Blog premiat

vineri, 3 iulie 2015

Diversiuni virtuale

 
     Well!!!...(hai sa ma englezesc si eu putin ca tot e in trend...) si sa raspund unor prieteni de pe Facebook care ma intrebau( in privat ce-i drept )de unde am eu bani de calatorii?...ca deh!! prea ma plimb de-o vreme...as putea sa fiu putin obraznica si sa raspund cam asa: nu-i treaba magarului de unde beau oile apa...dar nu se cade nu-i asa dragilor? sunt o doamna...ce pana mea!!!carevasazica am sa spun ca sunt o persoana cumpatata si imi dramuiesc in asa fel banii incat sa pot sa ma plimb pe ici pe colo,"prin  punctele esentiale", vorba lui nea Iancu din cand in cand! am bani si pentru oja colorata in fel si chip care exaspereaza pe unele doamne cand apar intr-o poza ba cu culoare verde, ba albastra sau ciclam...neaaahhh!!! pfai, sa fie !!!!de parca ar trebui sa cer voie cuiva atunci cand aplic oja.....
    Romanul e mereu nemultumit, e nascut critic, nimic nu e cum si-ar dori, pe vremuri critica o faceau babele pe bancuta din fata casei, acum se face la greu pe Facebook, suntem o natie de Gica Contra in fuste sau in pataloni, traim intr-o negatie continua, de altfel se stie negatia a fost mereu mult mai constructiva decat afirmatia, e greu sa spui ceva frumos despre cineva, se gasesc cu greu vorbele, ei! dar cand e vorba de critica, apoi tin'te bine ...vin pe dat' ....
     Unora nu le plac femeile elegante dar nu ne plac nici cele simple, ba ca pantofii nu-s potriviti, ba ca accesoriile sunt prea multe, ba ca rochia e fada, ba ca poseta nu cadreaza cu costumul si lista ar putea continua...offffff! nihilismul asta o sa ne omoare intr-o buna zi!
     Mai ieri intr-o poza la o terasa din Sibiu, (terasa rastaurantului unde am fost la o nunta )am primit chiar si un sfat "prietenesc"...adica cum stau in fata unui pahar cu bere, nu mai bine as arata in fata unui pahar cu suc? pentru conformitate dau si  cateva mesaje....si ups!!! m-am sucit si am scris ca faceam reclama la Stella Artois....sa stopez din criticile care ar mai aparea...
  • Gina Neagoe Mai frumos arăta dacă era o sticlă cu suc,,,,,,zic
    • Morar Olga Urăsc berea....nu era a mea, asta asa ca ai venit cu feedback...si chiar daca era a mea... e vara si lumea se racoreste....

    • Camelia Andrei Dna.Gina......la o nunta se mananca si se bea,daca dvs.preferati suc pt.imagine e stric optiunea dvs. Remarca o consider tendentioasa.....!!!! Consider ca pt.2015 sunteti de moda veche si invatati ceva elementar, adica : daca poti spune ceva frumos despre o persoana spune,daca nu.....mai bine taci...! Eu asa fac si sunt mult mai respectata pt.bunul simt. Va doresc numai de bine.
    •  · 
    • Ana Dutu Costumatia e frumoasa dar mi se pare ca floarea din bluza e in plus!!Super doamna 
      • Morar Olga era creatia firmei respective....daca am ales modelul inseamna ca-mi place ....sorry!

5 comentarii:

  1. Stiti... marile bucurii simple ale vietii sunt la tot pasul, in fiecare zi, incepand de la copiii nostri, la peisaje superbe, de la gesturile marunte pana la marii artisti. Ba mai mult, cred ca stim mult mai bine sa daruim, la randul nostru, bucurii intregi, fie ca e vorba de a-i multumi unui prieten sau unui OM ori de a ajuta pe cineva sa-si implineasca un vis…

    Ce frumos suna. Dar nimanui nu-i vine sa ajute un om hain si spurcat la gura. Din pacate, de partea unor astfel de oameni haini nu veti gasi decat oameni identici, plutoane intregi de oameni care injura, injura, injura, fara sa aiba macar o secunda revelatia ca asta nu le-a schimbat cu nimic viata lor trista si nici nu vor avea, vreodata, sansa unei evolutii.

    Chiar si printre cei buni, mai sunt oameni care nu stiu sa se bucure de un dar, de o vorba buna, de o veste buna, de o intamplare fericita, de o plimbare cu bicicleta, de un curcubeu, de un cirirpit de pasari sau de o muzica divina.

    Reactioneaza foarte stangaci sau prea tarziu, cauta explicatii, se duc mereu spre suspiciune (au tot felul de intrebari de genul oare ce vrea de la mine, de mi-a facut asa un cadou?!), in loc sa se bucure simplu, sa deschida larg bratele, sa imbratiseze si sa zambeasca a multumire. Partea buna e ca asta se invata, simplu din iubire si cu rabdare. Dar trebuie sa vrei.

    Un om mereu incruntat, cu fata de nebun si pus pe jignit, nu e niciodata mai inteligent decat unul care nu cunoaste subiectul, ci invers, chiar cred. Nu exista un copil mic care sa nu se bucure si poate de la ei ar trebui sa invatam, toti, esenta bucuriei, esenta vietii pana la urma.

    Bucurati-va de lumea frumoasa de aici, de minunea care sunteti si de tot ce se intampla sa va duca departe de oamenii care nu stiu sa se bucure de nimic si de nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar ma intreb oare cati stim sa ne bucuram?
    Deh!!!intrebare retorica.... oamenii mai mult se bucura de raul cuiva, desi la noi in Ardeal este o vorba - nu te bucura de rau ca vine si raul tau!

    RăspundețiȘtergere
  3. Candva in tinerete am plans adeseori auzind rautatile si barfele semenilor, dar o mare artista, Virginia Zeani vazandu-ma plangand a spus:
    Nu mai plange cand te vorbeste lumea,sa plangi cand nu mai vorbesc de tine !
    Cat adevar draga Olga ...zambeste si fii mandra !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... inseamna ca deh mai contez in ochii lumii!!! te pup si te imbratisez!

      Ștergere
  4. Of,lumea si iar lumea....eu nu mai pun la inima nimic dn rautatile oamenilor....este invidie...si multa prostie in jur..nu ca am fi noi perfecte..dar MACAR N VEDEM DE ALE NOASTRE..UNDE IMI PLACE MA UIT..UNDE NU TREC MAI DEPARTE....TU ESTI UN OM MINUNAT,O FEMEIE FRUMOASA...si suntem destui care vedem asta...restul.. daca nu le place..sa schime canalul :))))

    RăspundețiȘtergere