Blog premiat

sâmbătă, 13 august 2016

Noroc sau nimereala?

     Se stie ca norocul  si mintea pot fi buni prieteni mai ales daca niciunul nu e orgolios, adica cu alte cuvinte stau mana in mana spre a face sa fie totul bine.In dragoste insa, il cam faci, ca nu vine asa din senin!...si mai ales trebuie sa crezi in norocul tau, in steaua ta, si mai ales in tine, sa fii sigur/a ce cauti, pentru ca el norocul este proiectul, rezultatul unei munci si este imposibil daca il invoci sa nu se realizeze acel proiect! exista insa o conditie, sa fii gata sa-l primesti, altminteri el dispare!...dar, nu te invinovati, daca nu l-ai incurajat la timp inseamna ca nu a fost El norocul tau...
    Exista o zicala din popor - la barza chioara ii face Dumnezeu cuib....sa fiu eu oare barza chioara? ...nu stiu?nu prea cred, pentru ca eu vad bine ce am de facut!... iti trebuie cred si  putin simt si intuitie, pentru ca nu intamplator ne materializam in aceasta lume ci pentru a implini un destin, lucru pe care foarte multi dintre noi nu il constientizeaza, si revin din nou la un alt proverb" norocul si-l face omu' cu mana sa" acolo e cheia reusitei, in mintea ta, pentru ca nu trebuie sa uiti niciodata cine esti si ce si cat poti!
     Nu trebuie sa te iubeasca nimeni mai mult decat o faci tu insati, nu trebuie sa fugi de tine, ci dimpotriva ! iesi la lumina, lasa-i pe cei din jur sa te vada asa cum esti!! e calea spre reusita ta....ceilalti vor invata de la tine sa iubeasca...azi sunt convinsa pe deplin ca am invatat pe cineva sa ma iubeasca tare, atat de tare, incat e in stare  noaptea la 3 sa strige in gura mare la fereastra, sa-l auda toata lumea  - Olga, te iubesc!
     


8 comentarii:

  1. E sigur ca cei din preajma ta sunt niste norocosi!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Weekend Fericit ! Noroc sau nimereala , nu conteaza...

    RăspundețiȘtergere
  3. Meriti fericirea deplina Olga,esti o femeie minunata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea Rodica, prietenii mei reali sunt pe masura...nici nu stii ce fericita m-ai facut ca mi-ai dat voie sa te cunosc!! esti o femeie speciala!!!

      Ștergere
  4. Mesajul tau ma facut sa simt o emotie profunda,mi-am dorit sa te cunosc caci ma regasesc in tine si te admir !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si intalnirea noastra reala a aratat ca intradevar suntem doua romantice incurabile, admiratia este reciproca!te pup si te imbratisez cu dor, poate te gandesti sa-mi intorci vizita, m-as bucura mult!

      Ștergere