Blog premiat

RadioTasha

marți, 24 iulie 2018

Cu tine in suflet

   Ieri mi s-a confirmat ideea ca exista oameni - iubire...oameni cu mir in suflet, oameni care stiu ca imbunatateasca vietile celor cu care intra in contact, oameni de care nu te mai saturi, ai vrea sa-i ai alaturi zi de zi..pentru ca ei aduc liniste, armonie, pace interioara si simti ca te recladesc atunci cand parca totul se naruie...Tare iti multumesc Doamne ca mi-i scoti in cale!
    Sunt profunzi, iar eu ma simt ca un scafandru care cauta in adancuri comorile sufletesti, le descopar si ma minunez cum poti gasi intr-un om atata bogatie? ieri am gasit cheia acelei usi secrete care m-a dus spre el..iar banalitatea unei zile s-a transformat intr-un copac cu vise..culeg roadele copacului si nu ma satur...le simt parfumul imbietor, devin captiva cu voie...
    Ieri  mi-au fost daruite campii de dragoste si flori...un drum spre o iubire absoluta, un drum nebatatorit, pe care parca nu ma induram sa calc, sa nu-i stric frumusetea cu pasii mei...Doamne!!!ce usor le vine unora sa te duca in zona de comfort, simplu, cu gratie si multa , multa inteligenta! cuvintele tale dragule, au miros de inceputuri frumoase, stii sa lasi iubirea sa respire, sa inspire ...sa traiasca frumos intr-o sfintenie pura! Iti multumesc pentru tot !!!

Un comentariu:

 1. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
  (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
  (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
  (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
  (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
  (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
  (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
  (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
  (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
  (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
  (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere