Blog premiat

joi, 17 mai 2012

Radio Papucel va asteapta!


    Am ajuns la o concluzie foarte clara, ca nu pot renunta la un cadou pe care l-am primit de la cineva drag mie, de la cineva pe care il pretuiesc si il stimez, e vorba de 7 pacate, asadar radio Papucel isi va continua activitatea  incepand cu cu aceasta seara de la ora 20.00, ora Romaniei, spun asta pentru ca am multi ascultatori de peste hotare. Multumesc celor care au fost alaturi de acest radio, care  au insistat ca acest radio sa-si duca  drumul mai departe, multumesc pentru fidelitatea de care au dat dovada si multumesc lui 7  pacate pentru logo-ul facut si pentru tot ajutorul pe care mi l-a dat ca acest radio sa ajunga  la acest nivel!
                Pentru voi toti un pupicel in fiecare zi  cu drag si o imbratisare multumitoare!


 Iar aceasta imagine este primita de la o ascultatoare care vrea sa ramana  sub anonimat, ii multumesc si postez imaginea....ma regasesc in ea...MULTUMESC, anonimo!

8 comentarii:

  1. Cea mai buna alegere,te asteptam cu drag diseara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi reveni!!! nu se poate altfel! radioul e pasiunea mea si ati inteles multi acest lucru!

      Ștergere
  2. marioara toader17 mai 2012 la 13:48

    In sfarsit o veste buna!! Sunteti doi oameni minunati si nu trebuie sa mai "auziti' ce spun altii incompatibili cu bunul simtz.Iti vine ca o manusa fina si delicata acest radio..iar 7 pacate,sunt convinsa ,a pus suflet,munca si daruire in a-l crea.....Cat despre faptul ca ti l-a daruit...e un gest minunat,pe care il poate face doar un om asemeni gestului.Asa ca ma bucur din suflet ca veti emite din nou si SIGUR..toti cei care va iubesc si va respecta va vor fi alaturi.Mult succes!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti o doamna speciala!N-am cuvinte! sarut-mana!

    RăspundețiȘtergere
  4. VA IUBESC RADIO PAPUCEL SI TOATA ECHIPA

    RăspundețiȘtergere
  5. VA IUBESC RADIO PAPUCEL SI TOATA ECHIPA

    RăspundețiȘtergere