Blog premiat

sâmbătă, 11 februarie 2012

Ce culoare are fericirea?




    Ma gandeam azi ca eu pot sa dau o culoare fericirii mele...ea este  blue ciel, senina ca si cerul de azi, cer de pe care se revarsa razele de soare, cu generozitate, incercand sa  indulceasca frigul de afara, pentru ca miroase a ger, a ger cumplit...!!! insa in sufletul meu e  multa  caldura, caldura pe care ma bucur ca au simtit-o si ascultatorii mei care se pare ca au multumit  prin votul lor pe pagina  radioului nostru, al meu si a lui 7 pacate , azi am atins cifra de 340 de voturi...lucru care mi se pare extraordinar dupa numai 10 zile de existenta in eter...multumesc asadar aici tuturor celor care  ne sunt aproape si care cred in noi, in  acest radio, care nu are un nume sofisticat, impozant, este  un nume care  s-a vrut a fi unul de divertisment, care sa va  aduca relaxare prin emisiunile care  le veti asculta, dar si prin faptul ca aici cu adevarat cea/l din fata microfonului este vocea gandurilor voastre, nu este cenzurat...este LIBER!!!
     Sigur si  voi aveti o optiune, o categorisire a culorii fericirii,  vedeti fericirea intr-o anume culoare, o  alegeti dupa starea voastra  din acel moment, poate ea este variabila, de la moment la moment.....si poate avem rare aceste momente in care putem sa spunem...da, sunt fericit/a!! ...eu cred insa ca ar trebui sa facem  un pact cu viata, sa ne bucuram de ceea ce primim in fiecare zi, de lucrurile marunte pe care le oferim celor dragi, pentru ca sincer eu ma bucur mai mult cand pot sa ofer, dacat atunci cand primesc, implinirea este mult mai mare....
      Si ca sa va convingeti de acest lucru...va indem sa dati clik pe site-ul radioului nostru, spre a va oferi ce stiu eu mai bine....iubire, respect pentru aproapele meu... aici ne salutam,  conversam, ne intrebam, ne provocam si totusi nu facem balci, cum s-a spus despre noi... ne delectam, socializam, opinam si ne incapatanam sa nu luam totul de-a gata. ...muncim pentru rezultate, ne implicam zilnic in munca de radio, partenerul meu de radio zilnic aduce cate-o imbunatatire  site-ului si  implicit desfasurarii in bune conditii a celor din fata microfonului, o facem asadar  cu multa  pasiune!
      Si  pentru ca bagajul muzical este la alegerea voastra...oferim gratis , si din tot sufletul,  fara a cauta sponsori cum fac alte radiouri online.....usa va fi mereu deschisa pentru cei  doritori de  muzica BUNA  pe gustul fiecaruia, pentru ca gusturile difera....fiecare stie ce e bun pentru el/ea ....!! Cand suntem obositi, ascultam muzica si ne relaxam, cand suntem fericiti si avem acea stare de euforie, ascultam muzica, ascultam deci  in orice fel de situatie .. asta ne-a facut sa credem ca muzica este cel mai bun "tratament" pentru orice fel de afectiune a sufletului...pupacioasa radioului va asteapta CU DRAG !!
      Accesati asadar spre ascultare acest link:http://radiopapucel.caster.fm/

  

 

22 de comentarii:

  1. Cu mare drag de te ascult, astept cu nerabdare sa intri in direct, vocea ta este balsam pentru multi dintre noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, stiu asta si te imbratisez cu drag si dor de fiecare data!!

      Ștergere
  2. Fericirea poate fi si roz...dar...poate fi si maro si verde...fericirea este una dintre cele mai inalte simtiri pe care fiinta umana le poate atinge as numi-o punctul de climax, de aceea nu poti fii mereu fericit/a, e ca orgasmul, trebuie sa muncesti mult pentru el si dureaza putin, dar e asa de bine...succes radioului si tot mai sus!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fericirea poate avea orice culoare, din moment ce viata fara fericire este alb-negru....fericire inseamna iubire, fara ea...nu miroase a floare cum spune un cantec!

      Ștergere
  3. Fericirea poate fi văzută că o stare de euforie de moment, datorată unei situaţii în care am realizat ceva extraordinar sau o stare de mulţumire de moment. Pentru ca să ne simţim împliniţi emoţional, trebuie în primul rând să fim sănătoşi şi să aveam un oarecare confort financiar...oare daca as spune culoarea banilor, cum ar fi?
    A nu se confunda fericirea cu bucuria, o stare de moment de scurtă durată, un sprint pe 100 de metri, pe când fericirea, este o stare de lungă durată, un maraton dacă vreţi. Bucuria poate fi anticamera fericirii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „Fericirea este precum pisica, dacă încerci să o ademeneşti sau să o chemi, te va evită cu îndârjire; nu va veni niciodată. Dar dacă nu îi acorzi nici un pic de atenţie şi îţi vezi de treaba, o veţi găsi frecându-se de picioarele tale şi sarindu-ţi în poala" de William Bennet...asadar o compar si cu culoarea pisicii? mie imi plac cele birmaneze...:)

      Ștergere
  4. Am intalnit in viata mea, multe persoane de diverse categorii sociale, cu diverse personalitati, cu ochi mari si prietenosi sau ochi mici si ascunsi in spatele unei experiente de viata nu tocmai placuta. Intotdeauna insa m-am uitat sa vad care sunt crezurile dupa care acestea isi conduc viata. E minunat sa ai in preajma oameni cu care rezonezi si e de-a dreptul obositor sa fii in preajma celor care se afla parca intr-o complet alta lume decat a ta. Vestea este ca intr-adevar ei traiesc intr-o lume diferita de a ta, cu o lumina diferita asupra lucrurilor prezente, care percep prin simturile lor intr-un fel diferit de tine , tot ceea ce ne inconjoara. Asa cum un fotograf cauta intotdeauna lumina perfecta pentru a obtine cea mai buna imagine de ansamblu, cea mai perfecta fotografie si gasesc, asa si noi oamenii putem gasi cea mai buna lumina, in care sa ne asezam propria existenta si sa obtinem astfel o adevarata opera de arta.
    Imi place mult un citat care spune ca:

    "Cea mai scurta cale de la un om la altul este arta, si foarte probabil ea reprezina si cel mai scurt drum de la om la el insusi."

    RăspundețiȘtergere
  5. Se știe de demult: Fericirea are ochii tăi...

    RăspundețiȘtergere
  6. Pt mine fericirea area cele mai pastelate culori si inseamna: clipele minunate petrecute langa copii,pt fiecare imbratisare calda pe care mi-o ofera, pt acele clipe de neuitat in care ma face sa zambesc,pt linistea si siguranta pe care mi le ofera familia, caldura unei familii minunate,care a stiut intotdeauna sa ramana unita, pt fiecare zi cu soare,fiecare dimineata in care deschid ochii si realizez ca Dumnezeu mi-a ingaduit sa mai traiesc o zi alaturi de toti cei dragi...sunt fericita pt fiecare zambet al nepotilor mei ,atunci cand ne vede pe toti la masa, sunt fericita ca suntem sanatosi,ca sunt inconjurata de bunatate si iubire,ca am prieteni(putini dar adevarati),ca nu e razboi, ,ca va am pe voi care-mi ascultati toate gandurile si ca mi-a dat Dumnezeu destula minte ca sa apreciez toate astea! …..cam asta inseamna fericirea mea.....dar nu o sa spun niciodata ca exista fericirea suprema,maxima,pt ca atunci nu am face decat sa ne plictisim de viata noastra, inseamna ca am avea totul si stim ca nimeni nu poate avea chiar totul Cateva citate,pe care le-am notat cu multi ani in urma si care de multe ori m-au facut sa inteleg ce trebuie sa pretuiesc cu adevarat pt a fi fericita!!!
    1. Nu exista nici fericire, nici nenorocire pe lume; exista doar compararea unei stari cu cealalta si atata tot. Doar cel care a simtit nefericirea cea mai cumplita e in stare sa simta cea mai mare fericire... Ca sa-ti dai seama cat de bine este sa traiesti, trebuie sa fi dorit sa mori. "Al.Dumas"
    2. Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place, ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci. "James M. Barrie"
    3. Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi. "Helen Keller"
    4. Fericit acela care, cunoscand pretul unei vieti pasnice si linistite, isi odihneste sufletul in mijlocul familiei si nu cunoaste alt pamant decat acela unde a vazut lumina zilei "Charles Montesquieu"

