Blog premiat

vineri, 13 decembrie 2013

Pentru barbati romantici si nu prea....


   Vorbeam azi cu prietena mea Camelia Andrei, despre barbatii romantici, asta pentru ca tocmai ne uitasem la un film pe HBO ,... hmmm! o sa spuneti, lasati voi filmele, realitatea e alta, pai, dragilor o fi, dar la o adica fictiunea porneste tot din realitate, acolo isi are sorgintea, ca atare de ce nu ne-am dori sa intalnim si noi acei barbati,care nu neaparat prin fapte iesite din comun ne pot fermeca ci prin  dragalasenia lor si mai ales prin ceea ce ne spun si ne scriu...prin autenticitatea lor, prin felul in care reusesc sa ne gingaseasca sufletul!( desi, nah...eu am avut parte de un astfel de barbat in urma cu ceva ani...n-ar trebui sa fiu neincrezatoare, nu le-a pierit samanta... ;) )
     Stiu ca nu intotdeauna mintea, chimia si  sufletul se intalnesc pe aceeasi "plaja"nu ai tot timpul  acea spontaneetate incat sa poti sadi in sufletul femeii emotia aceea aparte care face o femeie sa se simta frumoasa, frumoasa pentru ca el stie sa-i spuna asta, pentru ca ziua noastra se poate "misca" cum se misca buzele  lor...pot sa ne faca luminoase, radioase, increzatoare in noi si lista ar putea continua...
     Sigur asteptarile noastre in ceea ce priveste atitudinea romantica a barbatilor e diferita, poate  eu vad lucrurile altfel decat alte  semene d'ale mele..ma rog, sa fii romantic nu inseamna sa fii o fire slaba, sau sa te iei dupa clisee  din filme ci sa tii cont de gesturile simple din viata de zi cu zi, care ar putea  multumi iubita, partenera...unii din ei chiar reusesc sa faca asta fara sa-si dea seama! sunt atatea gesturi la indemana fiecaruia, nu trebuie facute gesturi eroice...
     Ca sa reusiti sa ne cuceriti dragi barbati nu uitati "tributul" care trebuie sa-l platiti, nu e  mare, e pe masura fiecaruia dintre voi, nu e greu sa spui cuiva ce simti cu adevarat, nu e greu sa sa fii romantic, nu va pierdeti din putere si nici din consideratie, dimpotriva!Sunt de acord ca nu toti ne-am nascut cu simtul romantismului dezvoltat ,dar pentru a evolua trebuie sa ne dezvoltam, iar pentru a ne dezvolta trebuie sa invatam.Si pentru orice dorim sa facem in viata trebuie “SA VREM”!Asa ca cei corigenti la romantism se complac in aceasta situatie si nu vor(din anumite motive de ei stiute) sa invete ca sa treaca acest examen...treaba lor! dar corigentele  duc la repetentie, anii trec si s-ar putea sa se ajunga la regrete! ;)
     E bine insa sa stie toti barbatii ca  desi  se spune ca femeile sunt mai daruite si  mai rafinate,  ca eternul feminin duce lumea mai departe,  nimic de zic...asa o fi...dar daca reusim asta se datoreaza  mult voua, doar alaturi de voi ne simtim implinite, tandretea voastra ne duce  spre fericire!
     Pentru cei care reusesc acest lucru - jos palaria! tot respectul si consideratia mea!

11 comentarii:

  1. Da imi plac barbatiii romantici,cu bun simt.Dar tin si la aspectul fizic , la imbracaminte, la felul cum vorbesc,cum se comporta in societate.Barbatii care au o educatie frumoasa si stiu sa se comporte cu o femeie.Nu vreau neaparat lunade pe cer.

    RăspundețiȘtergere
  2. DRAGA MEA BARBATI ROMANTICI EXISTA RAR INTRADEVAR DAR SUNT ..MIE BUNUL DUMNEZU MI-A DARUIT ASA UN SOT CUM DE ALTFEL AI AVUT SI TU ...EU DORESC DIN SUFLET TIE SI FIECAREI FEMEI SA AIBA PARTE DE UN BARBAT ROMANTIC..BUN SI SA O RESPECTE ....ADICA INTR-UN CUVANT UN ADEVARAT DOMN...TAURUL ..RACUL SUNT BARBATI ROMANTICI ASA CA ASTIA TREBUIE CAUTATI.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaaaaaaa,exista,eu traiesc asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  4. Geta Lauritano Urzica14 decembrie 2013 la 11:36

    Normal ...ca exista......!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ...suntem nascuti pentru a iubi....spunea cineva...iar cand iubesti totul vine de la sine pentru ca incerci sa il faci fericit pe cel de langa tine.Nu trebuie sa impunem nimic...exista un limbaj noverbal cu care obtinem ce dorim de la cel drag....dar DOAR DACA EXISTA IUBIRE.Sa ai parte de iubire.....draga mea. ..

    RăspundețiȘtergere
  6. dar...,,Sigur asteptarile noastre in ceea ce priveste atitudinea romantica a barbatilor e diferita, poate eu vad lucrurile altfel decat alte semene d'ale mele.,,:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am un iubit de vreo un an jumate care este romantismul intruchipat. Uneori chiar exagereaza, poate sa devina faptul asta enervant, sau sunt doar eu nebuna?:))

    RăspundețiȘtergere