Blog premiat

vineri, 29 noiembrie 2013

Din nou impreuna

      
       Dupa o noapte  de hurducat cu  microbuzul am ajuns in aceasta dimineata la Imola,  a fost un drum cu cateva peripetii dar care nu merita  bagate in seama  mai cu seama ca bucuria care mi-a dat-o revederea cu buna mea prietena Camelia, a fost una deosebita!
       Italia a ajuns sa fie pentru mine refugiul  pentru detasarea de tot si toate, calmul launtric imi revine din prima zi, asta pentru ca gasesc in compania  Cameliei  multa voie buna, este o persoana tonica, n-ai cum sa te vaieti de ceva alaturi de ea...gaseste solutii la toate!...si mai trebuie sa va spun ceva, cred ca prietenia noastra se continua dintr-o alta viata, ca prea ne simtim off-urile, nu ne  putem minti, deoarece oricat am incerca mimica fetei ne tradeaza...suntem foarte deschise una fata de cealalta si cred ca ar fi inutil sa pastrez vreun secret vis-a-vis de ea, pentru ca mai devreme sau mai tarziu oricum l-ar afla.Ne-am cunoscut intamplator pe un forum, dar atat eu cat si ea am prezentat interes,  dupa primele postari pe acel forum, ne-am dorit sa ne stim mai bine, pentru ca simteam ca avem multe sa impartasim impreuna, lucru care tocmai s-a intamplat si zic eu se va prelungi si in viata urmatoare.Vreau sa spun ca apreciez foarte mult prietenia ei, suntem doua nebune cand ne intalnim...nebune in sensul bun, nu suferim de nebunie, doar ne bucuram de ea! ;) de nebunia vietii! si apoi chiar daca am fi luate asa, ca doua nebune frumoase, cine ar fi in drept sa spuna asta? intr-o lume anormala cine stabileste normalitatea? ;)
     Mi-am lasat pe umerii ei multe temeri, multe vise pe care le doream implinite, dar care din pacate nu s-au concretizat, datorita ei, ele s-au estompat si am putut sa merg mai usor mai departe.
     Nu pot decat sa spun ca-i doresc multa sanatate, este mai importanta decat toate, pentru ca abia cand incepem sa simtim ca ea se subrezeste ne dam seama cat de efemera este viata. Zambetul ei strangaresc insa alunga usor temerile, e grozava cand  ma face sa rad de lucrurile pe care eu uneori le vad grave, imi da puterea de a merge cu seninatate mai departe.
     Bucurati-va de oamenii frumosi din viata voastra, ei sunt cei adevarati de care avem nevoie si azi si maine  si tot timpul! 
     Si pentru ca tot e azi Sf. Andrei,( nume sau prenume, mai putin conteaza, o reprezinta) ii doresc dragei mele Camelia Andrei multa sanatate, iubire si rasfat!
    

6 comentarii:

  1. La multi ani frumoasei,adorabilei ,nepretuitei tale ....ANDREI Camelia..Cat despre prietenia voastra...stiu..este minunata...este adevarata,rara,f rara.Ma bucur sincer,din suflet pentru voi.Impreuna veti reusi orice,pentru ca nimic nu este imposibil,prietenia voastra fiind pansamentul timpului proiectat în viitor. Ranita,dezamagita vei reusi sa privesi din nou,desi cu teama, pe cheia usii universului si vei imprumuta culorile curcubeului pentru a invinge vulnerabilitatea eului..Departe de rautati si de ochii invidiei te veti simti asa de bine pe genunchii fagaduintei,,. Ei..ce zici? Deja miroase a femeie frumoasa!!!!Pentru ca fericirea inseamna frumusete…..si eu imbratisezcu drag doua frumoase .

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Mara, ai dreptate,ne leaga o prietenie frumoasa de ceva ani si sper sa ne tina multi ani buni si frumosi, rezonam perfect, micile scurt-circuite apar doar din cauza faptului ca ea incearca sa ma tina departe de lumea rea...ea este mai categorica, determinata nu face rabat si are pretentia sa fie si altii la fel ca ea..

    RăspundețiȘtergere
  3. subscriu la ....''ea este mai categorica, determinata nu face rabat si are pretentia sa fie si altii la fel ca ea..''Si eu sunt tot asa......incearca sa fii ca noi... ca sa poti privi mai senin inainte fara sa intorci mereu capul..

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasa prietenia voastra, pastrati-o la fel multi ani de acum incolo!

    RăspundețiȘtergere