Blog premiat

duminică, 6 aprilie 2014

Punctualitatea


     Se spune ca punctualitatea este politetea regilor, eu as zice ca este o dovada de respect pur si simplu si este se pare evidenta la oamenii care vor sa reuseasca in viata! Oricat te-ar costa , oricat  efort ai depune, respectand  pe ceilalti te respecti pe tine insati...nu poti sa  promiti ca ajungi  intr-un anume loc spre a te intalni cu cineva si tu apari  peste sferul academic, dimpotriva  e bine sa ajungi mai devreme cu cateva minute spre a putea sa-ti reculegi gandurile....
     Mi-a luat uneori nopti nedormite sa pot sa termin un proiect la care am lucrat, sa-l dau gata chiar in devans, nu stiu  daca eram motivata neaparat de parte materiala, ci mai degraba de conditia mea de OM, nu poti fi credibil, creditat de cei din jur fara aceasta calitate, sa mi se scuze lipsa de modestie, dar, asta fac si asta spun...am vrut mereu sa fiu cu un pas inaintea altora!
     Sigur ca in goana asta nebuna careia ii spunem viata minutele sunt foarte pretioase, umerii nostri sunt incarcati de dureri, iubiri, taceri sau cuvinte spuse sau nespuse, care ne mai franeaza ritmul, nu ne lasa sa alergam liberi si fericiti, nu ajungem la timp , pierdem ocazii, ratam, esuam, ne lamentam si cautam vinovati mereu...fara sa ne gandim o clipa ca de fapt, defectele noastre sunt calitatile celorlati...omul este suma calitatilor si defectelor sale, a sentimentelor si emotiilor sale, a amintirilor sale, a faptelor sale.
     Intrebarea mea este  simpla cat de exigenti sunteti cu voi insiva? cat de eleganti in atitudinea de mai sus,  cu alte cuvinte cat de punctuali in  actiunile intreprinse de voi, cat de mult  va doriti sa ajungeti la performante prin punctualitate?
     Folositi reminderele de pe telefon, calculator spre a va alarma in caz de nevoie, veti fi mai  multumiti si mai impliniti in tot ce faceti, reusind implicit sa nu ratati nimic din tot ce va propuneti sa faceti!reputatia voastra va avea numai de castigat! Succes!

2 comentarii:

  1. Corect, este vorba de imaginea noastra.Nu pare foarte dificil... cu toate acestea insa, pentru multe persoane pare sa fie o problema cel putin spinoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spinoasa asa cum spui!! e greu sa gestionam timpul! dar..nu imposibil!

      Ștergere