Blog premiat

RadioTasha

sâmbătă, 21 iulie 2018

"Spiritele mai spalate pe dinti se simt"

 
     Nu stiu daca  Colgate Max White Expert  White Coool Mint, o fi secretul stiu insa ca asa mi s-a spus in urma cu ceva timp...si culmea ce sa vezi? eu chiar am crezut in efectul pastei, credeam ca de la ea mi se trage afirmatia  cu spiritul...lol! dar  dezamagire..trebuie de azi incolo sa-mi spal spiritul cu o alta pasta, poate imi recomanda cineva...vreau sa fiu din nou ravisanta si stralucitoare....ideala pentru o conversatie dusa cu o persoana periculos de inteligenta!
   Mintea mea, alerta si pe faza, s-a oprit in loc la un moment dat...a suferit un scurt circuit....cum e cand simti ca arunci o persoana in abisul gandurilor negre? ....derutant...! dialogul cu anumite persoane sunt mana cereasca, te hranesc sufleteste, ti se intipareste in minte, in inima, cuvant cu cuvant, litera cu litera...am inteles insa mai apoi ca anumite persoane  sunt  doar pentru ei si atat..gusta"frumosul din frumos " ( vorba celui in cauza...) apoi il vinde pe nimic...sunt insa momente in viata cand cineva iti da o palma si cazi...pur si simplu, palmele mele au fost mangaieri mon cher, ...ale tale  au lasat urme....greu, stresant, dureros...
    Tadadaaaammm!!! s-a dus puzzle-ul...s-a rupt in bucati! simt si parca nu mai simt...o fi bine o fi rau! habar n-am! dar poate e mai bine asa, toate in viata se intampla cum vrea Stapanul Lumii...unii iti dau delete pentru ca nu au niciun plan cu tine...iar altii te pastreaza pentru o vreme...si tu, suflete,  trebuie sa  pricepi  acest lucru...!!! offf!!ce bine ar fi insa  daca am putea pune si  sufletului ceva drivere, sa zboare spre senin, spre curcubeu... sau sa se adune in iarba matasoasa si  ploaia sa-i spele tot, tot raul acolo unde a oferit iubire...!!!
   Elibereaza-te  suflete...! bucura-te de singuratate, ea nu te-a ranit niciodata!


Sursa imagine: net

Un comentariu:

 1. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
  (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
  (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
  (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
  (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
  (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
  (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
  (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
  (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
  (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
  (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere