Blog premiat

miercuri, 27 iulie 2011

Ochii caprui, fura inima oricui...

  Pornind de la aceasta vorba  veche , am dat o cautare pe Google, sa vad ce se spune despre ochii mei...ca deh!ai mei sunt cam ciudati, uneori caprui, alteori cu  luciri  verzui... si uite ce am gasit legat de ochii caprui:
"Persoanele care au ochii caprui se implica profund in relatii, le place sa faca persoana draga de langa ei sa se simta iubita si satisfacuta.
Sunt persoane placute, incantatoare, adora sa isi faca noi prieteni si sa si largeasca orizonturile. Pentru persoana iubita sunt in stare sa faca orice, pentru a o impresiona, pentru a mentine pasiunea din ei, si ca relatia lor sa reziste.
Sunt persoane amabile, politetea mai intotdeauna e un princiupiu ce-l respecta cu strictete.

Nu fug niciodata de responsabilitati sau de obstacolele ce le ies in cale. Le place sa zambeasca si sa-i determine pe cei din jurul lor sa faca la fel.

Sunt persoane "pupacioase", le place sa primeasca, dar si sa le ofere saruturi in cantitati cat mai mari. Sunt romantici si le place sa viseze; uneori devin confuzi pentru ca nu mai reusesc sa desluseasca realitatea de fantezie.

Se supara usor, dar le trece la fel de repede. Cand sunt suparati sau tristi doresc liniste, sa fie singuri, pentru a se gandi cum sa rezolve situatia cat mai bine posibil.

Sunt incapatanati si orgoliosi, si rar renunta la convingerile lor."
  Ceea ce m-a amuzat copios, a fost remarca cu pupatul, pai da! penetru ca eu ma pup de cand eram mica...nu stiam sa spun cum ma cheama pentru ca erau cam multe consoane greu de pronuntat pentru un copil, si in momentul cand eram intrebata cum ma numesc , spuneam ca  ma cheama , Duta Mapup(de la Olguta Motriuc) iar lumea se amuza intr-un mare fel...si cand ma reintalnea ma intreba" te mai pupi mult fetito?"...nu ascund nici faptul ca salutul pe  la radio, cu"va pup si va imbratisez" a fost  controversat, unii colegi au spus chiar  ca e cam prea mult...adica cum? cine  stabileste cat pot eu sa ma deschid fata de lume??...numai si numai eu...eu  ofer cat simt...si  recomand  si eu la randul meu ca fiecare sa faca cum simte si ce simte!
  Apoi am trecut la  responsabilitate, ei bine, si aici se cam potriveste...imi place sa duc la bun sfarsit orice lucru pe care il incep, de zambete nici nu mai vorbesc...zambetul, este cel care ma face sa ma simt bine...si daca eu ma simt bine...reusesc sa transmit  prin zambetul meu un pic de bine si celor din jur...
   Se spune mai sus  ca sunt prietenoasa, daa!! socializez extrem de usor... deschiderea o fac cu acel zambet nelipsit...pentru ca zambetul este o usa deschisa spre sufletul meu...nu mai trebuie sa bata nimeni la usa...o gaseste deschisa...trebuie doar sa fie politicosi , sa intre cu grija...spre a nu  inoportuniza...,dar,chiar daca se intampla asa, vezi bine, nu -mi tine mult supararea, imi trece...foarte adevarat si acest lucru!
    Implicare in relatii... aici deja m-a gasit la mine acasa...sunt exact asa cum s-a descris mai sus!despre romantism nici nu mai vorbesc...sunt incurabila!
    Daca cei cu ochii caprui gasesc asemanari sau nepotriviri in descrierile facute in  articolul de mai sus...astept comment-uri, voi incerca in emisiile de la radio sa le discutam.

Sursa citat:
http://www.egirl.ro/Ochi-caprui-fura-inima-oricui,a936.html

14 comentarii:

  1. Si ai mei sunt tot caprui...imi place cum este caracterizata culoarea!Mi se potriveste si mie descrierea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, la general se potriveste dar cum fiecare suntem entitati unice, nu tot ce este descris acolo se potriveste la persoanele cu ochi caprui. Cunosc f. multe persoane cu aceasta culoare a ochilor care sunt rele si perverse, ipocrite si fara scrupule de l-au intrecut si pe al cu coarne. Asa deci nu prea sunt de acord eu cu aceste descrieri, asa cum nu sunt de acord nici cu zodiile pentru ca numai D-zeu si persoana respectiva stie cel mai bine ce si cum este. Mai am o indoiala in ce priveste aceste descrieri, toti oamenii se cred fara prea multe lipsuri si cand citesc asa ceva nu se mai uita in oglinda sa priveasca obiectiv persoana lor se si vad cu tot ce-i frumos imbracati. dar lasand astea la o parte, pentru ca te cunosc foarte bine tie pot sa-ti spun ca ti se potriveste 90 %. Esti o fiinta greu de gasit astazi, plina de caldura, mereu zambitoare, fara ranchiune si alte rautati. Ai principii sanatoase si responsabilitate pe masura lor asa ca draga mea , de aceea ochii tai caprui "fura inima oricui. Cine nu si-ar dori in preajma lui o fiinta asa minunata cum esti tu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bravo Beta ..... toate astea sunt facuta in urma unor sondaje dar njimic stintific , si fara nici-o certcetare de laborator . In final sa va spun cum sta treaba : culoarea ochilor tine de combinatia ADN-ului dintre parinti .Prin urmare fiecare dintre noi suntem unici datorita ADN-ului nostru destul de divesificat,ceea ce rezulta : daca 5 milioane de pers au ochii caprui ,nici-unul nu are acelas ADN ca mine care am tot ochii caprui ,,,deci sitablourile caracteristice sunt diferite .

      Ștergere
  3. @Dorina, ma bucur ca ti s-a potrivit descrierea, si ca te-ai regasit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Beta, alias Anda,ma bucur ca tu asa ma vezi,de altfel nu pot sa spun decat ca noi am rezonat din prima clipa,o fi din cauza faptului ca si tu ai ochii caprui??...te respect foarte mult, esti o femeie cum putine am intalnit! esti deosebita! te pup si ma bucur ca ai intrat pe blogul meu! te mai astept! :>D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana intr-un punct mi se potriveste,fiind o persoana sensibila,cu aspiratii inalte,dar sa nu generalizam! sunt mandra de ochii mei caprui si cred ca arata perfect!

    RăspundețiȘtergere
  6. Super,mi se potriveste perfect aceasta descriere zici ca e scrisa pentru mine .......

    RăspundețiȘtergere
  7. Ochii sunt oglinda sufletului..ca sunt negri..verzi..albastri,,sau caprui..Eu iubesc acei ochi in care se vede sinceritate..ochii care ma privesc...direct in ochi..cand le vorbesc..
    Mitul legat de felul personalitati persoanelor cu diferite culori ale ochilor..o fi ceva adevarat..probabil caractere comune exista la toti ..
    Tu..Olga.. RAMAI ACEEASI VESELA CU OCHII TAI ..vesela..zglobie..pupacioasa..si ce daca..
    Asa te stiu cei din jurul tau..asa te stiu ascultatorii..altfel..poate nu ai fii tu..
    multumesc din inima pt blog.Cu drag Kati

    RăspundețiȘtergere
  8. @Camelia,
    e bine si atat...nu-i asa?
    @Elena...super,vorba ta!
    @Katy Paun,
    Ai si tu dreptate, ochii sinceri,sunt de apreciat, dar cum simtim oare sinceritatea? reusim?sau si ei sunt uneori pacaliciosi?
    Raman,asa cum ma stii, repet nu ma schimb de dragul nimanui!
    Multumirea ta referitor la blog,este bucuria mea,cu mare drag si placere am facut-o! >:D<
    Bucura-te de el!

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea, ma bucur din suflet ca ma apreciezi insa iubita mea, chiar dupa atata vreme nu ai vazut ce culoare au ochii mei ? sau de atata stat la calculator sunt asa obositi ca nici culoare nu mai au ! Asta este un semn de care sa tin cont (ei glumesc si eu, stii ca sunt mereu zambareata, ha, ha, ha)Ochii mei sunt cenusii -verzui, depinde de cum ma simt si de starea sufleteasca , pt. ca sunt cameleonicide multe ori :D

    RăspundețiȘtergere
  10. . toate astea sunt facute in urma unor sondaje dar njimic stintific , si fara nici-o certcetare de laborator . In final sa va spun cum sta treaba : culoarea ochilor tine de combinatia ADN-ului dintre parinti .Prin urmare fiecare dintre noi suntem unici datorita ADN-ului nostru destul de divesificat,ceea ce rezulta : daca 5 milioane de pers au ochii caprui ,nici-unul nu are acelas ADN ca mine care am tot ochii caprui ,,,deci si tablourile caracteristice sunt diferite .Nu contest anumite sensibilitati sau tensiuni oculare si/sau schimbari de culoare ,unde totusi ramane culoarea de baza din structura ADN -LUI in proportie de 90%.Dar totusi sunt la nivel de stimuli nervosi si nimic altceva .

    RăspundețiȘtergere
  11. Personal as fi vrut ochii GRI . Imi pot schimba caracteristicel conform acestei culori , dar intrebarea mea este : treptat mi se vor schimba si culoarea ochilor in GRI ??

    RăspundețiȘtergere
  12. Normally I do not learn article on blogs, however I would like to say
    that this write-up very pressured me to check out and do so!
    Your writing style has been amazed me. Thank
    you, quite great article.

    RăspundețiȘtergere