Blog premiat

luni, 1 mai 2017

Alergam

 
     Fiecare dimineata incepe la fel, alergatura pe internet, un scroll pe Facebook sa vedem ce au mai facut prietenii, vrem informatii, cunoastere sau poate asteptam o minune care sa ne faca  fericiti...deh!! de parca minunile s-ar arata pe FB...trebuie sa recunosc ca eu sunt o naiva plina de naivitati ...ma mai ia valul cateodata si ma pierd in  astfel de defilari, ma risipesc in loc sa iau o carte in mana si sa ma asez comoda intr-un fotoliu. Ideea e ca si aici in virtualia la fel ca in realia gasesti tot ce vrei si ce nu vrei, adica oameni buni si oameni mai putin buni, oameni care se ineaca in nelinisti, oameni care te obosesc prin mesaje  fara nuante si fara culori, adica pur si simplu plictisitoare....dar daca stau bine sa ma gandesc nimic nu e mai greu pe lumea asta decat neputinta, neputinta de a face ceva, sa schimbi ...sa ajuti oameni care poate merita sa le intinzi o mana....pentru ca fiecare dintre noi are momente in viata cand se simte neputincios....Am vrea parca sa avem o bagheta magica care se ne ajute sa  facem acest lucru, atat pentru noi cat si pentru altii.
   Ma gandeam acum ca daca ar fi sa am o dorinta ar fi aceea de a nu ma simti niciodata neputincioasa pentru mine si mai ales pentru cei dragi sufletului meu si parca as mai dori ceva  ... ca viata sa curg lent si duios, uneori mi se pare ca fuge...o ia rau la trap....si parca nici nu apuc sa ma iubesc  suficient pe mine, ca din preaplinul meu sa ofer si celor dragi iubire...tocmai de aceea la ceas de noapte va doresc sa aveti o saptamana cu mult spor in a va face  bucurosi  pe voi insiva!
      Inchei prin a va oferi imbratisari blande dar pline de iubire, o saptamana in care sa va simtiti fabulos, clar nu esti nimeni fericit pana la cer si inapoi, dar macar spirtul sa fie la inaltime, conteaza atat de mult! Fiti mai mult alaturi de cei dragi voua, nenorocitul asta de progres, ne-a robotizat cumva, iubirile devin  electronice...dansul vietii e prea intens, prea alert...bat-o  norocu' s-o bata de tehnologie, mai mult  strica decat  ne ajuta!

2 comentarii: