Blog premiat

joi, 27 aprilie 2017

Doar o optiune

   

     Dragostea e cel mai frumos lucru din lume, ea iti coloreaza lumea in roz si toate par a avea un sens, un scop, un motiv,  cand pierdem sensul parca pierdem si sensul vieii, e greu sa-ti suprimi sentimentele cand afli ca ai fost doar o optiune in viata cuiva....mi se pare cel mai jalnic sentiment din lume! De ce spun asta? pentru  ca tu te deschizi, lasi portile inimii deschise larg... cand insa intelegi ca persoana nu te iubeste asa cum o iubesti tu, adica, ea  pentru tine este intreaga lume iar tu pentru ea o optiune e ca si cum  ti-ar baga un stilet in inima si realizezi cat de naiva, cat de vulnerabila ai fost!
     Motive sa dezlantui furii in suflet sau spre cel/ cea in cauza, ar fi inutile, ce trebuie sa inveti din asta? pe viitor sa fii mai atent/a...niciodata sa nu permiteti nimanui sa fiti optiunea cuiva, v-ati pierde respectul de sine, mai bine cautati pe cineva care va iubeste la justa valoare, in timp  veti gasi si acea persoana care va dori doar sa va iubeasca!
      Indemnul meu - fiti prioritatea cuiva, niciodata o optiune!

Un comentariu:

  1. Adu ti aminte doar de frumosul din acea interacțiune cu omul ăla, nu te incarca negativ, cu siguranță a reacționat asa pentru că l ai refuzat și a vrut să te rănească!

    RăspundețiȘtergere