Blog premiat

marți, 17 decembrie 2013

Multumesc prieteni dragi!


     De fiecare data la sfarsit de an simt nevoia sa spun multumesc , multumesc celor care m-au suportat asa cum sunt eu cu bune si cu rele, cu toane cu zambete dar si cu lacrimi, ca doar oameni suntem, mai trecem si prin astfel de momente. Multumesc  pentru constanta  emotionala, pentru gandurile voastre frumoase care m-au ajutat sa pot merge mai departe in momentele mele de declin, am putut astfel sa incerc sa vad fata frumoasa  a vietii si sa inteleg ce inseamna de fapt prietenia...dar  si iubirea. Vreau sa multumesc colegilor de la Radio Papucel cu care am impartit un an plin de emotii dar si de realizari profesionale, sa le cer iertare daca cumva am ranit pe cineva prin cuvinte sau prin textele mele de pe blog, a fost un mod de a refula, poate pe unii dintre voi nu v-am inteles, sau poate voi nu  v-ati straduit suficient de mult sa ma cunoasteti,cei care insa au avut rabdare cu mine  cred ca au ramas cu lucruri bune, pentru ca uneori nu poti pastra echilibrul si vrand nevrand dai curs reactiunii....poate am recurs si la gesturi care nu ma caracterizeaza, dar a fost noul meu mod de aparare in fata vorbelor grele pe care le-am auzit...cer iertare chiar si celor care dintr-un motiv sau altul au crezut ca nu sunt omul care sunt si au facut tot ce le-a stat in putinta sa ma raneasca!...le doresc acum la sfarsit de an sa-si gaseasca linistea, poate au nevoie mai mult de ea decat mine (fiind atat de nelinistiti..) prietenelor mele dragi, Camelia Andrei, Carmen Ion, Mara Toader si lista ar putea continua(sa ma ierte celelalte ca nu le-am amintit...) le doresc un An Nou plin de bucurii, fericire , liniste sufleteasca si dragoste fara limita, pentru ca iubirea este  singurul lucru care conteaza cu adevarat, singurul care le implineste pe toate, nu pot sa ma declar un om cu adevarat  intreg si fericit, mi-a cam lipsit iubirea in 2013, dar nadajduiesc ca in anul care vine voi fi mai norocoasa! Sa aveti parte de multe zambete dragi prieteni, sa fiti pretuiti asa cum meritati, dar sa ramana  cei dragi alaturi de voi  pentru ca nimic  nu doare mai tare decat sa se rupa de tine un prieten, un om sau persoana iubita. Sa aveti parte de mult senin si iubire nesfarsita! Sarbatori fericite!



3 comentarii:

  1. M-am intrebat toata viata mea si inca ma mai intreb de ce nu exista egalitate intre oameni...? Macar acum de Sarbatori ar trebui sa ne amintim Toti, ca trebuie sa avem grija unii de altii, sa iubim si sa daruim din suflet pe masura posibilitatilor. Cred ca am reusi ceva minunat si am spori averile noastre...Sufletesti. Pentru ca, nu-i asa, cea mai importanta este averea pe care o purtam in suflet si in mintea noastra, nu averea materiala !?

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos gest,frumos ca sufletul tau.Se citeste pe chipul tau atata daruire si frumusete.Ti-ai exprimat propriile ganduri impletite cu bataile unei inimi atat de generoase.Multumesc mult pentru prietenia ta si vreau sa te asigur ca nu esti singura in fatza niciunei furtuni…Ai copii minunati ,ai prietene alaturi de care ar trebui sa nu te doara viatza…Asteapta Craciunul,in noaptea de Craciun toti ne nastem din nou.

    RăspundețiȘtergere