Blog premiat

joi, 16 februarie 2012

Ganduri alese, multumiri, satisfactii....


        In urma emisiunii de azi, am avut un sentiment de mare bine, nu pot sa-l las ascuns, nu pot sa nu-l astern  aici, mai  cu seama ca e unul de multumire, multumire sufleteasca , dar mai ales de recunostinta pentru cei care  mi-au fost alaturi in ultimul timp...vreau sa multumesc pentru ce am, dar poate si pentru ceea ce inca nu am, dar sunt sigura ca voi avea in curand pentru ca atunci cand iti  doresti cu adevarat ceva, se intampla...multumesc asadar Lui pentru ceea ce am facut, dar si pentru ce nu am facut, pot privi si in trecut, recunoscatoare, pentru ca el mi-a adus ceea ce am acum, nimic nu este intamplator,  trecutul  m-a adus unde sunt acum si sunt fericita, chiar daca au existat zig-zag-ri pana aici!
       Multumesc pentru ca am oameni dragi alaturi, multumesc pentru iubire, chiar daca am  pornit stangace si neincrezatoare pe acest drum, poate drumul n-a fost pavat cu mozaicuri colorate, poate a fost mult alb si negru, dar  asa am simtit  mai usor oamenii  care mi-au fost  cu adevarat prieteni, si nu cei care  din vorbe mi-au spus multe , dar din fapte....mi-au dovedit contrariul, m-au lovit cum nici in visele cele mai urate nu  se putea... si asta pentru ca eu i-am crezut  de incredere, i-am consultat in momentele  in care poate asteptam solutii de  la ei...spre a putea depasi hop-rile vietii...le multumesc si lor pentru zambetele si lacrimile care acum se pare ca le invoca...si  ma acuza, cum ca nu le-as fi stiut aprecia cum meritau....pentru toate tristetile si bucuriile care le-am impartit impreuna, pentru tot, pentru absolut tot, insa,  ii rog ceva pe cei din urma, sa  nu le mai pese de mine, ci sa ma lase"in puii mei" cum spunea  una din asa zilele persoane care , vezi bine imi intindea bratele largi si eu n-am stiut sa multumesc pentru asta...
     Totul acum este mai frumos decat eu as fi putut planifica, am inteles insa ceva...ca nu totul se poate planifica in viata, neprevazutul are farmecul lui, mai ales pentru visatorii ca mine, care pot sa-l savureze in tacere,  cu sufletul si  cu mintea...multumesc omului care a fost langa mine in ultima perioada, si pe care  am inceput sa-l pretuiesc si sa-l respect,  sa-l iubesc , nimeni altul decat partenerul meu de radio, Alin, multumesc lui Miki, lui Dorin si Marioarei Toader, Horia, Biadore, colegii mei de  radio,  multumesc celor de la care am invatat ca viata este iubire, zambetele sunt gratis, imbratisarile si vorbele bune la fel... am primit cu caru'  din toate....astfel incat  nici cel mai urat gest pe care l-ar face cineva acum vis-a-vis de mine nu m-ar mai putea atinge,  le-as spune doar ca  zilele pe care Cel de sus ni le da sunt ocazii de a dovedi ca azi putem fi mai buni decat ieri, iar maine mai buni decat azi!...iar daca as putea le-as da din  fericirile mele macar un pic, ca sa simta cat sunt de pretioase...le ofer insa ceva bun la timp de  ger...de raceala,  o carafa cu  vin imbunatit cu aroma de lamaie si  scortisoara, savurati-l ...!si, sa auzim numai de bine!


18 comentarii:

  1. Ma bucur de bucuria ta, sa fii inconjurata de oameni alesi ca tine si sa fii mereu senina cum te stiu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mult senin, chiar ai dreptate!te respect, te pretuiesc Carmen, si multumesc ca-mi esti alaturi!