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit cu mare drag gandurile tale mai ales ca ele pot fi o adevarata lectie de viata ,o lectie despre fericire ,o lectie despre gandirea pozitiva ,o lectie la care n-ar trebui sa lipsim nici unul dintre noi care ne dorim sa ne pastram sufletul tanar ,sufletul de copil ,sufletul frumos si curtat. Am facut o pauza si am recitit .Stii ce m-am gandit ca frumosul despre care vorbesti este egal cu fericirea ,acea fericire pe care cu totii ne-o dorim si dupa care alergam toata viata .Dar FERICIREA ,nu o gasesti nici pe raft la magazin ,nici in cautarile noastre disperate , nici nu vine la noi trimisa printr-un curier …....Fericirea exista...exista in noi.... Sa nu pierdem timpul alergand si sa nu facem efortul de a cauta locul, satisfactia si bucuria in lumea exterioara....Sa ne amintim ca acolo, nu exista bucurie daca avem sau luam ceva, ci numai daca oferim ceva...Iesi la suprafata...Imparte...Zambeste... Imbratiseaza... Fericirea este un parfum cu care nu-i poti parfuma pe altii decat daca ai cateva picaturi si pentru tine... Fericirea e contagioasa... cand esti fericit toti cei din jurul tau sunt contaminati de virusul fericirii si sunt, la randul lor, fericiti...asa vad eu frumosul despre care vorbesti si-l venerezi in gandurile tale . O emisiune plina de emotie si fericire !!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Fericire...un cuvant care la prima vedere pare complex, dar nu e deloc asa. E cat se poate de simplu si de obicei deriva din lucrurile marunte. E un sentiment care de regula nu dureaza mult dar iti atinge sufletul intr-un fel in care nimic nu o poate face...Viata e prea scurta si prea frumoasa pentru a nu-ti permite „luxul” de a fi fericit...Ia un surâs oferă-l cui nu l-a avut niciodată! Ia o rază de soare şi fă-o să zboare acolo unde domneşte noaptea! Descoperă un izvor ......şi udă pe cine trăieşte în noroi. Ia o lacrimă şi pune-o pe chipul celui ce nu a plâns niciodată. Ia curajul şi pune-l în inima cui nu ştie să lupte! Descoperă viaţa şi povesteşte-o cui nu ştie să o înţeleagă. Ia speranţa şi trăieşte în lumină! IUBIREA ESTE CU TINE ORIUNDE AI STRALUCI TU!

    RăspundețiȘtergere
  9. Fericirea este ceea ce simţi atunci când eşti în contact cu realitatea. Cu toate acestea, nu este o emoţie, nu este extaz, euforie, fior de cine ştie ce intensitate. Fericirea este chiar natura ta, pe care o experimentezi fără efort atunci când nu te identifici.
    Nu ai nevoie de nimeni şi de nimic pentru a fi fericit. Tu eşti deja fericit, doar că nu ştii asta. Şi de ce nu o simţi? Pentru că, în loc să fii conectat la ceea ce eşti, te concentrezi pe ceea ce nu esti....culoare,hmmm...roz!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Octavian Paler spunea ca "fericirea a devenit , mai degraba, un subiect de conversatie".
    Vorbim foarte mult despre fericire, despre dorinta de a fi fericiti si uitam sa traim clipele fericite.
    Pentru mine fericirea este tot ce ma inconjoara:sunt fericita ca sunt sanatoasa, sunt fericita ca am doi copii minunati, sunt atat de fericita cand vad iarba incoltind prmavara...Intr-un cuvant, incerc sa ma bucur de tot si asta-mi aduce fericire.

    RăspundețiȘtergere
  11. Fericirea e un lucru pe care absolut toti oamenii il vor in viata lor si in cautarea careia alearga mereu, sperand ca, mai devreme sau mai tarziu, aceasta va bate la usa fiecaruia. Din pacate unii se agita prea mult si nu reusesc sa faca cunostinta cu adevarata fericire... din aceasta cauza oamenii trebuie sa invete sa isi caute fericirea in lucruri marunte, care aparent nu pot schimba nicio stare… dar, totusi, micile placeri ale vietii sunt elementele ce compun adevarata fericire... Fericirea e o minune, o sansa sau de fapt este pur si simplu speranta catre mai bine.. fiindca odata ajuns in momentul in care te simti fericit iti doresti din ce in ce mai multe si nu te mai poti bucura de fericirea din sufletul tau pe care ai asteptat-o atat de mult timp... De aceea, ea te poarta pe meleaguri nebanuite, pline de vise si sentimente...culoarea???lila..

    RăspundețiȘtergere
  12. Fericirea este sanatate,fiecare zi, in care poti sa te scoli si sa vezi lumina zilei!Cateodata aflam prea tarziu aceste lucruri !Dumnezeu sa ne pazeasca si sa ne dea intelepciune ,sa putem intelege cu adevrat lucrurile care ne fac fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, este f. important sa realizezi cand se incheie o etapa din viata ta si sa nu stai mai mult decat trebuie in fata unei usi inchise.Risti sa pierzi... prezentul ! Nu transfera nemultumirea creata de o persoana care te-a dezamagit , asupra celorlati cu care intri in contact ! Risti sa se faca gol, pentru multa vreme , in jurul tau , risti sa se ingroase cochilia in care te-ai ascuns, risti sa treaca prea mult timp timp pana vei incerca din nou sa testezi VIATA si atunci vei realiza ca ai pierdut o " bucata " mult prea mare din ceea ce ti-a fost harazit sa traiesti, pentru ca timpul netrait ...nu se mai intoarce niciodata !!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragostea si fericirea! ... este ceva relativ... de cele mai multe ori acest lucru este greu de atins... Da! O poti castiga foarte usor, un zambet, o vorba buna, un sentiment ptr persoana respectiva... toate vin de la sine... dar pe parcurs poate sa apara acele momente de neincredere, suspiciune si in final nefericirea... Dragostea este cel mai frumos sentiment izvorat din interiorul nostru, din inima noastra ... de aceea trebuie intretinuta ca sa dureze in timp...

