Blog premiat

sâmbătă, 30 martie 2013

Chef de plimbare

        
M-a apucat un dor de  duca, vreau sa plec undeva anume, nu stiu inca exact incotro, dar simt  nevoia de evadare....o sa  ma intrebati unde?hmmm!!asta e si intrebarea mea, unde pot fugi de realitate?...oriunde as fugi ma simt tot singura! ...poate doar sa fug de mine, de golul din suflet pe care il simt uneori ca pe un balon care sta sa  crape la cat de umflat e!
           Am incercat sa ma intorc in timp...am rasfoit albumele familiei, am simtit cum ceva ma trage inapoi...inima mea e acolo, in alt timp...nu mai rezoneaza cu realitatea si ma intreb, daca golul  acela mai poate fi  acoperit  candva?...la naiba!! sunt atatia oameni in jurul meu, oameni cu  care impart mesaje zilnic, impart ganduri, sentimente, dar, sunt acei oameni  pe care ii porti in suflet o viata chiar daca ei inseamna un mare gol la un moment dat! :(
          As vrea sa pot face un transplant de suflet...exista oare medici care sa rezolve problema mea?Mda....Am inteles ca  exista si asa ceva...japonezii au realizat un transplant de suflet! gata!! m-am hotarit plec in Japonia !
           Si pentru ca  m-a amuzat la maxim  clipul de mai jos, il ofer cititorilor mei...atentie insa,  stiu ca abia poimane e 1 aprilie! ;)


3 comentarii:

  1. Culmea stii care e? ...la trasplantul de cord bolnavul nu primeste de la donator doar organele sanatoase, ci si amintirile sau chiar… sufletul sau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit si eu ceva legat de acest fapt...interesant oricum!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumneavoastra va simtiti singura iar eu am nevoie de putina singuratate si nu reusesc sa o gasesc...

    RăspundețiȘtergere