Blog premiat

joi, 2 februarie 2012

Iarna cu bucurii si impliniri

     Unul din  single-ul   celor de la  Voltaj va putea fi auzit azi si la emisiunea mea"Cutiuta cu iluzii",care si-a mutat de data asta locsorul pe un radio personal, mai precis la  Radio Papucel, adresa lui este :
      http://radiopapucel.caster.fm/listen.pls
....aici  te  vei simti exact ca la tine acasa,  adica in papucei, degajat, liber..relaxat, adica, intreg, necenzurat!... si  poti simti ca totul  in jurul tau participa la bucuria ta...Poti sa dai chiar papucii, cui vrei....daca te enerveaza, noi te ajutam.....cine suntem noi  defapt?...cei care oferim  posibilitatea  daca te simti bine cu noi,  sa poti da papucii si la propriu  nu doar  la figurat...;)  printr-un simplu click la :
www.lastmobile.ro




De ce am ales melodia?? mi se potriveste al naibii de bine! as mai vrea inca 2000 de ani...in care sa fiu certata, iubita si iertata... de ce..de cine? hehehe!!  greu de spus...iar n-ai sa ma crezi, cum spun cei de la Voltaj..." si totusi exista iubire", vorba lui  Paunescu...
 Auditie placuta!!

9 comentarii:

  1. Viata lunga acestui nou radio, la care sunt convinsa ca tu te vei simti libera si in largul tau! mult succes! Haioasa denumirea radioului, dar pentru ca emisiunile tale sunt de divertisment, eu zic ca se potriveste de minune...
    Stii, oriunde te-ai duce, si la orice radio ai emite...voi fi alaturi de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Dorina, stiu ca esti alaturi de mine...si mai stiu ca nimic nu este intamplator!pupicei si imbratisari satmarene!

      Ștergere
  2. He he, papucii, prietenii mei cei mai buni! Asta da inventie, papucii muzicali si veseli! Sunt om, asadar sunt zgarcit si lacom: vreau doua perechi!

    O zi minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti fac cadou, in curand! dar asta doar daca o sa-mi fi aproape...;)

      Ștergere
  3. Frumoasa melodia, iar ma pui pe ganduri...2012 plus 2000 de ani? pai atunci ne intalnim in 4012? e bine asa? succes i numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehehe!! perfect...pana atunci ne intalnim pe mess, pe radio si unde vrei tu...chiar si la Craiova, doar sa plece zapada asta, ca am intels ca la tine este din belsug....dar, apropos, poate vii tu la mine mai curand!

      Ștergere
    2. Sunt momente in viata cand avem nevoie, mai ales de prieteni. Sa-i stim pe-aproape, gata sa faca orice, sa mearga oriunde.iti multumesc ca esti unul dintre ei.Cami.

      Ștergere
    3. Camelia, stii bine ca tu esti numarul unu pe lista celor dragi sufletului meu, si asa vei ramane forever!!!! te iubesc femeie cu suflet nemarginit!! esti minunata!!

      Ștergere
  4. Poate denumirea radioului nu este una pompoasa, dar acum ca tot m-ai lamurit cum stau lucrurile, vreau si eu "papucii" mei muzicali, asa cum numai tu stii sa-i oferi, cu caldura si multa eleganta, te simt aproape, asa cum poate putine persoane pot s-o faca! Succes!

    RăspundețiȘtergere