Blog premiat

marți, 15 mai 2012

Incrancenari duse pana la paroxism!

   N-am avut niciodata  de-a face cu astfel de persoane care sa se incranceneze atat de tare, sa  se lupte cu  cuvintele atat de dur,  si unde pui ca se numesc si "Grupul prieteni adevarati", adevarati in ce? in sageti otravitoare indreptate asupra  adminului  si partenerului meu de  radio 7 pacate, care pur si simplu a spus un adevar, adica cum ca daca acest radio Papucel&Pupacel  nu ar fi fost creat de el, numele celor in cauza nu s-ar fi auzit  acolo niciodata, se pare ca s-au simtit foarte lezati de afirmatia colegului meu si au gasit de cuvinta sa -l faca"infumurat, om fara caracter, jeg de om..."si lista injuriilor ar putea continua, dar mi-e imposibil sa redau textele pentru ca pe mine personal m-au oripilat, cum poti sa ataci pe o persoana pe care nu ai vazut-o niciodata, nu o cunosti in realitate dar il faci in fel si chip?
   De unde a pornit totul? de la un anunt pe care  una dintre doamnele din acel grup l-a scris pe site, pe Facebook, cum ca in acea seara eu nu voi avea emisiune si ca la radio va fi colega mea de radio, Violeta,....sigur domnia sa, nu a fost rau intentionata, NU O POT CONDAMNA,dar, s-a  facut indirect, fara sa realizeze, o lezare la radioul Papucel, pentru ca Radioul Papucel inseamna ECHIPA, NU  OLGA MORAR! Pe buna dreptate colegul meu de radio 7 pacate, si-a anuntat in direct retragerea, pentru ca, daca ascultatorii nu reusesc sa aprecieze meritele tuturor moderatorilor ci doar sa ridice in slavi un moderator, ( de data aceasta, fiind vorba de persoana mea), ceilalti moderatori, pierd din elan, in cazul lui 7  pacate, nu era numai vorba de  orele prestate pe radio ca DJ( unde marturisesc ca a cautat sa atinga toate gusturile muzicale ale ascultatorilor, respectand dorintele  lor, chiar cu riscul de a fi  facut "manelist", cand el de fapt si de drept nici nu avea acest gen muzical in PC-ul sau, s-a straduit insa  sa achizitioneze piese cerute de ascultatori...), el fiind si ADMIN al radioului .D-na in cauza si-a cerut scuze, mai ales ca indragise acest post de radio, ma indragise si pe mine si nu ar fi vrut sa se intample niciun  conflict...problema a degenerat insa in momentul in care eu am anuntat pe radio  ca ma voi retrage, pentru ca atat timp cat unul dintre fondatori se retrage mi se pare firesc sa dispara si al doilea, lucru pe care l-am explicat clar pe radio spunand cu convingere replica din"Titanic" -"daca cazi tu, cad si eu!", asta pentru ca 7 pacate era motorul acestui radio, inima acestui radio, a muncit ore intregi sa  priceapa taina radioului online, a realizat promo-uri de care chiar si radiourile in FM ar fi fost mandri sa le aiba...am tot respectul si admiratia pentru  abnegatia lui, pentru dorinta ca acest radio sa ajunga  unde si-a dorit, si a ajuns, in timp de 3 luni am ajuns la 1232 de fani, lucru dovedit pe site unde voturile se pot vedea clar, si atentie !!!nu se poate vota decat o data de pe un IP, deci Caster.FM nu permite decat un singur vot!Trendul era ascendent, ne bucuram de succes...dar, se pare ca  atat i-a fost dat sa fie, atat i-a fost dat sa existe! Mesajele foarte dure care s-au napustit asupra colegului meu, au lovit si in mine, pentru ca indirect in  acea vorba"cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti.."m-am regasit si eu... sigur el are  calitati manageriale, pe care eu nu le detin, el avand o echipa reala,  eu sunt o fire obedienta, am preferat ca "politica" radioului sa fie dusa de el , adica de  7 pacate, dandu-mi seama ca o va duce mai bine ca mine... a fost omul care a tinut la fiecare moderator al sau in egala masura, ne-a" taxat" dar ne-a si "pupat" cand  am meritat...a fost un leader bun , cum eu nu as fi putut fi!
    Daca eu am gresit, daca am tinut prea mult la acel grup, incercand  sa multumesc  prin felul meu , (adica prin dedicatii)reclamelor pe care  cativa din grup le prestau pe Facebook, unele chiar aparand in blogul meu la imagini, dar care in final au reusit sa distruga visul meu si a lui 7 pacate de a face ceva frumos pe placul tuturor... IMI CER SCUZE!!! SCUZE CA AM ADUS  FARA SA REALIZEZ PREJUDICII MORALE LUI 7 PACATE... IARTA-MA 7 PACATE!!!
    M-as bucura insa daca cei  din acel grup ar inceta cu mesajele tendentioase, urate, care ataca in mod gratuit o persoana care n-are nicio vina...si aici ma refer la Marcel Nicolau, cel care a fost cel mai vehement.....Marcele, acest om nu are nicio vina...SINGURA LUI VINA E CA A TINUT PREA MULT LA ACEST RADIO, S-A IMPLICAT PREA MULT...POATE IN DETRIMENTUL AFACERILOR SALE!
    M-as  declara multumita daca  cei in cauza citind  randurile mele vor avea puterea sa judece drept, impartial, asa cum stau  lucrurile de fapt...faptul ca m-au felicitat pe mine dar au dat in 7 pacate si in alti moderatori, asta suna exact cum ar fi spus"esti frumoasa, dar... ai copii urati"...sau , hai sa recunosc ca avea dreptate 7 pacate cand a spus am ajuns sa fiu bestia iar tu frumoasa...
    Daca acel grup a tinut cu adevarat la acest radio, daca laudele care le-au adus in timp n-au fost gratuite, ii rog sa nu mai continuie tiradele de injurii, ba dimpotriva sa aiba puterea de-a recunoaste ca" pacatul" ca acest radio s-a inchis le  apartine! Sper totusi ca mai exista si oameni nu doar orgolii nejustificate!
    Spun acum, "Adio Papucel...", TE-AM IUBIT PREA MULT SI UNEORI SI DIN PREA MULTA IUBIRE AJUNGEM SA GRESIM ...INSA CEI CE NE IUBESC , NE IARTA!

