Blog premiat

marți, 10 octombrie 2017

Am 7 zile si ma numesc Mihnea - Ioan

    Iacata-ma-s din nou bunica!!! Roxana- Diana, fi-mea cea mare a adus pe lume un baietel  de 3,270 care a primit nota 10, cum sa nu fiu fericita? Nu ma mai simt singura, am deja doi nepoti care imi vor  indulci restul vietii cu dragalaseniile lor....si cum sa nu ma laud eu azi cand ma gandesc ca nu toti avem privilegiul sa ajungem bunici, tocmai de aceea multumesc Lui pentru darul care imi va bucura restul vietii si doresc lui Mihnea viata lunga cu sanatate si multe bucurii pe care sa le imparta cu parintii lui care si-au dorit atat de mult venirea lui pe lume!
    Daca mama mea a fost o bunica speciala pentru fetele mele, sper sa pot sa ma ridic si eu la nivelul ei, cu memoria ei extraordinara le invata pe fetele mele poezii din tineretea ei, era foarte permisiva cu ele, pentru ca le iubea maxim, nu s-a plans niciodata de greutati ( Roxana ii seamna  mult din acest punct de vedere...)iar fetele mele au fost speranta si lumina ei....acum Praslea alias Mihnea si Ema  alias Cosanzeana vor fi personajele mele de poveste, voi trai basmul vietii alaturi de ei! Sunt fericita ca ma incarc din nou  cu responsabilitati, imi plac provocarile si abia astept sa descarc bagajul emotional - afectiv spre  cei doi nepoti ai mei, ma incearca un sentiment diferit, am trecut de la stadiul de mama la cel de bunica si sigur ca despre "bunicisme" voi mai scrie multe, pe masura in care le voi trai si eu, oricum sentimentul de utilitate si valoare personala simt ca mi-a crescut odata cu nasterea nepotilor, asadar sunt mandra ca sunt bunica la puterea a doua!
    Nu va fie frica de batrinete dragi mei, ea vine cu bucurii, pentru ca odata  cu varsta incepi sa apreciezi mai mult ceea ce ai, sa luam deci de la viata ce este mai bun, batrinetea vine si cu pierderi de oameni dragi dar si cu bucurii de acest fel, oamenii dragi pleaca dar dragostea nu dispare niciodata, iar dragostea bunicilor este una speciala!


10 comentarii:

  1. Te iubim, draga noastra!!!😀😚

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă doriți să vă salvați căsnicia, trebuie să fiți bine conștienți că veți avea nevoie de ajutor urgent de la un expert. Genul de ajutor care vă va permite să vă schimbați intențiile partenerului de a vă divorța. Prin urmare, dr. Obodo este aici pentru a vă ajuta și a opri divorțul să se întâmple.

      CONTACT DR OBODO Astazi:
      EMAIL: TEMPLEOFANSWER@HOTMAIL.CO.UK
      SAU APEL / WHATSAPP: +234 815 542548-1

      Ștergere
  2. Ce frumos i-ati descris pe nepoteii d-voastra!❤Sa va dea bunul Dumnezeu sanatate si putere sa va bucure sufletul multi,multi ani de-acum inainte!!!✌

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa traiasca,sa fie sanatos,sa aiba parte in viata de tot ce isi va dori ! Dumneavoastra si familiei multa sanatate si mari bucurii va doresc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa-ti trăiască sănătos și bucuriile vieții sa-i înconjoare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Blogul tau se poate numi acum, "cutiuta cu bucurii"!
    Sa iti traiasca nepotelul si nepotica, sa creaaca mari si sa se bucure de lumea minunata in care abia au intrat!
    Bun venit si sedere minunata si indelungata!🌻💛🌻💛

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma simt privilegiata citindu-te, ca dealtfel toti cititorii tai. Spun privilegiata pentru ca-mi impartasesti uneori din cele mai intime convingeri si trairi ale tale. Te respect pentru toate cele... si sunt destule ! Uite cum continua viata !... ca dansul, iar tu esti fericita, conectata la tot ce exista in legatura cu sufletele celor dragi, celebrand inca o data momentul nasterii.
    Parca te vad cum te uiti pe geam si astepti sa infloreasca liliacul, sa indeplinesti cu strasnicie ,,bunicisme,, sa le spui nepotilor ca lumea asta e frumoasa si magica. Sa creasca stiind cat de mult sunt iubiti !

