Blog premiat

joi, 5 martie 2015

Sunteti o persoana matinala?

 

    Uite ca am si eu azi curiozitatea sa va intreb daca va treziti devreme si daca acest trezit devreme va ajuta sau va incurca... de ce spun asta?pentru ca specialistii spun ca persoanele matinale sunt mai optimiste, mai proactive si fac fata stresului mult mai bine decat"lenesii" de dimineata...
    La mine s-a format o rutina, ma trezesc in jur de 6-7 dimineata oricat de tarziu m-as culca, ora de trezit e la fel, adica cu alte cuvinte  daca e sa vorbesc de somn pot spune asa - cantitatea nu egaleaza calitatea, pot sa dorm putin dar sa am un somn de calitate, cum reusesc acest lucru? simplu! noaptea inainte de culcare, mai citesc cate ceva sau scriu pe blog sau ma uit la un film care ma relaxeaza.
    Aveam o perioada cand ma puneam in pat si stateam cu ochii in tavan si nu puteam adormi...desi mai faceam si cate-un ceai de tei inainte de culcare, cam tot degeaba era...ei bine ..ce credeti ca am inceput sa fac atunci? sa numar in gand pana adormeam, uneori adormeam la 70 alteori depaseam suta...dar adormeam..
   Fiecare din noi avem ceasul nostru intern, al vostru cum e?


4 comentarii:

  1. Bună dimineaţa , prieteni dragi sufletului meu !
    Cum sa nu te simti bine cand incepi dimineata cu Radio Tasha Un Radio De Neuitat ,cu un zambet,o cafea alaturi si o floare primita in dar de la fiul meu drag la prima ora a zilei?…..Culoare
    Cred ca norocul meu consta in faptul ca sunt o persoana matinala,care se bucura de diminetile fie ele urate,mohorate de primavara.. :P:
    Si fiindca am constatat pe pielea mea ca o zi buna incepe cu un zambet bun sau cu o cafea buna…eu asa fac cu cei dragi !
    O zi buna ,omule,o noua zi incepe cu tine…..iar zi de zi numai tu poti deschide ochiii spre lumina din tine si spre cel de langa tine!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O zi frumoasa ca si sufletul tau draga Dana! zambete cat curpinde si ganduri frumoase!

      Ștergere
  2. Va invidiez,eu toata viata m-am culcat tarziu datorita meseriei , ador sa ma trezesc cu Radio Tasha in timp ce rascolesc Cutiuta cu iluzii !Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur Rodica ca-ti place muzica noastra! Te pup si te imbratisez! La multi ani!Sa fii sanatoasa si o pofta permanenta de o retrezire la viata,o vesnica reinoire de forte si bucuria de a trai.

      Ștergere