Blog premiat

duminică, 19 iulie 2015

Telefonul, prieten sau dusman?




    
    
     Se spune ca "in medie pe telefon se gasesc mai multe bacterii decat pe capacul de WC"...in pofida acestui fapt suntem zilnic pe telefon, ne agitam cand el nu functioneaza de parca cineva ne-ar lua aerul si pur si simplu nu mai putem respira!
     Culmea este insa alta, acum cu telefonul alaturi te lipsesti de laptop, te lipsesti de aparatul foto, de GPS , carevasazica face  cam multe lucruri smartphone, apoi cum sa nu-l iei si cand te duci la pat cu tine...ca deh!!! unii nu pot sa doarma pana nu-ti spun noapte buna....si ca sa fie mai rapid  te arunci la unul destept nevoie mare, adica iti iei unul care sa nu fie ingenunchiat multa vreme, ce mai !!!dai un ban dar sa merite! eu nu pot sa spun ca-mi reinoiesc des jucaria ca nu gasesc important acest lucru, am alte "jucarii: sa zic asa pentru care as cheltui  ceva bani dar, cum vad ca e in trend sa ai o jucarie cat mai tare, cu cati mai multi biti si cu baterie cat mai rezistenta sa nu te lase cu ochii in soare cand tu cauti ceva pe net...va intreb pe voi, cati bani  sunteti dispusi sa dati pe un telefon?
     Atentie mare insa  pentru voi cei care vreti sa va protejati identitatea, pentru ca tot mai multe aplicatii se pot descarca doar contra unor informatii personale, te face sa asociezi imediat contul Google, numarul de telefon de pe cartela SIM, adresa si IP, deci pe undeva mergem pe riscul nostru!
     Am aflat (asta pentru ca sunt adminul unui radio si vreau sa stiu daca nick name-rile ascultatorilor sunt clone sau reale!...de ce asta? pentru ca unii vor sa-ti puna si bete in roate...) insa exista si o alta posibilitate de a te tine dupa perdea adica sa nu fi vazut cu alte cuvinte, descarci  aplicatia XPrivacy, care da date eronate iar adresa fizica a placii de retea si adresa IP nu poate fi depistata.
     Eu va indemn insa asa cum spune si imaginea de mai sus sa descarcati aplicatia pentru android de pe pagina noastra de Radio Tasha, bucurati-va alaturi de noi de muzica pe alese!

2 comentarii:

  1. ată de ce îți este cel mai bun prieten:

    Te cunoaște mai bine ca oricine altcineva emoticon smile

    Telefonul îți știe toate mesajele și toate convorbirile pe de rost, pentru că mulțumită LUI le trimiți, respectiv porți. Îți cunoaște cele mai întunecate secrete și, cu toate astea, rămâne în continuare alături de tine, în buzunar.

    Nu face nimic fără să te anunțe în prealabil emoticon smile
    powerpuff

    I se termină bateria? *Notificare*. Ai primit un mesaj nou pe WhatsApp? Te anunță instant. Telefonul tău îți vorbește întotdeauna deschis despre ce se petrece cu el și nu are secrete față de tine.

    Refuză avansurile străinilor emoticon smile

    Când cineva încearcă să-ți umble prin fișierele personale fără ca tu să știi, telefonul îi cere pe loc să introducă o parolă sau să traseze cu degetul un model pentru a debloca ecranul. Nu vrea să fie mânuit decât de către tine, iar asta dovedește loialitate.

    Te ajută să faci cele mai bune poze emoticon smile

    Telefonul tău vrea ca tu să rămâi cu cele mai frumoase fotografii posibile din vacanțe sau din orice alt moment pe care dorești să-l imortalizezi. De aceea, vine în ajutorul tău cu funcția autofocus și activează blițul pe întuneric. Ce te-ai face fără prețioasele lui recomandări?

    Îți reamintește evenimentele importante emoticon smile

    Nu o să mai uiți niciodată când e ziua mamei tale sau ora la care trebuie să dai testul la mate. Telefonul te va bombarda cu memento-uri înainte de evenimentele importante, dacă îl rogi să facă asta. E ca o secretară!

    E cel mai bun ghid emoticon smile

    Mulțumită aplicației Google/Apple Maps, telefonul tău știe întotdeauna unde vă aflați, până la cel mai mic detaliu (orașul, zona, strada, numărul, numele clădirii). Dacă îl hrănești cu un pic de net și-i dai voie să se consulte cu GPS-ul, îți va da instant toate detaliile de care ai nevoie pentru a ajunge cât mai repede unde ai treabă.

    Vă uitați împreună la TV emoticon smile

    Dacă nu ai televizor în cameră sau nu prinzi canalul pe care se difuzează emisiunea ta preferată, telefonul îți sare în ajutor! Nu trebuie decât să instalezi aplicația potrivită și puteți urmări împreună, în timp real, orice vă place.

    Te lasă să-l îmbraci ca pe o păpușă emoticon smile

    Ai găsit pe net o husă de telefon care-ți place la nebunie? Și telefonului tău îi va plăcea, cu siguranță. Niciodată nu face fițe atunci când vrei să-l împopoțonezi cu accesorii, indiferent că-i vorba despre cranii sau fundițe roz.

    Sunteți de nedespărțit emoticon smile

    Telefonul tău ți-e alături la bine și la rău, indiferent că ești la școală sau pe WC, că ești în parc sau dormi. Faceți absolut totul împreună și nimeni nu poate sta în calea prieteniei voastre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, ne cunoaste cel mai bine, ne aude gandurile, gratie aplicatiilor avea lumea alaturi de noi, nu suntem singuri, certamente are si foarte multe lucruri pozitive, greu sa ne dispensam de el! te pup si te imbratisez draga Dana!

      Ștergere