Blog premiat

luni, 13 februarie 2012

Ce oferim in dar de ziua indragostitilor?

     O intrebare care mi s-a pus azi in timpul emisiunii," ce pot sa-i ofer iubitului meu, de Valentine's day, spre a-l putea surprinde placut?..." a fost o intrebare la care eu incerc sa raspund in acest articol, si evident las sa vina completari din partea cititorilor mei, spre a fi citite diseara de la ora 18-20,  in emisiunea"CUTIUTA CU ILUZII"...
     Chiar daca este o sarbatoare de imprumut  pot sa spun ca asta inseamna flori, sentimente frumoase, si mult romantism si atunci chiar nu pot fi impotriva ei, da...!!!poate fi o zi obisnuita pentru cei care au putin noroc in dragoste si care isi rasfata zilnic partenerul /a  cu  iubire  si  mangaieri ales, care stiu sa gingaseasca pe cel/cea draga cu lucruri  marunte in esenta dar mari  la o adica daca stai sa gandesti ca se ofera din drag cu drag!
     Sigur, veti veni acum cu un raspuns mai rece...e criza...de unde bani??? hmmm!! nu totul se rezuma la bani...ci doar la imaginatia noastra, la fantezia noastra la care adaugam multa, multa dragoste, este ingredientul cel mai important, iar daca exista si pasiune...totul e perfect!! sunt atatea posibilitati cu efect garantat in astfel de situatii, cata placere iti poate oferi spre exemplu  un masaj cand te intorci de la serviciu epuizat  si parca simti ca esti sleit de puteri?...un masaj senzual cred ca face minuni!!!...daca ii fredonezi si o melodie de dragoste, cred ca poate fi bonusul cel  mai  potrivit...
    Aaa!! nu este alaturi de tine? e la departare? pai o felicitare online ar fi foarte indicata, fa-i o dedicatie la un post de radio...Radio Papucel  o aduce cat ai  bate din  palme...la un simplu clik suntem ai tai:
http://radiopapucel.caster.fm/
    Daca   partenerul sau iubitul tau...e aproape, e mult mai simplu...ce spui de un mic dejun la pat?...care este urmat de un rasfat  pe tot cursul zilei...iar seara sa fie una romantica...cu lumanari parfumate,  iar dupa  toate acestea o sampanie, in timp ce urmaresti un film de dragoste,  momente in care tu sa-i mai soptesti la ureche...ca-l iubesti!...poti sa-i lasi un post it si  in baie  la oglinda, ba poti chiar sa scrii cu rujul tau , mare, si vizibil "te iubesc!"....daca crezi ca nu-ti ia prea mult timp...surprinde-l cu o  felicitare  hande made, daca ai talent  poti chiar sa-i ofer un desen....abordeaza  o tinuta  vestimentara care  crezi  ca-l poate impresiona, barbatii sunt atenti la astfel de efecte...fa chiar niste instantanee sexy si trimite-le prin e-mail, vor constitui o surpriza placuta!...lucruri care nu costa...dar, daca tot le faci... fa-le din suflet, sa simta daruirea ta, efectul este garantat!
     Daca e vorba de ceva material, am vazut ca se vand foarte bine pernele rosii sub forma de inimioara  pe care sunt inscriptionate declaratii de dragoste, cani personalizate,  lucruri pe care le poate intrebuinta zilnic, si care isi vor aminti de tine... am vazut ca sunt in trend  si puzzle-urile personalizate care recompun poza in care apari tu si jumatatea ta...le poti comanda  aici.
     Si pentru ca 14 februarie este asteptat de multe  persoane, eu doresc sa fie  o zi cu multa iubire si rasfat...si daca se poate sa se prelungeasca pe tot parcursul anului...sa nu uitam sa oferim iubire celor dragi, viata este scurta si e pacat sa o risipim fara iubire...iubiti, lasati-va iubiti la randul vostru, bucurati-va la maxim  de viata!!!
      Pentru fetele care nu au un partener real,  caut sa  aduc unul virtual care sa le ofere daruri pentru aceasta zi, trandafiri rosii si o inimioara rosie !
      

Sursa imagine:http://www.agenda.ro/news/news/27404/mesaje-si-declaratii-de-dragoste-de-valentines-day-pentru-neinspirati.html

12 comentarii:

  1. Este vremea amorului....asa e!! Indragostitii de pretutindeni vor, mai mult ca oricand, sa-si arate iubirea..... Dragostea pluteste in aer si goana dupa cel mai potrivit cadou a devenit o adevarata cursa contracronometru. Adeseori insa, un mesaj de dragoste sau o scrisoare, in care sa-ti pui sufletul, valoreaza de o mie de ori mai mult decat un dar simbolic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha,ha..incep sa intru in paine.referitor la emisiunea ce poate am sa o fac la radio....Sotul meu este scorpion.si..zice la zodie ca "Barbatul din Scorpion iti poate fi atat de devotat incat este in stare sa vada ziua de Sfantul Valentin drept propria ta sarbatorire, cea mai mare satisfactie a lui fiind sa te vada pe tine cat mai fericita. A te arata mai mult decat entuziasmata de cina pe care ti-a pregatit-o ( sau de o alta placere pe care s-a straduit sa ti-o satisfaca) poate sa fie cel mai minunat cadou pentru el insusi. Asa ca maine ,daca ne lasa zapada..o sa am parte de un pranz ..la restaurant..ca el nu stie sa gateasca.Apoi mai zice la zodie "Ii poti intoarce favoarea invitandu-l la o piesa de teatru sau la un concert favorit.",Ha,haaa de unde la tzara asa ceva..asa ca o sa il duc la shoping" ca e zi de pensii!!

