Blog premiat

duminică, 1 noiembrie 2009

despre prietenie...




Este tarziu...ascult muzica si mai scriu pe cite-un forum,chiar nu imi vine sa ma culc...in pat ma las prada gandurilor de tot felul pina adorm,asa ca,prefer sa le dau voie sa se exprime doar cele pe care le gasesc eu de cuvinta ca merita...putina disciplina nu strica,nu-i asa?
Vorbeam azi spre seara pe YM cu admin.unui blog pe care eu am scris destul de mult,un blog de caterinca...un fel de pamflet,despre prietenie....e greu de gasit in realitate,apoi in aceasta agora...unde fiecare vrea sa para ce nu e...
Se pare ca amindoua investim prea mult in virtual,ajungem insa sa fim dezamagite de cei carora le acordam poate cea mai mare atentie,si in care investim tot ce avem mai bun cu toata sinceritatea....pe ea o consoleaza sotul cand se simte tradata ,dar pe mine?..."cu tine cine sta la masa,sa-ti faca viata mai frumoasa?"(hehehe....iar ajung la vorba cantecului Elenei Carstea...).
N-am crezut niciodata ca voi ajunge prietena virtuala cu admin.unui blog unde am fost ironizata (si aici ma refer la acel show la care am participat la UNI...)ei,uite ca am ajuns sa ne facem chiar confidente si sa credem una in sinceritatea celeilalte,conexiunea de pe blog s-a transformat intr-o prietenie...pentru ca eu am realizat ca de fapt ceea ce a dus la critica ,la carcoteala impotriva persoanei mele a fost insasi faptul ca cei de pe forumul unde eu eram moderator,m-au sustinut cu prea multa indarjire pe blogul mai sus amintit...so? morala:Ce-i prea mult strica!
Oricum pot spune ca este o femeie deosebita si un prieten pe care te poti baza!...in sensul ca orice i-am cerut (ea este pot sa spun specialista in IT...iar eu autodidact...invat,invat si tot neinvatata mi se pare ca raman...),nu m-a refuzat,dimpotriva a avut rabdare de fiecare data...sau poate m-am exprimat gresit,nu i-am cerut..cred ca doar m-a simtit ea la inghesuiala,m-a simtit ca nu stapanesc bine unele lucruri si s-a oferit sa ma edifice..desi,na!este atat de departe de mine,taman in Grecia! ...si cine stie daca o sa avem placerea candva sa ne dam mana in realitate,asa in semn de multumire...pentru ca nimic nu e mai frumos decat o prietenie transparenta si fara principii...
Eu ,una,pot spune ca am fost o norocoasa,am gasit-o pe Camelia pe care n-as da-o pe milioane...dar nici ea nu m-ar vinde...bag mana in foc!Ea este o prietena adevarata...
Un prietena/a adevarata ramine linga tine in cele mai grele momente ale vietii tale...asa vad eu o prietenie de durata...o prietenie sincera.
As vrea sa ma refer putin si la cazul in care se reuseste sa se combine prietenia si dragostea cu partenerul de viata...e greu drumul,adevarat! ...hmmmm!!!..si uneori chiar anevoios dar daca cele doua realitati exista cu adevarat si se completeaza reciproc,finalitatea este una de exceptie,iti ofera garantia unei existente unice...
Mi-am dorit sa gasesc un prieten adevarat cu care sa impart singuratatea,tristetea,bucuria si fericirea...o persoana care sa se gandeasca la mine chiar si in momentele in care nu-i sunt aproape,sa nu ma lase sa clachez!...sa ma aprecieze pentru ceea ce sunt acum...sper sa-l intalnesc curand,si sper sa fie asa cum imi doresc...
Ei, uite ca am inceput sa vorbesc despre dezamagiri intre prieteni si am ajuns la prieteni adevarati....asta pentru ca eu simt o nevoie speciala,pornita din adancul inimii sa gasesc acea persoana de care vobeam mai sus...si am sa dau un citat care mi s-a parut ca suna grozav,ca exprima mai bine decat mine ce am vrut sa spun:
"Prietenia este exprimarea sinceră şi fără rezerve a gândurilor şi simţirilor tale în faţa unei alte făpturi omeneşti, sinceritate totală şi dezinteresată în viaţa lăuntrică cea mai intimă, ca o încercare de retrăire în profunda simpatie a unei alte fiinţe omeneşti"
Multumesc Lui ca-mi scoate in cale oameni deosebiti,doresc tuturor sa intalneasca-n drumul vietii lor astfel de OAMENI!

Edit later:
multumesc si prietenilor virtuali de azi (43...hm!!!! azi am avut trafic pe blog nu gluma...)care sunt alaturi de mine...sa aveti o noapte cu vise frumoase!

2 comentarii:

  1. hello!
    ce faci vecina? :))))))))))
    iti spun cu mana pe inima,ca ma bucur atunci cand pot sa ajut pe cineva...asa sunt si-n real!nu stiu daca e bine sau e rau...ca mi-am luat destule suturi reale si virtuale,dar macar ma simt cu sufletul impacat...iar dzeu ma ajuta sa trec peste momentele grele!am sa-ti povestesc mai multe pe mess..nu-mi place sa ma destainui public! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. te pup!!!!"vecino" vorba ta...stiu asta,asa sunt si eu...nu intamplator am ajuns sa ne destainuim pe mess...cine seamana se aduna nu? :))))

    RăspundețiȘtergere