      Ștergere
  2. In adancul nostru, speram sa fim speciali, deosebiti, poate chiar "alesi". Importanta de sine ne facem sa luam lucrurile personal, ceea ce ne consuma emotional si energetic si ne indeamna la reglarea conturilor, perpetuand conflictele de o maniera distructiva....tu insa dovedesti mult calm si stapanire de sine, din pacate, unii vad realitatea cu niste ochelari de cal: ii impiedica sa vada ceea ce este in jurul lor si asta ii saraceste enorm. Succes si numai bine!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca traim vremurile pe care le traim, e nevoie de multa renuntare si intelepciune, asa depasim si conflictele care daca ar fi hranite cu replici ar escalada!

      Ștergere
  3. Draga Olga,fericirea noastra sta numai in noi..Sunt mahnita cand vad unii oameni care nu au înţeles niciodată ce înseamnă să fii tu însuţi ,ce inseamna sa fii natural si incearca sa îi păcăleasca pe toţi cei care ii privesc prefacandu-se că nu mai ştiu drumul înapoi.
    Sunt obsedata de cuvinte,ma dor cuvintele nespuse si de aceea scriu.. cuvintele se vindecă doar împreună, in propoziţie sau în vers.Simt ca as putea scrie orice fel de poem astăzi in care să vorbesc liber ,în afara timpului, insa eu incerc să nu rănesc timpul cu lacrimi oarbe.
    Prietenii iti imprumutat adesea un al treilea umar pe care sa-ti sprijini indoielile,frustrarile,ei pariaza de multe ori pe destinul tau de invingatoare si cand unele din dorintele tale au ramas in stare solida ,temandu-te sa fii fericita ..ei,prietenii …le transforma intr-o licoare magica si-ti vindecat rani si suspine..

    Oameni ca mine ,ca tine ,ca multi altii,
    incearca sa fie o carte deschisa pentru ceilalti … si scriu in ea intr-o limba in care exista cuvantele : dor ,iubire,respect,sinceritate,daruire..
    Mai stiu ca cea mai frumoasa scriere este aceea in care nu spui mare lucru ..dar ceea ce spui e spus cu sufletul... si sufletul , in care uneori sunt eclipse de soare ,simte ca oamenii iti sunt aproape..Atat de aproape incat se pricep sa iti scoata din sertare durerea si sa ti-o mangaie ,iti imprumuta culorile,se incaltza cu mersul tau si te ajuta sa mergi mai departe. Dar oamenii si tradeaza,oamenii sunt si invidiosi,oamenii nu accepta succesul altora..sau pur si simplu nu ne inteleg!! Si atunci..suferim ,plangem ,ignoram ,iertam ..si iar iubim ,investim incredere din nou..dar important este sa MERGEM MAI DEPARTE!!Si eu am fost ranita de multe ori ..insa am stiut ,stiu ca mereu vor fi langa noi si oameni adevarati!


    Ma doare tradarea si te inteleg
    cuvinte acide, si eu, astazi reneg..
    si eu sunt ranite de voci ce-n culise
    trag sfori si vor sa-mi ucida din vise.

    dar ploaia din mine dispare treptat
    sperantza si zambetul au castigat!
    meditativa ,aprind iar o tigara
    in versuri ma joc cu-o floare de vara.

    ma confensez unui gand clandestin
    el spune sa cred cu ardoare-n destin.
    de-aceea inventez o rima-n culori
    tristetzea dispare chiar maine in zori.

    Fa la fel!! Crede in tine ,crede in EL ,crede in iubire!!Se vor gasi totdeauna oameni sa ne iubeasca!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca D-zeu,"lucreaza" si vede pe fiecare dintre noi, asa cum suntem cu adevarat, oferindu-ne ceea ce meritam! eu am, har Lui parte de multa iubire! Multumesc Marioara, ca-mi esti aproape, te pup si te imbratisez!

      Ștergere
    2. Am deschis larg fereastra din palme si ne-am primit una pe celalata si sunt convinsa ca deasupra noastra va ploua cu ingeri care ne vor ocroti sperantzele.

