Blog premiat

joi, 9 februarie 2012

Despre femeia adevarata...


   Pentru ca azi in emisiunea de dimineata am vorbit despre barbatul adevarat, am primit  provocarea din partea ascultatorilor mei, Victor din Buzau, dar si Vasile Cretu din America care , mi-au spus...de ce doar barbatul adevarat...? de ce nu si femeia adevarata..?.si , zic eu ca aveau dreptate, de ce sa nu  dezbatem si aceasta tema...o femeie adevarata?..oare cum o fi ea?
  Aici parca ma simt mai in largul meu...pentru ca fac si eu parte din ele, si da...nu ma acauzati de lipsa de modestie, consider ca  adevarata inseamna sa fii stapana propriului tau destin, sa fii tu insati, sa stii ca viata asta e o lupta, sa tii capul sus mereu chiar daca altii te  lovesc cum prind momentul,  sa te iubesti si sa te respecti, ca  apoi la randul tau sa fii respectata.
    Sigur, aici veti spune poate ca  deh...am si eu defectele mele...de acord cu voi...le am si  chiar le recunosc, dar...ma accept ! nu voi face nicio schimbare  niciodata, pentru ca importanti pentru mine sunt cei care ma accepta asa cum sunt, cu defecte si calitati, nu sunt complexata de felul cum arat, poate ar trebui sa am mai multa ambitie in privinta kg. sa mai dau cateva jos...hehehe!! dar voi gasi o solutie si pentru acest  sa zic asa neajuns care uneori ma face sa ma uit cu jind, dar mai ales cu admiratie spre  doamnele care se pot abtine de  la  poftele  culinare...la mine insa bucataria e un hoby, si mai greu voi reusi...dar,de ce sa ajung eu sa  ma compar cu altele?...poate chiar aici e farmecul meu...vedeti cum reusesc sa ma  conving?:))
     Nu ma compar cu nimeni, tocmai pentru ca in viziunea mea, asa trebuie sa fie o femeie adevarata, o femeie cum spuneam, care se respecta , ingrijita, are propriul  sau caracter, unic, stie sa se comporte in societate, nu este influentata,  poate fi chiar rebela la o adica, traieste liber...si nu accepta sa o" modeleze" altii dupa cum vor muschii lor...nu adopa smecheriile si prefacatoriile pentru a obtine foloase , daca vrea sa obtina un lucru, ruseste sigura sa-l  atinga prin fortele ei proprii, nu-si cauta "slujitori"...daca  insa  ajutoarele vin dezinteresat, pentru ca mai sunt si astfel de cazuri, consider ca ar fi fraiera sa nu le accepte!
     O femeie adevarata nu  este o fitzoasa...o mimoza, care  vai!!! cum o atingi se simte  ofensata, si lasa impresia unei"madone"..ahhh!!! cat urasc genu' asta de femeie, cu masca, care  incearca sa para ce nu este... dar, daca stai  o cunosti mai bine, ai parte de o mare dezamagire...
     Eu cred ca o femeie buna, va fi mereu deschisa cu cei din jur, nu va dori sa-si afiseze superioritatea, pentru ca e lesne de inteles, daca o are, se vede de la distanta,  isi ajuta si isi respecta aproapele, face totul cu sufletul, cu pasiune , iar pasiunea se simte...pentru ca fara asta nimic nu iese ca lumea!...ea stie sa ierte  atunci cand e cazul,  poate nu va uita....desi se spune ca iertarea fara uitare e nula...ea nu va fi niciodata sclavul nimanui!!! si stiti de ce? pentru ca doreste sa fie respectata , pentru  ca  face munca cu responsabilitate si incredere in fortele proprii , merge  perfect cu statutul  femeii adevarate, iar cei din jur ii vor respecta deciziile si dorintele...femeia stapana pe destinul ei  va urmari calea dreptatii,  chiar daca e mai grea...ea vrea respect, apreciere si iubire!...isi doreste  cu ardoare fericirea si  asteapta barbatul  menit s-o faca fericita!...daca nu-l va gasi, va merge  mai departe, nu-si va plange necazurile  la orice pas... dar dragilor, este doar o parere, astept parerile voastre, completarile menite sa intregeasca tabloul femeii adevarate.
    Raspunsurile vor fi citite in cadrul emisiunii din aceasta seara de la ora 19.00,  la radio-ul  care  desi este in"papucei",  doar o saptamana deschis are audienta neasteptat de mare... clik aici pentru a ne auzi:





Edit later:
In imagine o am pe prietena mea din Italia, CAMELIA ANDREI, o femeie adevarata!! libera, rebela, fara masca, interesanta la orice moment, unica!!! am tot respectul  pentru ea!!!

