Blog premiat

miercuri, 11 decembrie 2013

Fac ce imi doresc si imi doresc ce fac!


    Cam asa se pronunta Chinezu in articolul de azi ...si ma gandeam ca e foarte frumos sa faci ce-ti doresti dar mai cu seama sa-ti doresti asta!...e un joc de cuvinte  intelepte zic eu!

  Poate multi ar trebui sa urmam exemplu, gandindu-ne ca viata asta e prea scurta, ca sa nu facem exact ce vrem...apropos, nu e singurul care spune asta mai vine si Keo sa ne sugereze cam aceleasi lucruri in piesa lui http://www.youtube.com/watch?v=sAW9qf3VHlk -  FAC CE VREAU!
   Ideea e ca nu toti putem face exact ce vrem, vremurile sunt asa cum sunt si chiar daca dorintele noastre ar fi extrem de  motivate, nu tot timpul ne iese cum vrem...dar, asta ma duce cu gandul la perioada copilariei cand  mai reuseam sa facem ce vrem chiar daca o mai luam pe coaja din cand in cand...;) Frumoase vremuri...
   Voi dragilor, faceti ce vreti? sau doar ......cum puteti? Eu sincera sa fiu mi-as dori sa pot sa fac ce vreau!...deocamdata pot sa fac ce vreau cu inima mea, ca de restu' nu ma pot lauda prea mult! ;)

2 comentarii:

  1. Acum imi doresc sa cumpar tot ce vreau pentru cei dragi. Mi-ar placea sa am atat de multi bani incat sa fac cate un cadou fiecarui cunoscut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cde frumos gandesti Bianca. Sa-ti dea D-zeu de sarbatori, dar nu numai tot ce-ti doresti tu!

      Ștergere