      Ștergere
    3. Marioara, eu trebuie sa marturisesc sincer, ca, bucuria de a te avea alaturi de mine in echipa radioului este fara margini, stii cat de mult ti-am apreciat, gandurile, sentimentele pe care le-ai exprimat intr-un mare fel de fiecare data...mi-am sters contul de pe site-ul pe care ne-am cunoscut, odata imi amintesc ca te stersesem si pe tine de pe lista de prieteni, pentru ca , atunci am considerat ca prietenii sunt pentru a putea comunica cu ei...iar tu mi-ai trimis un mesaj in care ma intrebai cu ce m-ai suparat...,nu ma suparasesi cu nimic, doar ca tacerea ta(motivata, pentru ca mi-ai spus apoi si de faptul ca ai plecat la fiica ta in Spania..)ma facuse sa cred ca te am pe lista doar asa, si cuvantul de prieten nu-si gaseste acoperirea in relatia noastra virtuala, abia dupa restaurarea prieteniei noastre am realizat ce om minunat as fi pierdut daca tu nu ma intrebai de ce te-am sters....Multumesc din suflet pentru gandul tau bun de atunci si pentru ca CEL DE SUS, te-a adus in calea mea!!

      Ștergere
  4. Din păcate, zilnic întâlnesc oameni care ştiu să împartă iubire şi nu folosesc respectul ca pe un filtru menit a mai tăia din numărul doritorilor să primească iubirea. Nu oricine este destoinic de admiraţia ta. Iar pentru a putea face diferenţa trebuie să îţi foloseşti puterea raţiunii. De foarte multe ori vedem persoane care suferă. Suferă din dragoste, din nebăgare în seamă. Suferă deoarece nu sunt apreciate cum se cuvine. Şi de aici vine întrebarea: DE CE? Poate pentru că s-au lăsat purtate de sentimente? Poate pentru că nu au ştiut să se impună la timp? Cu alte cuvinte nu au reuşit să câştige respectul sau să îl impună....Succes Olga in ceea ce faci!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea Olga,sunt atat de fericita ca D-zeu mi-a scos in cale oamnei ca tine , ca Alin, ca toata echipa "radio papucelului"incat nu pot sa spun decat atat:sufletul meu se-nclina-n fata voastra!Dragilor, sunteti minunati, iar cine nu va apreciaza este ori orb , ori prost, dar asta e numai problema lui, nu a voastra!
    Te imbratisez cu drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miki, ma bucur sincer ca esti cu noi, vocea ta calda, delicata va reusi sa bucure multi ascultatori, micutele tale "profesoare", cred ca-ti sunt aproapte si vor invata alaturi de tine, sa faca moderatie la radio , asa cum iti copiaza acum si gesturile de la catedra, in fata papusilor...sunt adorabile, le pup, te pup si-ti doresc mult succes si rating pe masura sufletului tau generos!

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Asa sa fie ! sa ne ajute pe toti sa vedem binele din noi, din cei din jur si sa lasam raul in urma noastra!

      Ștergere
  7. Buna seara
    Am adaugat si eu linkul cu titlul "Cutiuta cu iluzii".
    Daca doriti un alt titlu spuneti-mi si il modific
    Toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  8. e perfect asa!!dar putem colabora si altfel, adica cu Radio Papucel al carui fondator sunt...adauga id-ul:radiopapucel si vorbim detalii acolo!Radioul il gasesti foarte usor dand cautare pe Google.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce titlu frumos!!
    Ganduri alese si din partea mea pentru tine si pentru Alin,pentru ceilaltti colaboratoti ai celui mai "dulce' radio,RADIO PAPUCEL!!si mai ales ganduri bune pentru toti ascultatorii
    vostri minunati!

    Multumiri am si eu de adus tie ,care esti o femeie deosebita si care stii sa faci omul sa se simta frumos si multumit de el insusi!

    Satisfactii..am asa de multe de cand va ascult!! Prin voi am cunoscut oameni minunati,am interactionat cu ei prin intermediul vostru.Ati reinventat prietenia!!Ati reunit copii si parinti in doritul camin familial..Totul pare asa de real!!

    Asadar gandurile mele alese .multumirile si satisfactiile se indreapta azi toate inspre tine,"doamna" a sufletului omenesc si pupacioasa numarul 1Asa sa ramai....!!Ce este mai frumos decat sa ii tii in brate pe cei dragi si sa-i pupi!!

    RăspundețiȘtergere