Blog premiat

vineri, 8 iulie 2016

Hotel Santana Neoklinik Moneasa - Mirajul sanatatii si logevitatii

    Nu este  un secret ca fiecare dintre noi cauta sa-si sporeasca numarul anilor prin diverse metode, dar sa nu uitam ceva, cu bani poti cumpara mancare dar nu si pofta, poti cumpara medicamente dar nu si sanatate, dar cine vrea medicamente?eu cu siguranta fug de ele,   prefer caile cele  mai putin invazive,  aleg o  posibilitate cat se poate de eficienta si o fac de cativa ani incoace, vreau sa traiesc ca-n basmul lui Ispirescu,  sa ma bucur de tinerete fara batrinete, invingand fortele raului  printr-o metoda la indemana noastra, trebuie doar sa  constientizam ca  "relele"care ne pandesc de la o varsta pot fi indepartate prin diverse terapii, una pe care eu o sustin si in urma careia ma bucur de  o stare de sanatate foarte buna  este OZONOTERAPIA .
    Ozonoterapia trateaza si previne foarte multe boli, previne chiar imbatrinirea precoce, imbunatateste substantial calitatea vietii, diminuand consumul de medicamente, nemaivorbind de faptul ca este un agent cosmetic excelent care actioneaza atat in exterior cat si in interior.
    Costul unei sedinte nu mi se pare exagerat tinind cont de faptul ca sanatatea este cea mai importanta dorinta pentru fiecare dintre noi, este darul  cel mai frumos dar si cel mai bogat pe care natura stie sa il faca, trebuie pazita insa  ca pe o comoara,  sanatatea fiind dulcea stare a  umanitatii,... dar, cand o pierdem  incercam sa ne dam peste cap, ne luptam ca zmeii din poveste sa  gasim  diverse metode, remedii, putini stiu insa ca ozonoterapia realizeaza neutralizarea toxinelor acumulate de-a lungul timpului,  le indeparteaza cu succes, o metoda nemedicamentoasa, care oxideaza aproape toate chimicalele facute de om...vindeca o serie de boli pentru care nici fabricile de medicamente nu scot leacul potrivit.
    Asemuiesc bolile cu acele ghionoaie din basme, care-ti  ataca trupul si compar personalul de aici cu zanele  si fetii frumosi din basme, o am si pe "Cosanzeana" aici in persoana Dorinei Coman, un specialist in ale ozonoterapiei de care patronii acestui hotel pot fi mandri, profesionalismul de care da dovada e la cote inalte,  ei reprezinta forta binelui....traiesc un basm frumos aici la poalele Muntilor Apuseni, e simplu de gasit, e usor de vindecat orice boala prin terapia cu ozon, si cum ca in orice basm binele invinge raul, ma intorc mereu eliberata  de orice sindrom dureros....mai usoara si parca simt ca dupa fiecare  sedere aici prind aripi, zbor!!!Dar, de fiecare data nu vin cu mana goala aici, vin  cu prieteni, de data aceasta cu Lili si Michael din Germania.


12 comentarii:

  1. As putea spune ca nu puteam fi mai inspirati in ceea ce priveste alegerea locului in care urma sa ne petrecem vacanta de vara, decat am fost atunci cand am ales Statiunea Moneasa-HOTEL SANTANA,pentru terapiile cu OZON si relaxare.Am fost placut surprinsa sa descopar aici un loc superb la care nu-ti vine sa renunti. Absolut totul , incepand cu cazarea , continuand cu mesele copioase pregatite de gazdele binevoitoare si mereu atente.O adevarata oaza de liniste aer curat si frumusete a naturii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca prima data cand am venit aici am avut sentimentul ca am ajuns la capatul lumii, pentru ca vedeam doar dealurile cu podoaba lor multicolora ( era toamna si peisajul era magnific....padurea chiar se imbracase cu straie de un colorit anume, adevarata broderie!!! ) acum cand vin deja pentru a nu stiu cata oara, spun deschis si pe bune aici e inceputul lumii in sensul ca vii cu o varsta si pleci cu alta....Ar fi multe de spus legat de Neoklinik Moneasa , nu vreau sa plictisesc cu amanunte, dar vreau sa fac o invitatie celor care vor sa fuga de batrinete, sa uite ca ii doare si ici si colo...sa-si rasfete trupul si sufletul cu binefacerile acestei zone mirifice, cu oamenii ei minunati si cu tot ce vine la pachet odata ce ai ajuns aici....daca as adauga inca o data multumiri pentru profesionalismul personalului de aici incepand de la tratament si pana la bucatarie poate nu ar fi suficient de mult si nici convingator si nu indeajuns pentru cei care iti ofera aici confort sufletesc si poate difuz pentru cei care citesc articolul tocmai de aceea invitatia este modalitatea cea mai concludenta, asadar indrazniti nu stati pe ganduri!!!!dupa poate veti spune si voi ca si mine - am fost aici si imi este bine!!!



    RăspundețiȘtergere
  3. http://i1112.photobucket.com/albums/k491/beta52/Cafeluta%20de%20dimineata/e798f3391604103c6c3a8369eb1859c7.gif

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim de invitatie! Concediu placut! Sanatate deplina!M-ar interesa ,si pe mine, aceasta statiune!
    poti sa-mi dai cateva amanunte, referitor la pret, perioada si tratament!?
    Sper ca nu am deranjat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu bilete de la Casa de pensii sau cu pachet cumparat de la hotel direct, sunt pachete de 7 zile sau de 15 zile care costa 750 cele de 7 zile si 1500 cele cu 15 zile.Pachetele includ si tratament cu ozonoterapie.Nu sta pe ganduri!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne-ai convins, voi incerca in toamna asta sa ajung cu sotul meu in acest loc de basm cum il numesti, ma duc pe mana ta, iti doresc sedere placuta in continuare si vreme frumoasa la munte.

    RăspundețiȘtergere
  7. LA MULTI ANI ! de ziua numelui, sa fi sanatoasa si fericita si -ti doresc sa fi si bunicuta cat de curand. te imbratisez cu mare drag.

    http://i1112.photobucket.com/albums/k491/beta52/Aniversari/12119110_976087972429879_8430827755714354272_n_zps4nwbiyez.jpg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult!!imbratisari si ganduri bune draga Beta!

      Ștergere
  8. Incerc sa ajung si eu acolo in acest an...sedere placuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. http://i1112.photobucket.com/albums/k491/beta52/weekend-minunat-pt-voi_e8a1b9046a8a9b.jpg

    RăspundețiȘtergere
  10. http://i1112.photobucket.com/albums/k491/beta52/13716198_1121829294556663_6102037282201414108_n.jpg

    RăspundețiȘtergere