Blog premiat

duminică, 29 decembrie 2013

Bilantul anului 2013


      Azi e ziua cand am facut un bilant pentru sfarsit de an, culmea e ca nu mi-a dat in minus ci in plus, cu toate ca au fost multe lucruri pe care mi le-am dorit in acest an si din pacate nu s-au implinit, dar ele au fost inlocuite de altele pe care nu mi le-am programat dar au aparut ca o compensatie....astfel ca mi-a dat in plus cand am tras linia si am socotit! Toate cele intamplate au concurat in implinirea mea, adica m-am regasit pe mine si mai mult decat orice mi-am gasit echilibrul, am scapat de anumite angoase pe care le aveam in anul trecut, am devenit mai puternica si am reusit sa ma scutur de tot ce era  nociv pentru mine, acum astept cuminte sa vad ce-mi aduce noul an, dar sunt convinsa ca o sa fie un an bun pentru mine!
    Pot sa spun ca am avut placerea in acest an sa cunosc persoane extraordinare, persoane care mi-au deschis mintea si care mi-au aratat ca,  gandul " hai ca merge si asa..." nu prea e bun ca tehnica intr-o relatie, daca ceva nu functioneaza de la inceput pe placul tau, nu merita sa te implici, oamenii oricum nu se schimba iar nimicurile pe care le treci cu vederea, mai devreme sau mai tarziu se transforma in frustrari deci categoric NU voi mai tolera nimic!De ce spun asta? logic, oamenii te trateaza asa cum le permiti tu sa te trateze...imi plac vorbele frumoase, stiti si voi cat de  rasfatata ma simt atunci cand primesc asa ceva, dar, am ajuns sa ma conving pe propria piele ca vorbe frumoase poate spune oricine dar ideea e ca mai trebuie si sa creada in ce spune, sa devina in final fapte...ca altfel la ce bun?Am invatat deci ca trebuie sa fiu foarte atenta la oamenii care-mi vorbesc frumos, sa nu ma las pacalita de dulceata vorbelor lor!
    Daaa, am mai invatat ceva, ca trecutul trebuie sa ramana acolo-  departe, nu intamplator se numeste asa, adica TRECUT, altfel nu las loc prezentului sa-si faca simtita aparitia, vorba bunei mele prietene, Camelia Andrei - nu te lasa sufocata de  amintiri, nu le duce mai departe, traieste prezentul, bucura-te fetito( hahahaha!!! ea asa ma vede...) de viata !!! Oricum din toate experientele avute am avut de invatat, deci una peste alta, a fost un an de incercari, am adunat un bagaj mare cu bune si rele, dar, stiti cum se spune- cele bune sa se adune cele rele sa se spele!Va doresc petrecere frumoasa, sa fiti  fericiti cum stiti voi mai bine, cumpana dintre ani s-o petreceti langa cei dragi voua, iar daca nu sunt aproape de voi, sa nu fiti suparati, distantele cele mai mari nu sunt cele geografice, ci cele de la inima la inima, degeaba esti AICI daca el este ACOLO, si ce e si mai grav este ca suntem la distanta unii de altii de acel TE IUBESC, spus cu sinceritate  celui, celei dragi!
     Asadar, acum in prag de an nou, de nou inceput sa va urez tuturor un an excelent, un an cu sanatate si plin de mai bine...!
     Apropos, nu-mi mai place Revelionul deloc de cand a murit sotul meu, dar anul acesta fiind in  vizita la Camelia in Italia, voi petrece noaptea dintre ani la un restaurant de lux din  Imola, gandul meu insa va fi si la voi, voi inchina un pahar la miez de noapte si voi spune - La multi ani dragi prieteni oriunde v-ati afla!

4 comentarii:

  1. Doamne.... repede mai trece timpul asta! Da' noi sa fim sanatosi, in putere si sa stim ce vrem, sa ne luptam, ca restul vine de la sine! la Multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa zicem ca asa va fi..si ca nu vei mai tolera nimic..dar la urma urmei..e viatza ta si doar tu ai dreptul sa ti-o dirijezi cum crezi ca e bine.Personal sunt mai radicala,nu permit oamenilor sa ma jigneasca,...cu atat mai mult celor virtuali care afiseaza pe aici ''superioritate'' ca sa nu zic altfel..Nici eu nu plac pe oricine...asa ca atunci cand nu este chimie nu o inventez..pentru ca eu nu stiu sa ma prefac....si nu o spun doar asa....Asa sunt ...cine a reusit sa ma cunoasca stie si are de castigat....de ceilalti chiar nu ma intereseaza ce cred sau cum ma vad..Pana la anii astia eu STIU CUM SUNT...si nu ma laud pentru ca vorbesc pentru mine faptele mele.Asadar,draga mea prietena....iti doresc sa ai in ANUL CE VINE bucurii,sanatate si iubire....iar iubirea este de multe feluri.E bine sa ne bucuram de ce avem..Eu fac revelionul de cativa ani ACASA...cu sotulmeu si la 12 noaptea,curg telefoanele si mesajele,vin vecini,oameni simpli dar dragi mie sa ne ureze MULTI ANI,aprindem focuri de artificii....Este frumos...pentru ca fac pregatiri cu de toate,imbrac toaleta ca de restaurant.....iubesc viatza asa cum simt eu....Apoi in fiecare zi iesim in doi sau cu cativa prieteni..la o cafea...la o bere.Este felul nostru de a ne simti bine.Ti-am spus toate astea pentru a-ti arata ca pentru mine... nu conteaza unde merg ci cum ma simt eu bine. Fa si tu la fel...incearca sa te simti tu bine,sa-ti fie tie bine..lasa-i pe rautaciosi..Ignora-i..pentru ca altfel vor gasi mereu o portitza prin care sa te loveasca..Te imbratisez cu drag..AN NOU frumos ca sufletul tau.!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bun sfatul tau! mereu mi-ai dat de gandit, voi ignora, cum bine spui! e cel mai la indemana, asa voi scapa de rautati, de nelinisti si voi fi cum vreau eu vorba ta nu cum vor altii!acum iti urez Un An Nou cu sanatate , mai bun, plin de impliniri si sperante, daruire ,ingaduinta si intelegere pentru cei dragi! La Multi Ani 2014!...Noul An cu Pace si Bine ! ! An Nou fericit !

      Ștergere