    RăspundețiȘtergere
  15. Fericirea nu se discuta,o simti atunci cand trebuie si cand sti ca ai facut ce este corect pentru tine si cei din jur .

    RăspundețiȘtergere
  16. Fericirea vine si din lucruri marunte! Invata sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  17. Adevarul despre fericire poate sa surprinda. Fie ca vrei vrei sa iti cumperi o pereche noua de pantofi sau o inghetata sau chiar asteptarea cu nerabdare a unei noi vacante, trebuie sa iti amintesti doua lucruri legate de fericire. Primul: decizia ta este inradacinata in dorinta de a fi fericita – sau, cel putin, mai fericita decat esti acum. Al doilea: exista o mare sansa ca decizia pe care o iei sa fie gresita.
    Asa am fost eu fericita... Cele 10 legi-cheie ale unei fericiri frumoase!
    Prima lege cheie: Mi-am ascultat inima si intuitia. A doua lege cheie: Am spus ceea ce trebuia sa spun.
    A treia lege cheie: Am facut ceea ce trebuia sa fac.
    A patra lege cheie: Am facut diferenta.
    A cincea lege cheie: Stiu ce este dragostea adevarata.
    A sasea lege cheie: Sunt fericita si recunoscatoare.
    A saptea lege cheie: Sunt mandra de mine.
    A opta lege cheie: Am devenit cea mai buna versiune a mea.
    A noua lege cheie: I-am iertat pe cei care m-au ranit.
    A zecea lege cheie: Nu am regrete.
    Printre premisele ce ne ajuta sa intalnim in calea noastra fericirea nu se numara nici inteligenta (constientizarea dilemelor este mai degraba o sursa de neliniste) si nici tineretea (inaintarea in varsta antreneaza adesea o stare de impacare).Fericirea este pur si simplu o stare traita intr-un anumit timp si loc .

    RăspundețiȘtergere
  18. Da, este adevarat ca in cautarea fericirii trebuie sa alergi si tot sa alergi fara sa te opresti. Mereu poti fi si mai fericita decat acum. Fericirea nu are limite, este pur si simplu fara sfarsit.

    Ce e fericirea? Un castig la loto? O masina frumoasa? O casa? Da si nu, banii nu aduc fericirea, insa pot sa o intretina. O intretin daca esti tu fericita. Uneori banii fac bine dar si mult rau.

    Poti invata sa fii fericita. Nu poti spune ca nu stii ce te face fericita. Daca stii nu trebuie decat sa urmezi anumiti pasi si in timp poti atinge ai acea fericire mult ravnita.

    Fiecare persoana are un numar de receptori ai fericirii. Mai mult ca sigur acesti receptori au o influenta importanta asupra ta. Creierul percepe ceea ce este placut si ceea ce nu este placut. Modul in care gandesti iti poate influenta partea de fericire. Gandurile negative trebuie sa le privesti cu mai multa detasare, doar asa le vei depasi cu succes. Daca inveti sa fii multumita de felul cum arati, de familie, de casa ta si de viata ta in general, vei simti mult mai des aceste momente de fericire.

    Daca esti fericita inseamna ca ai tot. Esti sanatoasa, implinita si ai tot ce iti doresti. Cred ca cea mai buna urare pe care o poti spune cuiva este sa fie fericit. Nu exista o lectie de fericire pe care sa o urmezi. Ce ma face pe mine fericita nu te va face si pe tine. Gandeste-te insa cum poti sa amplifici aceste momente unice.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa te trezesti in fiecare dimineata si sa-i vezi pe toti cei dragi in jurul tau... Sa vezi soarele rasarind peste gradina ta ... Sa auzi izvoarele curgand, pasarile cantand, sa simti mirosul proaspat al florilor... Sa te gandesti la sfarsitul fiecarei zile cand asezi capul pe perna, ca in ziua care tocmai s-a sfarsit ai facut cel putin o fapta buna, sau ca nu ai facut rau nimanui... Sa simti ca iubesti si ca esti iubit... Asta cred eu ca e fericirea... Va sarut cu drag!

    RăspundețiȘtergere