19 comentarii:

  1. Perfectiunea nu exista ci este un fel de pasaj la care toti vrem sa ajungem si este un stadiu pe care am vrea sa-l trecem.de aceea e important sa crezi in perfectiune pentru ca are menirea de a te face un om mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  2. Barbatii,se tem de o astfel de femeie,nu ar mai detine ei controlul total,adica ar pierde din barbatia lor...teribil,nu?eu sper sa existe cat mai multe femei asa....cum le descrii tu!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am gasit pe blogul lui Silviu, lucruri foarte interesante despre femeia adevarata, le voi da in copy paste aici, merita citite:
    "1. O femeie adevarata stie ca este frumoasa si isi accepta senzualitatea intr-un mod cat mai provocator posibil. Apreciaza situatiile cand barbatii o abordeaza si ii fac complimente si chiar si cand aceste interactiuni nu sunt intr-o forma politicoasa ea stie ca toate acestea sunt confirmari ale faptului ca este dorita.

    2. O femeie adevarata e o femeie fericita. Singura!!!

    Fericirea unei femei adevarate nu depinde de prezenta, atentia si comportamentul celor ce o inconjoara. Are o viata sociala intensa si stie sa-si petreaca timpul intr-un mod placut. Toate acestea sunt manifestari ale propriei vointe nu consecinte ale faptului ca nu-i ofera nimeni atentie.

    3. Femeia adevarata e constienta si responsabila de propriile ei emotii si sentimente. Ea stie ca nimeni nu poate sa o faca sa se simta intr-un anume fel decat cu exceptia ei. Cand vei fi in compania unei femei adevarate vei auzi mai rar “ma faci sa ma simt fericita!” ci mai degraba “in prezenta ta ma simt fericita!”. Ea stie ca nimeni nu poate sa-i comande starea de spirit sau sa o influenteze negativ. Ea poate oricand sa aleaga cu cine si ce sa simta. Totodata influnteaza realitatea color ce o inconjoara prin voie buna si entuziasm!

    4. O femeie adevarata isi cunoaste vocatia si este hotarata sa-si urmeze visurile pentru care traieste. Nu e greu sa observi ca persoanele care stiu ce vor sa obtina de la viata au un fel de energie care ii inconjoara si este molipsitoare, acel gen de energie care se reflecta in modul lor de a vorbi cu pasiune despre lucrurile pe care le fac sau despre oamenii care le sunt prieteni.

    5. O femeie adevarata este o femeie puternica.

    Asemenea femei putem intalni mai rar iar atunci cand viata ni le scoate in cale, acel moment reprezinta o binecuvantare. Te incurajez sa faci tot posibilul pentru a le cunoaste. Sunt femei puternice pentru ca intr-o situatie de criza aparent far scapare, ele si-au asumat responsabilitatea propriilor decizii si au decis sa mearga impotriva curentului. Sunt femei care au parasit confortul oferit de situatiile cotidiene si au indraznit sa provoace schimbarea. Aceasta femeie puternica poate fi mama ta care iti canta inainte sa adormi la fel cum poate fi si domnisoara care s-a oprit sa mai citeasca ceva pe o banca in parc inainte de a intra la examen.

    6. Iti fura privirea si iti zambeste… buzele ei aprinse, rochia ei care ii mangaie usor formele la care se fixeaza toti barbatii ce o inconjoara….

    In cele din urma, femeia adevarata este o provocare. Provocarea de a fi tu insuti atunci cand o tii de mana pentru prima data, o privesti in ochi si ii soptesti ca…

    simti ca totul in jurul tau se misca mai incet…"

    RăspundețiȘtergere
  4. André Moreau zicea că mai întâi trebuie să înveți să fii fericită singură și abia apoi să cauți fericirea în cuplu..să poți spune “mi-e bine singură, dar mi-e și mai bine cu tine”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MIE SINCER, NU POT SA SPUN CA MI-E BINE...DAR ACCEPT!!! ATAT!!

