Blog premiat

vineri, 23 ianuarie 2015

Nonconformism versus conformism

 
 Pe pamantul mioritic se pare ca a navalit superficialitatea, mass media ne hraneste in ultimul timp cu stiri din tiganime, jurnalele de stiri si editorialele gem de stiri legate de "chivutza" Pastrama si iubitul ei Cristi asta dupa ce Guta si-a potolit amantele si le-a inchis apetitul de scandal cu cate-o "casica" deh! dupa posibilitatile  conului  Culaie...
   Dau aseara pe Kanal D ca  nah!!! e unul din canalele pe care urmaresc  doua seriale, "Tradarea" si "Yaman"si ce sa vezi frate? dupa ce se termina serialul  la "Wow biz" show-ul fara de sfarsit dintre  de acum "celebra" (ca asa o numea Madalin Ionescu  pe cumnata lui Pepe..) si Cristi, Cristi o inseala pe Loredana Pastrama cu o noua iubita gasita pe Facebook...de parca n-am putea noi romanii trai  bine merci fara sa stim toate aventurile tiganilor...nu ma intereseaza cati copii poarta in burtica Pastrama asta si cu cine i-a conceput...penibil!!! zau asa! acceleram aculturatia.
    Sigur unii vor spune cerere si oferta, asta ii gusta pe romani asta le dam precum in Ucenicul Vrajitor de Johann Wolfgang von Goethe...ceri doua pahare de apa si primesti o suta..care evident te dau pe spate!
     A fi cult azi nu mai renteaza, se marsheaza pe superficialitatea confortabila care nu-ti da dureri prea mari de cap, vitejia lui Guta si spidermanul Cristi ne arata clar ce avem de facut in Romania care se afla la rascruce de drumuri...ingurgitam la greu manele si ne uitam la batai in direct.
    Nu-l avem noi pe Bruce Willis nici pe Demi Moore fosta lui sotie,  sa ne mandrim ca si americanii, dar avem valorile noastre cu care putem sa ne falim, de ce nu-i scoatem  in fata? de ce cautam la  subsol cand  la suprafata  e plin de oameni frumosi pe care doar trebuie sa-i  atinga cei din  mass media, sa nu uite ca sunt o forta puternica si pot influenta in bine starea romanilor! de ce se merge doar pe profit? de ce se da doar ce "se vinde" bine?(chiar daca asta inseamna clar drum spre intuneric?)


 Sursa imagine:
http://www.romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu