Blog premiat

sâmbătă, 5 iulie 2014

Scrisoare deschisa



    Azi voiam sa spun cuiva ca mi-e dor, si sa incep o scrisorica  in stilul acela simpatic de pe vremea  bunicii - Dragul meu, drag afla despre mine ca sunt bine, sanatoasa, ceea ce-ti doresc si tie - (....lol!!.....) dar am zambit ingaduitoare unei amintiri, si am dat curs unei sesiuni de shopping, care m-a incarcat la maxim, ce bine ca mai exista remedii pe lumea asta!!!
    Azi, da, tot azi, as fi vrut sa pun o melodie fara inceput si fara sfarsit pe radio numai pentru tine, nu m-am gandit la un mesaj anume tocmai de aceea as fi vrut sa fie ceva instrumental, emotiile se pot transmite prin notele muzicale prin intensitatea sau duiosia sunetului.Oare cine nu si-a dorit macar o data in viata sa-i sopteasca tandru cineva un "Te iubesc mult!!...." (spus din suflet...nu asa de dorul lelii) n-am dorinte ispititoare, iubesc insa acel infinit al sufletului  dornic de rasfat emotional, as fi vrut azi sa fie mai vibrante trairile tale, pentru ca noi doi am crezut ca vom putea face lucruri deosebite care sa ne implineasca spiritual, nu mai exista originalitate pe lumea asta, dar, ne aruncam in clisee, ne mintim si ne amuzam pe seama unor lucruri care nici nu ar merita bagate in seama...
    Azi, am simtit ca ne-am iubit intr-un mod in care putina lume reuseste, intrai usor in mintea mea asa cum si eu reuseam s-o fac de atatea ori, nu trebuie sa fii neaparat in fata cuiva, ca sa poti sa-i simti bataile inimii, suflarea  si gandul spus sau nespus...senzatia aceea electrizanta care te stapaneste la un moment dat si parca ai vrea sa auzi vocea  si azi si maine si mereu...
    Azi  am vazut visele neimplinite si visele implinite...aripi deschise...aripi frante, izvoare curate...senin si nori, zambete de ingeri...si cam tot ce tot ce putem oferi atunci cand invatam sa iubim.
    Azi, am scris scrisoarea  spre a se constitui in  amintiri despre trecut, amintiri despre viitor,amintiri pentru acum, amintiri pentru candva...cand poate o sa-ti fie dor , apropos de melodia lui Sore - dor sa-ti fie dor.
     Azi, am inteles  exact ca "Prin sentimente oricare: bune sau rele, atârni de oameni. Prin inteligenţă îi domini." ( Garabet Ibrăileanu)

3 comentarii:

  1. Dorul ne leagă unii de alții, ne ajută să ne căutăm atunci când ne-am depărtat. Dorul din noi e forța aceea nevăzută care ne aduce împreună iară și iară, ca și cum am fi fost creați să fim mereu în comuniune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-e dor de cel ce a murit pentru ca omul e vesnic si sufletul meu stie asta, si chiar daca trupul putrezeste, sufletul este imaterial. ...si apoi acum spun asa - dorul de cel drag nu poate fi sters cu buretele, ci doar ignorat, si asta pentru ca prezenta acelei persoane in viata noastra e una mai presus de timp.

      Ștergere