Blog premiat

miercuri, 1 iulie 2015

Reclama proasta inseamna tot reclama

 
    Pornind de la faptul ca nu poti  multumi pe toata lumea si chiar daca te straduiesti tot degeaba aleg sa ma indepartez  de persoanele care nu au aceleasi valori ca si mine, poate ca sistemul meu de valori este defectuos, poate vad eu diferit lumea, nu stiu... cert este un lucru ca ajung sa fiu denigrata exact de aceste persoane vis-a-vis de care eu pastrez distanta, ajungand  sa cred ca nu au ce cauta in viata mea....
    Unele persoane din pacate nu stiu sa piarda, nu incheie o relatie in mod elegant ci doar improscand cu noroi, am acceptat cu demnitate o respingere ( pentru ca si mie mi s-a intamplat sa fiu abandonata...asa cum firesc am facut si eu in unele cazuri) abia atunci isi dau arama pe fata, atunci afli cu cine  te-ai insotit si ce caracter  a avut...debiteaza tot felul de ineptii  de stai sa te gandesti de unde mama zmeului le scot?
     Eu, una le spun asa...nu ma priveste ce, unde, cum si de ce cineva face asa sau altminteri, am preocupari normale nu vreau sa ma pierd in nimicuri si nici nu vreau sa aflu parerile nimanui despre unul sau despre altul, mi le fac  eu singura...pentru ca asa cum strica reputatia altora azi, maine o strica si pe a mea, barfindu-ma!
     Ma bucur de orice mica realizare, ma bucur cand si altora le merge bine ca doar nu e din podul meu sa zic asa...bravo lor ca se descurca...nu-mi pierd timpul si  energia sa ma justific  de ce fac asa sau altfel carevasazica  nu va place ceva la mine...n-aveti decat, sa ma" taiati" in mii de bucatele... inseamna ca inca mai contez....ca altfel nu m-ati baga in seama! am facut destule compromisuri de dragul aparentelor, unii insa au vrut sa-mi invadeze sufletul si viata si am spus  - stop!!
      Am sarit si in  ajutorul altora cand am considerat ca este cazul, dar daca o data nu le-ai facut cum au vrut, ai ramas rea pentru totdeauna, barfa si povesti dubioase cu asta  te alegi... toti avem pacatele noastre, nimeni nu este perfect dar macar atunci cand cineva te-a ajutat intr-un fel sau altul taci naibii din gura si nu defaima!
      In final vreau sa spun doar atat ...aceste persoane nu au cunoscut iubirea niciodata, nu au cunoscut frumosul si bunatatea sau n-au facut uz de ele ca nu au vrut pur si simplu ...in ce ma priveste am suficiente persoane bune si frumoase in jurul meu de la care am ce invata in fiecare zi am oameni buni care imi umplu viata cu frumos si carora poate nici nu voi avea prilejul sa le pot raspunde, sa ma pot recompensa pe deplin vis-a-vis de tot ce imi ofera, ei au insa  toata pretuirea si iubirea mea....le doresc tuturor fericire si echilibru in viata si sarbatoare in suflet in fiecare zi ca merita!

4 comentarii:

  1. Exista oameni care prin felul lor de a fi si prin atitudinea lor vor încerca sa-ti fure calmul si liniștea sufletului. Oricât de greu ar fi, incearca sa nu le răspunzi chemărilor, sa rămâi tu însuți si sa zambesti vieții. Sa nu-ti pierzi controlul. Totul face parte dintr-o mare încercare, o mare experiența, un mare examen. Totul este alegerea ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana stii ca sunt o persoana cumpatata si nu raspund injuriilor aduse, pentru ca in acest fel nu m-as deosebi cu nimic de cei care fac asta, de cei care denigreaza, de cei care nu au intalnit iubirea niciodata si nu stiu cum este sa iubesti aproapele, nu au fost iubiti si nici nu stiu s-o faca...pentru ei frumos inseamna cu totul si cu totul altceva! pacat!

      Ștergere
    2. Eşti un înger cu chip de Om!Mi-ai umplut inima de bucurie ,sufletul de fericire !Eşti cu adevărat specială!Prin cuvitele tale magice transmiti speranta si putere tuturor celor care au fost raniti de cel sau cea care in mod normal noi am crezut ca ne iubesc.Prin aceste randuri scrise de tine se pot regasi si cei care au ranit fara sa se gandeasca ca poate vine ziua cand si ei pot fi raniti la randul lor.Esti minunata, iti doresc din tot sufletul meu sa cunosti numai fericirea si sa scrii doar despre ea cu zambetul pe buze in ochi si in suflet, pace in inima si multe bucurii, atatea cat sa stearga orice urma a intristarii din viata ta.

      Ștergere
    3. Ma bucur sa te am alaturi Dana, esti o fata deosebita si mereu am gasit la tine o vorba buna...te admir si te respect mult! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa poti sa-ti duci toate dorintele la implinire...

      Ștergere