Blog premiat

duminică, 12 octombrie 2014

Tot ce ne uneste ne si desparte!!!

  
      Cum poate cineva sa-ti dea atata putere dar in acelasi timp sa fie singura ta slabiciune?o intrebare retorica...  sau poate am si raspunsul -  pentru ca tot ce ne uneste ne si desparte!... vorba celor de la Alternosfera, o formatie care mie imi place mult...formatie de rock alternativ din Chisinau.
     "Dac' aş şti că m-aştepţi sub soare,
      Că ne desparte-o noapte ca o mare,
      Sub lună aş brăzda un an,
      Spre tine-un cer si-un ocean."
    Ascultati  melodia in intregime  AICI

2 comentarii:

  1. "Iubirea trebuie sa fie o relatie pli­na de prietenie, in care nimeni nu este superior, in care nimeni nu de­cide cum sa se desfasoare lu­crurile, in care partenerii sunt pe de­plin constienti ca sunt diferiti, ca abordarea lor in ceea ce priveste via­ta este diferita, ca modul lor de via­ta este diferit si, cu toate aceste diferente, se iubesc. Ei nu vor gasi nici o problema. Nu incercati sa creati ceva suprauman. Fiti umani si acceptati omenescul celuilalt, cu toate slabiciunile ine­rente naturii umane. Celalalt va comite probabil greseli, tot asa cum comiteti si voi, si va trebui sa invatati. A fi impreuna inseamna a invata sa iertati, sa uitati, sa intelegeti ca si celalalt este la fel de uman ca si voi", a spus Osho.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!!Iubirea este o putere purificatoare: nici un terapeut din lume nu ne poate face mai naturali, mai auten­tici si mai nesabuiti in manifestarea umana decat o face iubirea.... Acceptarea umanului din celalalt este cheia ce descuie usa catre o iubire care nu se stinge!

      Ștergere