Blog premiat

joi, 19 iulie 2012

Ce puneti pe primul loc in viata?

 O intrebare care vreau sa primeasca raspunsuri din partea voastra dragi bloggeri pentru ca mi-a fost pusa de catre  o ascultatoare...
   O sa -i raspund eu in primul rand ca sa nu imi iau cumva de la voi mustrarea ca pun intrebari la care poate nu gasesc eu raspunsul...;))
    Sanatatea as aseza-o pe primul loc, daca sunt sanatoasa, nimic din ceea ce-mi propun in viata  nu mi se pare imposibil...sunt o femeie muncitoare si constienta ca bani sunt importanti in viata, dar nu am devenit sclava lor niciodata....dragostea...off!! pai fara ea nu pot nici sa muncesc, dragostea pe mine ma motiveaza, lucrez cu mai mare elan, mi se pare cel mai frumos lucru, mai cu seama atunci cand stim s-o pretuim si sa avem grija de ea...multi insa o apreciaza abia dupa ce au pierdut-o!
    Unii spun asa"dragostea trece prin stomac"...ce vor sa spuna mai exact cu asta?...sau" daca ai bani ai si dragoste!" cat adevar o fi  in cele doua zicale?
    Pentru ca am convingerea ca iubirea invinge tot asa cum este scris in  imaginea de mai sus, ... doresc ca drumul in munca pe care o desfasurati sa fie  rasplatit cum se cuvine, sa va bucurati de banii pe care ii castigati alaturi de cel drag voua , multi ani buni si frumosi!
    Raspunsurile vor fi citite in aceasta seara pe Radio Papucel incepand cu ora 21,30.

8 comentarii:

  1. Grea clasificare...dar o sa ma risc sa aliniez cumva locurile.
    Deci, clasamentul meu ar arata cam asa:
    1.Munca pentru ca intr-un final fara munca nu am avea bani de distractie, si dragostea trece prin stomac.
    2.Distractia, sa stii ca nu ti-ai trait viata degeaba, sa ai ce sa iti amintesti la 90 de ani (daca apuci varsta). Ma ghidez dupa "LIVE THE MOMENT!".
    3.Dragostea, este foarte importanta dar iti poate provoca si foarte mult rau, precum si foarte multe dezamagiri, de aceea mai bine sa fie pe locul 3...Cam asa gandesc eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Daca nu esti sanatos,nu POTI MUnci
      2. DACA NU ESTI SANATOS,NU TE POTI distra.
      3> Daca nu esti sanatos,nu poti face dragoste.

      Tasha a pus o intrebare la care tu nici macar nu ai gandit inainte sa raspunzi.Nici macar nu ai citit ce raspuns a dat ea.Mai poate exista o explicatie.Esti foarte tanara si gandesti ca atare.

      Ștergere
  2. Munca pe primul loc, pentru ca atunci cand vin bani, si de sunt putini, ai o viata mai linistita. Dragostea pe al doilea loc si distractia pe al treilea

    RăspundețiȘtergere
  3. Incerc sa le combin pe toate deoarece toate mi se par importante...iar legat de intrebarea a doua...din bani nu vine o dragoste adevarata, parerea mea, ci una din interes!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragostea pe primul loc!!! eu cred ca te-ai simti mult mai bine daca ai sti ca ai o persoana aproape care sa te iubeasca si sa traiasca doar pentru tine, cea care te ajuta sa treci usor peste probleme, este alaturi de tine si iti alina sufletul si te face sa ai fluturasii in stomac atunci cand ii auzi vocea , dragostea e cel mai frumos lucru din lume asa cum spui!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragostea-iti da aripi si te ajuta si in munca; munca-sursa de trai si distractie; distractia-te ajuta sa uiti de munca si sa-ti refaci fortele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sanatatea pe pe primul loc la mine.Munca pe locul doi, ma defineste inca de la varsta asta.Pe 3 ar fi dragostea si pe 4 distractia. Distractia e pe ultimul loc pentru ca nu ma dau in vant dupa petreceri, dragostea e pe 3 pentru ca e destul de timpuriu sa cred in asa ceva, munca e o placere deocamdata iar sanatatea e vitala

      Ștergere
  6. Desigur sanatatea e pe primul loc,cu toate ca cei de pe Titanic au fost sanatosi dar nu au avut noroc, asa ca as adauga si norocul.Munca pe locul 2 caci fara ea nu am avea bani,urmeaza pe locul 3 dragostea cea care ne da implinire,bucurie ,placere.Distractia pe locul 4,este cea care ne ajuta sa trecem peste esecuri dar ne si sta alaturi in momentele frumoase.

    RăspundețiȘtergere