Blog premiat

joi, 2 februarie 2012

Primele bucurii la noul radio...

    Azi in urma primei mele emisii la Radio Papucel, am  inteles ca nu rezonanta  numelui radioului conteaza..ci omul in sine, adica cel din fata microfonului, asta mi-au dovedit-o cei care au ales sa faca parte din lista  noastra de radio"Papucel"...asa cum spun..dar din imaginile postate pe facebook de catre prietenii grupului nostru de radio am inteles ca ei ma vad deja pe"tocuri"...hmmm!! mi-a placut  pantoful  Georgetei Teodora, plin de trandafiri, trandafiri care mi-au  luminat  sufletul... voi atasa imaginea aici spre a va convinge ca, Geta, a prevazut radioului nostru un viitor pe tocuri...


    Multumesc si Elizei, prietena mea din Roman, care ma urmeaza, oriunde as fi...ea mi-a scris pe facebook asa:
Eliza Stefanescu Esti o minune de om ,faci totul asa cum iti dicteaza sufletul ,sunt alaturi de tine si-ti doresc cele mai frumoase rezultate,succes ,draga Olga !
Cat de bine ma cunoaste Eliza, asa este...nu pot face decat cu sufletul ceea ce fac...daca cineva incearca  sa-mi  innoreze sufletul , ma opresc...pentru ca fara pasiune eu consider ca nu poate iesi nimic ca lumea... azi, un fost coleg mi-a marturisit  ca-l incearca aceeasi  stare, stiu ca ma citeste, stiu ca mi-a fost aproape prin felul de-a gandi, ii sugerez sa nu continue acolo... are atatea oferte in alta parte, merita sa se iroseasca oare? nu!! categoric nu!!  du-te unde esti apreciat si unde faci cu drag  si pasiune ce faci !!!!
    Si pentru ca am primit si flori in timpul emisiunii, le atasez pe blog pentru ascultatoarele mele, ele vin de la Georgeta, careia ii multumesc inca o data!...mesajul ei suna asa:
    
Trandafiri pentru Olga!
Trandafiri pentru voi, prieteni dragi!
♥ ♥ ♥
 
  Am mai primit urari frumoase si de la  o ascultatoare cu o voce minunata  Mariana Dumitru...
 
MULT NOROC POSTULUI DE RADIO "PAPUCEL"

 Nu uitati asadar... va  astept diseara la 19.oo la Radio Papucel...http://radiopapucel.caster.fm/listen.pls

2 comentarii:

  1. Deci o sa-ti iei "gramofonul" cu tine , draga mea ! Ce repede v-a trecut "dragostea " pt.XXL...de fapt voi sunteti "voi" in doi., voi nu sunteti de XXL !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici ai mare dreptate, nu suntem de XXL!! corect!! VOI SI SI NOI....asta n-am inteles eu la un radio...dar ma rog, nu mai are nicio importanta, acum totul e istorie!...a fost si ATAT!

      Ștergere