Blog premiat

marți, 24 martie 2015

Un om mereu pe linia intai - Camelia Andrei


 

    In ultimul timp constat ca mi-e dat sa ma bucur de viata in fiecare moment, de ce? pentru ca iubesc oamenii, iubesc natura, tot ce ma inconjoara si asta imi reincarca resursele.Apreciez oamenii sinceri si deschisi care prin simpla  lor prezenta te fac sa te simti nemaipomenit, iti ofera atata caldura si atata bucurie ca nu mai ai nevoie nici de zorzoane ( cu toate ca imi plac la nebunie...!!! ) n-ai nevoie  nici de haine branduite, nici cosmetice ( astea chiar nu sunt  elementul meu...!!! ) dar te simti cea mai bogata femeie din lume!
    Cam asa ma simt eu de o vreme....ne este dat sa invatam multe in viata... sunt lectii care odata invatate n-ai cum sa le mai uiti,  si daca vorbesc de lectii o sa ma opresc la lectia - DARUIRE, unde se pare ca  buna mea pritena Camelia Andrei nu face rabat niciodata, ea este un exemplu de daruire, daruieste neconditionat si stie sa vibreze cu toate gandurile tale, nu trebuie sa-i spui multe, te simte!
    Greu se gasesc oameni in care Dumnezeu  lucreaza cu nemasurata sa iubire, am fost se pare binecuvantata  prin prietenia ei, ea imi lumineaza existenta, reuseste sa ma motiveze, mereu este o mangaiere pentru sufletul meu si a reusit sa impuna respect de fiecare data vis-a-vis de toate persoanele cu care intra in contact! N-a fost o printesa razgaiata, pentru ca in lumea celor profani, fiecare isi plateste singur nota, nu a fost si nu este o intretinuta, a pus umarul de fiecare data, tocmai de aceea o pretuiesc si o iubesc, este de neinlocuit!
   Doresc si celor care imi citesc blogul sa aiba parte de astfel de prietenii, adevarate, profunde, izbucnite de dincolo de conventii... sa aveti o zi mangaiata de mirosul florilor primavaratece si multe clipe de impreunare prieteneasca de ganduri!

6 comentarii:

  1. Prietenia adevarata sincera si dezinteresata, este cel mai pretios dar pe care il primim si cu care rasplatim oamenii dragi noua.
    Draga Olga,eu ma simt o norocoasa ca mi-ai daruit prietenia ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Speram ca ea sa se contureze si in spatiul real cat mai curand, am un feeling la persoanele speciale care ajung in lista mea de prieteni, putini ma dezamagesc, dar poate si eu am partea mea de vina, carevasazica nu pot sa condamn pe nimeni...mai degraba imi asum mea culpa! norocoasa ma simt si eu ca te am cunoscut femeie cu suflet mare! te ibratisez si te pup!

      Ștergere
  2. Nu va cunosc pe niciuna dintre voi personal dar am sentimentul ca va stiu dintotdeauna...si va admir,va iubesc,da VA IUBESC si eu nu magulesc niciodata pe nimeni..doar spun ce simt...si v-am spus-o adesea.Alteori .. doar va privesc in fotografii si se nasc in mine poeme ale tacerii ,cu ochii mintii abreviez distanţa dintre noi si imi imaginez ca sunt cu voi.Pentru ca sunteti doua femei speciale,pentru ca totdeauna mi-am dorit ce aveti voi ,o prietenie adevarata,unica,Radeti impreuna,plangeti impreuna,...apropos..v-ati certat vreodata??Poate ca norii gri ce mi-au intunecat sufletul in ultimii ani se vor spulbera candva si voi avea ocazia sa va intalnesc si sa ma bucur pe viu de curcubeul sufletelor voastre...Stiu ca si voi avetii ''norii'' vostri....dar ,cum spuneai tu ,Olga...sunteti binecuvantate in a va avea una pe cealalta...Am un sot minunat,niste copiii formidabili..,nepoti..dar de multe ori nu vrei sa- ti impovarezi familia...am nevoie de acel suflet geaman care sa ma ajute sa ma vad asa cum sunt sau sa ma ajute sa devin precum ar trebui sa fiu.....sa nu mai fiu nevoita uneori sa asist la o pantomima jucata intermitent in fata unui public surdomut....Ma bucur mult ca va cunosc,ca pot sa ma bucur sincer de tot ce faceti impreuna sau separat..ca pot sa navighez pe aceasta pagina deschis....stiind ca sunt OAMENI care pot intelege..care nu te judeca ...care iti sunt alaturi..de la distanta fara a vrea ceva in schimb..Pup fete dragi,frumoase,generoase si care ar trebui brevetate pentru ca au inventat PRIETENIA ADEVARATA !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Mara pentru cuvintele tale frumos ticluite, numai un om de litere poate sa le spuna atat de frumos, mi-am dorit de multa vreme sa te cunosc in realitate, din pacate cand am fost la Craiova, tu erai plecata la Bucuresti, dar asta nu inseamna ca au intrat zilele in sac, va veni si ziua cand ne vom intalni, cand te voi imbratisa in realitate si-ti voi spune - Multumesc pentru prietenia ta! pana atunci insa multumesc din suflet pentru tot!

      Ștergere
  3. Am si eu o prietena , pot spune in adevaratul sens al cuvantutlui ca e adevarata , pana akum am avut parte de prietenii false adica cei pe care ii credeam prieteni sau ovedit a fi niste persoane care erau cu mine doar atunci cand aveau nevoie nu imi spuneau ce aveau de zis in fata dar pe la spate ma barfeau enorm in schimb cand am gasit prietena potrivita totul s-a schimbat doar ea imi spune cum e bine ma tragea de maneca spunendu-mi “hei nu e bine ” de atunci doar ea e singura si unika mea prietena adevarata pe care o consider surioara mea se suflet......TE IUBESC OLGUTA !!!!Mereu am respectat,am admirat prietenia voastra care va leaga chiar daca pe CAMY nu o cunosc personal inca dar asa cum te cunosc pe tine stiu ca si ea este la fel de aceea v-a legat aceasta prietenie minunata !!!Ma bucur enorm de tot ce va leaga ,de tot ce faceti impreuna si pentru asta multumesc lui Dumnezeu ca sunteti doua suflete gemene de la care eu si multi altii avem de invatat !!!!PUPICEI SI CALDE IMBRATISARI DIN PARTEA MEA !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te pup si te imbratisez draga surioara de suflet cum spui tu, mi-e dor de tine, stii ca mereu gasim ragazul de a ne suna si a impartasi ganduri, si eu te iubesc mult astept cu nerabdare sa ne revedem! esti o fata deosebita, directa si fara ocolisuri, si ce-mi place la tin e mult e ca atunci cand ai dreptate te duci pana in panzele albe sa demonstrezi ca e asa! Esti o perfectionista ca toate fecioarele, nu-ti place lucru de mantuiala! esti eliberata de temeri si ingradiri, nimic nu ti se pare imposibil, vezi lucrurile in mod indraznet si asta e foarte bine. Tocmai de aceea ma completezi foarte bine, mai fur de la tine curajul care uneori imi lipseste! te pup si te imbratisez cu dor si drag!

      Ștergere