      Ștergere
  5. Un barbat nu o sa ajunga niciodata sa cunoasca cu adevarat o femeie. Asa cum poate nicio femeie nu o sa ajunga vreodata sa cunoasca cu adevarat un barbat. Nu exista un tipar de femeie adevarata, sau de barbat adevarat. Sunt calitati si defecte..anumite insusiri care ne fac diferiti. Fiecare dintre noi are aceste insusiri, dar nu toti le avem in aceeasi masura. Si automat creand astfel de tipare.. putem poate judeca gresit anumite persoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Barbatii se tem de femeia adevarata, tocmai datorita sorgintei ei pacatoase,ispita, e mare si poate nu fac ei fata!;)

      Ștergere
  6. Sunt curioasa sa stiu ce inteleg barbatii cand spun asta despre o femeie:"uite o femeie adevarata!". Sau daca au intalnit femei pe care le-ar putea incadra in aceasta categorie...
    Curiozitatea mi-a fost starnita de faptul ca, si pe "bascalie", si in viata de zi cu zi, am vazut ca foarte multi barbati asta isi doresc: o femeie adevarata!
    Dar in viata reala, am observat de multe ori ca difera foarte mult acest "concept" in functie de personalitatea fiecaruia si mai ales in functie de sexul celui care il "pronunta", in sensul ca una inteleg femeile ca se asteapta de la o femeie adevarata si alta asteapta cu adevarat barbatii de la o astfel de femeie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Din punctul meu de vedere, nu are nicio relevanta daca cel care imi enumera calitatile unei femei adevarate este un barbat adevarat sau nu!
    Toti avem dreptul sa ne consideram intr-un anume fel, chiar intr-un fel atragator...si, la fel, toti avem dreptul sa ne dorim ca partener o persoana ideala, macar din punctul nostru de vedere!
    Eu am lansat o intrebare tuturor barbatilor care doresc sa imi raspunda, indiferent daca se considera barbati adevarati sau nu!
    Deci, domnilor, aveti cuvantul! Spuneti ce asteptati de la o femeie adevarata si daca ati intalnit vreodata una care macar sa se apropie de aceasta incadrare... Curaj, nu trebuie sa vorbiti despre barbatul adevarat din voi, ci doar despre femeia adevarata pe care o visati!

    RăspundețiȘtergere
  8. daca vrei ca o relatie sa aiba durabilitate esti nevoit sa accepti si defectele unei femei iar parerea mea este ca defectele unei femei se ridica la media de 99,99% barbatii stiu ei ce spun atunci cand aduc la cunostinta doar defectele lor, nu auzim prea mult vorbindu-se de calitatile unei femei asta pentru ca mereu se modifica standardul femeii ,,adevarate" in ochii barbatilor, motivul? nu exista perfectiune nici in barbat nici in femeie deci alergam dupa ceva inexistent .........cand ne vom trezii oare din vise?????????????

    RăspundețiȘtergere
  9. O femeie adevarata,este cea pe care o iubesti! Nu exista un tipar in care femeia sa se incadreze ptr a primi statutul de adevarata! A nu fi genul unui barbat,nu inseamna ca nu este adevarata! Ce nu place unuia,sigur altuia ii place! Si cum se spune,gusturile nu se discuta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ia te uita, ca nu este "de vorba...." cu noi !!!! Tocamai el care se "arunca" sa comenteze intotdeauna , cuvintele invesmantate ....

    RăspundețiȘtergere
  11. Exact, nu exista tipare... "Renasterea" a scos in lumina formele rubiconde, actualmente se incearca diverse dipare numerice... Este perfect ceea ce se potriveste, ceea ce se completeaza, ceea ce se agreeaza!

    Oricum, sintagma "femeie adevarata" sau "barbat adevarat" provine din cultura strazii.

    Audienta nu este a radioului, este a sufletului acestuia, asa ca e explicabil!

    O noapte senina sa ai!

    Vasile D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasile se pare ca esti monitorizat!! iti ducea cineva dorul...ia te uita ce drag au unii de tine!! >:D<

      Ștergere
  12. Daaaa, ma insoteste pretutindeni, atat de mult ma uraste incat nu se poate lipsi de mine! Sa fie sanatoasa!

    Dar cu "monitorizarea" ai nimerit-o oricum! Mitu imi conspecteaza emisiunile! Am spus "Cornel Costea are o excelenta emisiune cu muzica folk" si a intervenit Mitu! Aplaud! Si inca o noutate: s-a dat liber la pupincurism! Asdar, audienta maxima!

    Servus, Olga, Servus, Anonima!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pupincurismul mereu e la ordinea zilei...ai uitat asta? off..parca nu stii ca interesul poarta fesu'...
      La radio Papucel &Pupicel...sunt insa fara interese, pupiceii, ii ofer la liber celor care simt nevoia lor...

      Ștergere
  13. ce tot va strofocati,femeia adevarata nu exista fara barbat si barbatul nu exista fara mai multe femei :)

    RăspundețiȘtergere