    RăspundețiȘtergere
  3. http://youtu.be/dMtneVJmquI

    RăspundețiȘtergere
  4. Valentine's Day este Ziua Îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbatorește pe data de 14 februarie. În România, sărbătoarea tradițională pentru iubiți este Dragobete care este sărbătorit pe 24 februarie. Este numit după un personaj din folclorul românesc care se presupune că ar fi fiul Babei Dochia. Etimologic, o parte din numele de Dragobete poate fi găsit și în cuvântul romanesc dragoste.Deci ,eu voi sarbatori romaneste pe data de 24 februarie !

    RăspundețiȘtergere
  5. N-ar trebui sa sarbatorim dragostea numai intr-o zi sau o luna a anului.Cand iubesti, fiecare clipa petrecuta alaturi de cel drag trebuie sa fie o zi de sarbatoare.Un simplu gest, un simplu "Te iubesc" fac mai mult decat toate darurile din lume.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut, radio PAPUCEl!! Te iubesc, esti radioului sufletului, esti iubire!! Azi am sa scriu de iubire .. Ne-a fost harazit sa traim impreuna clipe minunate, tîmplă lăngă tîmplă, uneori lacrimă lîngă lacrimă... Erai eroul din poveste care te-ai dat de trei ori peste cap şi-ai devenit un vis care s-a aşezat în părul meu si a devenit realitate.Mai stii ce frumos zambeam asezata pe degetul tau inelar?
    Si am reusit sa fim mereu impreuna , suntem…inca..Timpul ne-a incercat dar ne-a unit si mai tare iar ceea ce a echilibrat totdeauna balantza din mine au fost cele doua flori culese de tine de pe stanca sufletului meu si pe care mi le-ai daruit intr-un an , intr-un singur an.Dragostea pentru ele, fetele noastre , ne-au ajutat sa depasim momente ce pareau ca se prabusesc peste noi uneori. "Sarbatoarea iubirii" m-a facut sa revad cu ochii mintii si ai sufletului cum a inceput povestea noastra .. Eu am ramas aceeasi femeie seducatoare care stie sa viseze cele mai frumoase vise impletite in simfonia dragostei iar tu esti langa mine de atatia ani si.. acum ...tu imi torni in fiecare dimineatza in ceasca de ceai acelasi rasarit de soare, al tau si al meu si imi amintesti mereu de un dor...pe care, uneori, simt nevoia sa il exprim in cuvinte sau in vers, ca acum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru surasul unui copil ce implineste maine....10 ani
    Si copilul este scumpul meu nepot,Bogdan.

    Omule mare ,stii ceva mai frumos ca un suras de copil?
    In surasul lui e soare,e candoare ,este ciripit de pasari,este roua de dor a diminetii . In zambetul lui se oglindesc campiile verzi cu florile nemuritoare ale campului In sufletul lui e atat de multa iubire si speranta incat daca l-ai priva de ele, , i-ai omori surasul.
    Si surasul unui copil este balsamul sufletului nostru pentru ca nu poti sa nu zambesti cand vezi un copil.

    De ce zambim oare? ??Poate pentru ca sufletul de copil din noi zambeste in semn de recunoastere pentru ca ne aflam in fata inocentei ,ne aflam in fatza unor suflete curate si neprihanite care isi zidesc fericirea pe visuri si care mai cred in povestile in care binele invinge raul.
    Omule mare, stii ca un copil care a avut parte de lumina si fericire in sanul familiei sale a adunat o comoara nesecata de iubire ,care il va ajuta sa-si mangaie si sa-si aline ranile provocate de drumurile vietii?
    Poate ca stii..dar..

    daca stii
    ca exista ceva mai frumos
    ca un suras de copil
    daca stii ceva mai duios
    ca un glas infantil,
    sa –mi spui.. iar de nu stii,

    te rog sa taci,nu-mi povesti!!

    Daca ai sa gasesti in dictionar
    Sinonim pentru iubirea de mama,
    Daca un cuvant ,unul doar..
    Explica in acelasi dictionar
    Sentimentul de tata,

    Sigur ,vor da… o erata…

    Parinte de esti,

    Mangaie-ti copilul,saruta-i obrazul,
    Imbratiseaza-l,cultiva-i curajul.
    Invata-l ,in viata ,sa nu fie smerit
    Si –ai grija sa simta ca este iubit.

    Iar tu copile,
    Invata si si te rog, tine minte,
    Nimic nu egaleaza iubirea de parinte,
    De-ar avea aur ,palate ,diamante..
    Pentru surasul tau s-ar lipsi de toate

    RăspundețiȘtergere
  8. http://youtu.be/eZIwS9QAo_o
    La multi ani,Bogdanut scump!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu conteaza cum se cheama aceasta sarbatoare ori data,important e ca sunt doua suflete perechi care se completeaza unul pe celalalt si isi ofera mici cadouri mereu,crezi ca daca faci cine stie ce extravaganta,ramane uimit?cu doua cuvinte spuse atunci cind simtica celalalt are nevoie de ele face mult mai mult decit orice cadou!

    RăspundețiȘtergere
  10. Răspunsuri
    1. Poti inchide playerul, cat citesti blogul, nu e obligatoriu sa asculti!

      Ștergere