Blog premiat

marți, 25 aprilie 2017

Asteptare

 
   Se pare ca unii dintre noi suntem structurati genetic in asa fel incat sa avem rabdare  infinita si probabil cu cat inaintam in viata  realizam ca celebrul citat  din Wilde ni se potriveste" Daca promiti ca nu  intarzii prea mult o sa te astept  intreaga viata", ma intreb insa ceva...sa insemne asta cumva iubire?  iubirea cere rabdare?pentru ca asa se spune in  Corinteni 1.13 - :
"iubirea e indelung  rabdatoarea, ea nu pizmuieste, este plina de bunatate...." din pacate, multi dintre noi nu stim cu adevarat ce este iubirea, unii o gasesc in pofte trupesti, considerand ca e o descarcare de hormoni si cam atat....altii se bucura cand aud glasul fiintei iubite, chiar daca e la sute si  mii de kilometri distanta, se au in gand...altii sunt la un pas distanta si nu  traiesc momentele de fericire....nu multumesc suficient Lui pentru darul primit pentru ca iubirea te face mai frumoasa, te umple de zambete, iubirea da sens vietii, e asa placut sa stii ca esti "totul "cuiva, cand el  iti spune ca esti frumoasa desi tu stii ca esti plina de defecte iti incarca sufletul de frumos si nu poti sa nu recunosti  ca viata este minunata, chiar daca...ai atatea lucruri care iti lipsesc.Unor oameni din viata noastra poate ar trebui sa le multumim ca ne-au invatat sa iubim, ne-au invatat ce inseamna dragostea...chiar daca el/ea nu este acolo langa tine fizic exact in momentul cand tu iti doresti asta, este in gandul tau si  este atat de bine!

      Probabil ca si eu sunt o tipa mai ciudata, nu sunt in stare sa spun nimanui sa ramana atunci cand vrea sa plece, nu vreau sa "platesc" iubirea prin compromisuri si sacrificii cu toate ca ma atasez destul de repede de anumite persoane, dar nu culeg stele de pe cer pentru cei care vor nori (ma rog...nu nori de iubire!! ca aia is tare faini...aduc ploi de iubire !!! ) dar daca ma intelegi din prima, fara sa stau sa-ti explic  ce si cum, ai sansa sa ramai o viata cu mine!
    Ieri in timpul emisiunii mele de dimineata un coleg imi scria" o iubesc pentru ca este atat de simpla! " m-a impresionat si am citit pe radio mesajul lui...pentru ca da! femeia perfecta eu asa o vad,  eleganta prin simplitate, prin naturalete, plange cand ii este dor, se bucura cand te are alaturi, nu doreste printi din basme insa stie sa infrunte"balaurii si vrajitoarele" care vor sa-i fure iubirea....stie sa vada dincolo de aparente.
    Si ca sa inchei cumva in felul meu, am sa spun ca nimic nu ma deranjeaza mai mult in viata decat oamenii care vor sa iasa pe usa din  spate din viata unei persoane....in rest Dumnezeu cu mila!

2 comentarii:

  1. Nu știu dacă e legat de subiect neapărat ce voi spune acum, dar discutam zilele trecute cu soțul meu despre diferența dintre David Beckham și Adrian Mutu. Unul are o soție cu care a făcut patru copii și celălalt are patru copii cu trei neveste. Și cred că e valabil și la oamenii simpli, nu numai la celebrități. Eu nu știu dacă Adrian Mutu a ieșit pe ușa din față din viața acelor femei. Se plictisise de ele, asta e sigur. Și chiar așa: Dumnezeu cu mila!

    RăspundețiȘtergere
  2. E ciudata lumea draga mea Festina Lente...nu judecam ii luam ca atare!

    RăspundețiȘtergere