Blog premiat

luni, 27 februarie 2012

Dar primavaratic




    Un  dar de primavara , l-as numi eu (primavara este in mintea mea asociata cu iubirea) si, pentru ca vine de la o persoana draga mie, l-am numit asa... o doamna pe care am cunoscut-o in lumea magica a netului si care de fiecare data ma uimeste cu  darurile ei de suflet...cel de mai  jos este una din dovezile   unei prietenii virtuale  care sper sa dureze mult de acum incolo...Este vorba despre aceasta fiinta minunata, pe care o respect si o admir! Multumesc Marioara pentru clipul daruit, multumesc pentru gandurile bune si pentru prietenia care ne leaga! Las  mai jos numele tau  pentru ca  cei care ma citesc sa te adauge  la lista lor de prieteni de pe facebook..asadar, clik pe nume si o descoperiti pe :
                                            Marioara Toader

8 comentarii:

  1. Felicitari Marioarei!! frumos clipul! INCA O DATA (vorba celor de la HQ) SUCCES RADIOULUI!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oo,da..multumesc si eu.!!..Nu m-am gandit ca o sa ajung subiect de...blog cand l-am facut..Pur si simplu asta am simtit sa fac...De tine ,Olga ,ma leaga ceva frumos si in acelasi timp misterios..pentru ca de ani de zile simt sa fiu "acolo"..cand ai nevoie,sa-ti sterg o lacrima,sa-ti mangai un suras..sa te aplaud la propriu pentru ce faci.In tine poate sa dea cu noroi ..cei care traiesc in noroi..tu vei straluci totdeauna...si zau daca spun cuvinte mari.Faci cu atata pasiune ceea ce faci ca..dezarmezi pe cei care ,din invidie,incearca sa vada altceva. Multumesc pentru darul tau primavaratic!! Nu cred ca stii...dar PRIMAVARA este anotimpul meu preferat..In fiecare an imi primenesc sufletul..cu el.Si cand in afara de verdeatza ,flori,pomi infloriti...imi aduce in casa sufletului si oameni minunati ca tine..ca Alin.. care atat cat am reusit sa il cunosc pare a fi omul ce te completeaza perfect..,Ca Miki ,ca Dorin,ca Biadore..si ca alti oameni minunati cu care faceti sau veti face o echipa imbatabila...ma simt MINUNAT!!! Stiu ca veti fi cei mai buni,simt asta!Si eu voi mereu cu voi,cu RADIO PAPUCEL..uneori din umbra,alteori facandu-mi prezentza in felul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta ne dorim, draga mea Marioara, sa fim o echipa care sa faca radio din pasiune si cu multa daruire...inca o data n-am cuvinte sa-ti multumesc!! esti speciala, atat pot sa-ti spun si-i multumesc Lui ca-mi aduce in cale oameni ca tine!!

      Ștergere
  3. Eºti ca soarele ce-mi dã bineþe în fiecare zi. Deja mi s-a format reflexul de a te aºtepta, pentru cã glasul tãu ºi cuvintele pe care le spui sunt agreate de suflewtul meu. Cred cã asta simt toþi ascultãtorii tãi...Deja eºti necesarã precum rãsãritul Soarelui în fiecare zi...
    Te ascult cu plãcere, ºi reflectez la spusele prietenilor tãi-ascultãtori, rãspunsuri inteligente la întrebãri inteligente!
    O zi bunã, draga mea! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. omul de radio, marele om din spatele vocii :)
    va felicit doamnelor pentru prietenia minunata ce va leaga !

    RăspundețiȘtergere