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu siguranta vei reusi sa fii o bunica din povesti:)))) simplul fapt ca posezi o gramada de energie pozitiva (sunt convinsa ca in bratele tale Praslea si Cosanzeana sunt numai zambet) si o rabdare aproape neomeneasca, te vor face sa-ti atingi scopul cu usurinta. Multa fericire si numai bucurii va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United
    Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în My Sotul meu și eu am fost căsătoriți de 27 de ani cu doi copii. Doar
    acum doi ani totul a venit până la capăt. Voiam soțul meu înapoi și am cerșit
    dar el nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre asta
    vrăjitoare specială. Unii oameni au mărturisit că ia adus Ex
    iubit înapoi, unii au mărturisit că el restaurează uterul și vindecă cancerul și altele
    bolnavii, unii au mărturisit că poate să vrăjească pentru a opri divorțul și de asemenea
    vraja pentru a obține o slujbă bine plătită așa mai departe. El este uimitor, am întâlnit și unul mărturie particulară, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre ea
    cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea
    a scos emailul. După ce le-am citit toate acestea, am decis să încerc. eu
    la contactat prin e-mail și mi-a explicat problema
    ceea ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat
    probleme, și am fost chiar mai fericit decât oricând înainte DR.OGAGA ​​KUNTA esti a
    omul înzestrat și nu-l voi opri publicându-l pentru că e minunat
    om. Dacă aveți vreo problemă și căutați un adevărat și autentic
    vrăjitoare, încercați-l oricând, este răspunsul la problemele dvs. Poti
    contactați-l prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și rezolvați problemele
    ca mine.Ea poate rezolva următoarele probleme și mult mai mult.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE POTRIVITĂ VĂ ACUM ATRACTIV
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTAȚI UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua prietenilor imi doresc sa impartasesc declaratia mea si sa spun cat de mult am fost de cand iubitul meu sa intors inapoi la mine din cauza marelui ajutor Dr. IZOYA a carui adresa de e-mail drizayaomosolutions@gmail.com mi-a fost oferita, sotul meu ma lasat in prima saptamana a lunii aprilie în acest an, deoarece credea că îl înșeală. Mi-a spus că prietenii lui i-au spus că am văzut pe altcineva când nu este în jur, am încercat să-l fac să înțeleagă că prietenii lui i-au mințit, dar nu mi-a dat șansa să-i explic că a fost cum ma lasat pentru o alta femeie. După o lună de separare am încercat să trăiesc o viață normală fără el, dar a fost foarte greu pentru mine să mă descurc, apoi am decis să îl contactez pe dr. IZOYA prin adresa de e-mail drizayaomosolutions@gmail.com pe care l-am întâlnit în acest an în 12 iulie căutați în căutarea ajutorului pentru a obține iubitul meu înapoi. Așa că a făcut o vrajă de dragoste pentru mine și a făcut iubitul meu să revină la mine în termen de 48 de ore. cu această mare bucurie în inima mea, vreau să spun un foarte mare mulțumesc Dr. IZOYA că este cel mai bun vrăjitor și este cea mai bună soluție.
    De asemenea, el se specializează pe următoarele probleme
    (1) Dacă vreți să vă întoarceți înapoi.
    (2) Să vindece HIV / AID sau boală asociată
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Sunteți antreprenor și doriți să câștigați contracte
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie pentru totdeauna
    (8) Dacă aveți nevoie de ajutor spiritual.
    (9) Cum ai fost scamat și vrei să-ți recuperezi banii pierduți.
    (10) Opriți divorțul
    (11) Invocarea ritualului de bani
    (12) Câștigă alegerile

    RăspundețiȘtergere