Blog premiat

vineri, 9 martie 2012

La multi ani, dragi barbati!

  Ziua de 9 martie este ziua cand se sarbatoresc cei 40 de Mucenici, dar este considerata ca fiind si Ziua Barbatilor.
 Traditia spune ca in aceasta  zi  barbatii sa bea 40 de pahare de vin pentru ca sa fie sanatosi si sa nu se lipeasca bolile de ei tot anul.  Aceste pahare se spune ca reprezinta sangele varsat de cei 40 de sfinti mucenici din cetatea Sevastei. Cei care nu pot sa bea cele 40 de pahare cu vin, e bine ca macar sa guste vin in aceasta zi de 9 Martie, sau sa fie stropit cu vin, acesta insemnand sange si putere de munca peste an.
Daca in ziua de 8 martie, femeile au o zi a lor, ziua de 9 Martie, ziua Mucenicilor, poate fi considerata in traditia romaneasca ca ziua barbatilor. Asadar, dragi barbati,  bucurati-va din plin... azi aveti liber la toate.. aveti voie sa beti,sa va jucati pe calculator cat doriti fara sa va certe nevasta...sa va aruncati hainele  cum va taie mintea sa va uitati la meci cu baietii sa lasati vasele nespalate...sa aveti parte de 10 mega femei...sa faceti intr-un cuvant ce doriti!...hahaha!! asta pentru ca de maine totul revine la normal! :))

Sursa imagine
http://felicitari.ele.ro/40_de_pahare_--i1750.html


3 comentarii:

  1. LA MULTI ANI!!! sa fie iubiti si adorati de iubitele si sotiile lor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam multe pahare! Dupa ele, sigur lasa totul balta cu voie sau fara.
    Doar cei stropiti se mai pot bucura de privilegiile zilei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ne traiasca!!!Sa ne iubeasca!!Ei sunt raul necesar din viatza noastra ..fara care noptile ar fi fara stele ,fara care zilele ar fi triste..si fara care inimile noastre ar plange..Asadar..sa fie nopti instelate,zile cu soare ,inimi vesele si femei fericite alaturi de barbatii care fac posibile toate acestea!!

    RăspundețiȘtergere