care iti incarca sufletul cu lumina si te ajuta sa te reincarci in lupta cu raul si uratul vietii! oameni care cu parfumul sufletul lor  te fac sa te simti importanta doar pentru ca ii ai pe ei aproape!
    Ma rog Lui sa-mi tina mintea sanatoasa si inima sensibila ...n-am sa  permit marlanilor, badaranilor sa-mi darame  zidurile sufletului cu vulgaritati, frangatorilor de inimi le recomand sa-si schimbe strategiile, poate asa vor avea sorti de izbanda!

5 comentarii:

  1. M-am delectat. Am aprobat. Ai punctat bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aura Florina Cojocărescu17 ianuarie 2018 la 05:56

    Olga dragă, îți amintești replica copilăriei noastre: ,,cine zice, acela este- ca măgarul din poveste!” :D Frumos mai scrii, și bine știi a pune punctul pe ,,i”! 💝O zi magică, suflet drag! 😘🍀

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună comentare, îmi place, cu replici pe măsură.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Ma opresc" langa oamenii alaturi de care vibrez si "plec" de langa cei ostili pentru ca n-am timp de pierdut .

      Ștergere
  4. Nu vorbi cu pacat, Tashico. Sunt o gramada de "elevi" care ar vrea sa treaca prin mainile unei... profesoare experimentate.




    https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=500122470 




    https://www.xvideos.com/video29829071/foot_worshipped_grandma 




    https://www.xvideos.com/video67093/lady_marie

    Si ce, lor nu le plac Adonisii la nudu' gol?

    RăspundețiȘtergere