Blog premiat

marți, 2 august 2016

Hotel de lux

 
    Inima mea nu e un hotel de lux asa cum au crezut unele persoane, adica vin se odihnesc cat  doresc, se lafaiesc ...pleaca apoi, dar,  lasa dezordine maxima si  curatenia pe care o faci dureaza luni poate chiar ani...de ce? pentru ca murdaresc tot!...n-apuci bine de terminat curatenia si  apare un altul care  se bate pe piept si incearca sa te convinga  ca  cel dinainte e un  nimeni care nu a meritat atentia ta si ca in ce-l priveste este total diferit, ca e pus pe fapte mari si cate si mai cate....dar, istoria se repeta, te apuci din nou de ordine, ca mai apoi sa te intrebi, suflete oare tu cand mai apuci sa te odihnesti??poate meritai si tu ce le-ai oferit, sau macar jumatate din cat ai oferit...
    Mi-am spus de multe ori ca de fapt fericirea e in mainile mele, in sufletul meu si daca au plecat poate vor realiza in timp ca le va fi mai greu fara mine  decat cu mine, ideea e  ca- i obisnuiesti cu bine si daca o data nu ai putut sa-l faci, se naruie totul pentru ca ei cred ca lor li se cuvine tot....s-au intrebat oare daca  merita acel tot?
    Am avut parte de oameni de care m-am legat enorm de mult si credeam ca nu voi mai putea merge mai departe fara ei, m-am simtit  slabita cand ei au plecat  crezand ca nu mai pot face niciun pas...dar viata mi-a deschis drumuri noi si m-a obligat sa traiesc si fara ei, insa am invatat ceva, sa nu mai pun fericirea mea in fata fericirii altora...mi-am dovedit ca eu pot fi  fericita si singura si ca nimeni nu merita lacrimile pe care le-am varsat!...am iertat, am uitat si am mers mai departe!
     In iubire nu se fac planuri, ea exista pur si simplu si tine atat cat este alimentata de ambii, nu e matematica, nu e socoteala pusa pe hartie si daca iti da cu minus  faci stanga imprejur....nu! iubirea nu e un joc si tocmai de aceea nu e bine sa ne jucam cu ea...am asteptat poate si eu prea mult dupa oameni care nu aveau de gand sa vina sau poate am alergat prea mult dupa oameni care nu au vrut sa ma astepte, cert este ca acum ma simt obosita ...nu mai astept, nu mai alerg si nu mai caut oameni care nu vor sa ma aiba in suflet lor.. stii de ce? pentru ca oamenii care te iubesc NU PLEACA , nici nu te obliga sa alergi dupa ei.
     HOTELUL S-A INCHIS...eu raman sa privesc spectacolul vietii, oamenii care ma iubesc sunt langa mine si punct! ...celor cu tentative de " efractie" sa asculte piesa celor de la DjProject - Hotel.

7 comentarii:

  1. Ce are ea si nu am eu?
    E acolo la bine, va fi si la greu?
    Te strange noaptea-n brate
    Cand dormi cu spatele la ea?

    Ce are ea si nu am eu?
    Deseneaza oare pe cer un curcubeu
    Cand ploaia ti-a ajuns
    http://Versuri.ro/w/ghfhmm
    Si nu gasesti raspuns?

    Prerefren
    Spune tu
    Nu e ciudat?
    Ai venit
    cand ploaia te-a udat

    Spune-mi tu
    Nu e ciudat?
    Te-am uscat, imbratisat
    Si-ai plecat
    Sper ca esti fericit
    Vreau sa fii doar iubit
    Poate n-am oferit
    Ce are ea
    Sper ca la rasarit
    http://Versuri.ro/w/ghfhmm
    Sa te simti implinit
    Cand te strange in brate
    Cum poate ea
    Ce are ea, sigur esti multumit?
    Spune-mi daca de la ea vreodata-ai auzit
    Ca tu si fara flori esti
    Usor de iubit

    Ce are ea, nu gasesc raspuns
    http://Versuri.ro/w/ghfhmm
    De nori ​ ​
    eu cum scap, ploaia m-a patruns
    De ce in fata mea
    Va zambeati pe ascuns?......................................
    Te pup draga mea ...Olga

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da b une versurile Deliei....imi place si mie piesa ei. Multumesc IZA!

      Ștergere
  2. Dragă Olga, esti superba, absolut superba !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos Angela Olaru..te pup si te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  4. Atitudine corecta si corespunzatoare zic eu
    Dar viata e totusi pe traite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viata nu trebuie irosita! Bucurati-va de cel/cea de langa voi daca el/ea este cel care va aduce fericirea!gandirea pozitiva si credinta, inlatura toate barierele date de resentimente, tristete,sau esecuri de tot felul! Viata e frumoasa la orice varsta si merita traita.Nu te contrazic!

      Ștergere
  5. E bine să ştim că fericirea noastră nu ne-o întinde pe tavă o mână străină din bunăvoinţă ori compasiune, ci ne-o aflăm noi înşine prin noi şi-ntotdeauna doar în noi.Vei uita să ai aşteptări de la ceilalţi, doar atunci când vei înceta să ai aşteptări de la tine.

    RăspundețiȘtergere