50 de comentarii:

  1. Imi pare rau sa te stiu suparata, imi pare rau ca acest radio este pe cale de a se desfiinta, imi pare rau ca atunci cand ceva este frumos, trebuie sa apara ceva care sa strice totul...pacat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi pare nespus de rau...dar din pacate, asta e! toate lucrurile au si un sfarsit...eu din nefericire am ghinionul sa pierd intotdeauna ceea ce imi place cel mai mult.O fi vina mea...o fi vina altora, nu stiu...:(

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Zoia, apreciez ce ai facut pentru radio, ti-am multumit in felul meu, daca nu a fost suficient, spune-mi...dar nu ma face mincinoasa! te rog mult, eu una nu-mi permit sa fac pe nimeni asa...Radioul s-a inchis pentru ca ati improscat cu noroi in 7 pacate desi te-am rugat si pe tine si pe Marcel sa nu mai continuati, era deja mult prea urata treaba, ati continuat mai abitir, nu va inteleg inversunarea, dar e problema voastra...bucurati-va! voi cei care ati spus ca ma iubiti ati devenit cei care m-ati lovit mai tare..multumesc!
      Daca ti-am dat link-ul acelui radio..e ca eu nu am nimic impotriva dorintei lui 7 pacate de a se separa de mine, dimpotriva, te-am rugat sa-l votezi, respect dorinta celor dragi mie...iar ce n-ati inteles voi, e ca 7 pacate era unul din oamenii care a fost mereu alaturi de mine, si nu intamplator am spus, ma doare ce faceti!Multumesc pentru epitetele care le-ai folosit, apreciez sinceritatea ta de acum! sa fii iubita Zoia si sa auzim numai de bine!

      Ștergere
    4. Asa, si apropos de voturi, consideri ca nu le-am meritat? de ce ma intrebai mereu la ce ora intri daca nu-ti placea cumva radioul...si cat de repede ai dat link spre alt radio...asta pentru ca erai" prietena adevarata"...?sau cum sa inteleg...dar nu mai are nicio importanta...multumesc pentru tot, la modul cel mai sincer, pacat ca asa m-ai perceput tu...pacat!
      Nu stiu la ce-ti folosete veninul aruncat pe radio impotriva lui 7 pacate, chiar nu inteleg, acum vad ca bonusul mi-l dai mie....esti generoasa, multumesc!!

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Multumesc inca o data!!!!respect parerea ta, deci eu sunt bivolita...? daca el e bou si ne-am "adunat"...ok!! multumesc pentru"corectitudine"! sa auzim numai de bine Zoia!

      Ștergere
  2. marioara toader15 mai 2012 la 20:45

    Uf,draga Olga...mizeria umana e peste tot...lumea asta virtuala ascunde atatea capcane.Adesea acordam incredere unor oameni fara sa stim cine sunt..Am fost ocupata,nu cunosc "scandalul'...dar ce a facut 7 Pacate si voi, echipa, cu acest radio era un balsam pentru sufletele noastre,ale ascultatorilor..De ce unii,care se cred..lezati nu se retrag frumos..si sa asculte ce vor ei..Nu stiu ..pare ca e ceva regizat,,sper sa nu fie.. si fiecare sa inteleaga ca nu poate judeca in locul altuia..Eu va iubesc,va stimez pe toti de la Radio Papucel..stiu cat ati muncit in echipa pentru el..stiu cat s-a documentat si a muncit Alin!! Continuati pentru oamenii care chiar va iubesc! barfa,cearta,invidia ,ura..sau cum s-or numi astea ...vor fi totdeauna.Eu am invatat sa ignor...cand oamenii dau cu pietre pentru ca nu merita...sa tii piept unei avalanse murdare care ..ca orice avalansa..."ucide"..suflete,idealuri,...oameni..chiar..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Critica este mult mai constructiva decat lauda, poti darama in cateva minute ce a construit un om in luni de zile...aglomeratia de injurii, expresii licentioase, de care s-a facut uz, cred ca au fost suficiente, trebuia sa se puna punct cumva...din pacate, am pierdut noi, cei din echipa radio, las sa jubileze cei care au lovit in acest radio!Vreau insa sa le spun ca nu meritam asta, am stat ore in sir peste program sa multumim pe toata lumea, daca asa s-a raspuns efortului nostru....REGRET!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Zoia, te rog sa-ti masori cuvintele..e ultimul comment al tau pe blogul meu..abtine-te, atat te rog! MARIOARA ESTE UN OM MINUNAT!DACA AR FI TOTI CA EA...NU S-AR MAI PLECA IN CELE TARI STRAINE!

      Ștergere
    4. Carmen Antochi - FRANTA15 mai 2012 la 23:30

      STIMATA ZOIA CUM POTI JIGNI IN ASA HAL????MA INTREB UNDE AI CRESCUT ????CUM ITI PERMITI SA O FACI PE OLGUTA MINCINOASA ???CUM ITI PERMITI SA O JIGNESTI PE MARIOARA TOADER ???SI CHIAR DACA AI CUNOASTE ACESTE DOUA PERSOANE CINE ITI DA DREPTUL SA JIGNESTI????TE ROG SA ITI RETRAGI CUVINTELE FATA DE MARIOARA TOADER CARE ESTE O DISTINSA PROFESOARA DE LIMBA SI LITERATURA ROMANA DACA STII CE INSEAMNA ASTA !!!!
      EU NU FOLOSESC UN ASEMENEA VOCABULAR DE MAHALA !!!!!RUSINE SA ITI FIE !!!

      Ștergere
  3. Carmen - FRANTA15 mai 2012 la 21:33

    OLGUTA,DESPRE CE PRIETENI ADEVARATI ESTE VORBA ???UNDE MAI EXISTA ACEI PRIETENI ADEVARATI????PE FACEBOOK???PRIETENII ADEVARATI SUNT PE CALE DE DISPARITIE PRECUM CAPRELE NEGRE...IMI PARE RAU CA A INTERVENIT INVIDIA ..LIPSA BUNULUI SIMT SI NEPUTINTA UNORA DE A FACE CEVA CE ALTII AU PUTUT SI EI NU ...CEEA CE 7 PACATE A FACUT MULTI DINTRE NOI NU AM PUTUT SI NU VOM PUTEA ..IN LOC SA RESPECTAM MUNCA UNUI OM .A UNEI ECHIPE JIGNIM SI DENIGRAM CA DOAR DE ASTA SUNTEM BUNI NOI ROMANII...IERTARE SI SCUZE TREBUIE SA ISI CEARA CEI CARE AU ADRESAT CUVINTE URATE SI INJURII NU 7 PACATE ...TU ..VIOLETA ETC ...ASA SE INTAMPLA CAND CINEVA CLADESTE CEVA FRUMOS VIN ALTII SA DESTRAME ...CINE SUNT ACESTE PERSOANE FOARTE ,IMPORTANTE,,CARE AU DREPTUL SA JIGNEASCA SI SA ADUCA INJURII ???VA SPUN EU CINE SUNT:NISTE NULITATI ..RATATI SI NIMICURI ...RUSINE SA LE FIE!!! BAI FRATILOR, MA REFER LA VOI ADMINISTRATORII, VOI SUNTETI NEBUNI SAU CE? PAI DACA DATI SATISFACTIE UNOR ZEROURI, MULTIMILOR VIDE, CARE, DACA STAU SI REFLECTEZ DOAR UN PIC, EI AU SCOALA CATA VACANTA AM EU,VOI SUNTETI MAI PREJOS DECAT EI!!!! PROSTIA SE IGNORA! IGNORATI-I!!! NU VOI ASCULTATI UN POST DE RADIO DESCHIS DE NISTE RETARDATI CI EI ASCULTA POSTUL VOSTRU DE RADIO!!! PAI VOI ATI GRESIT DE PRIMA DATA DANDU-LE MELODII DUPA PLAC! PAI CE RADIOUL ASTA ESTE TONOMAT?????? IA PUNETI-I SA PLATEASCA CATE 10 EURO PE LUNA PENTRU SATISFACTIILE LOR MUZICALE SA VEDEM VOR MAI ASCULTA??????? AZI, TOTUL SE PLATESTE "NICI MAMA NU I-A DAT LUI TATA PE DEGEABA"! IGNORATI INCULTII, IGNORATI PROSTIA, IGNORATI RETARDATII, IGNORATI-I, VA ROG DIN SUFLET NU LE DATI SATISFACTIE UNORA CARE AU O CLASA MAI MULT CA TRENUL!!! SUNT COSTI SI DACA AS PUTEA, LE-AS DA EU REPLICA§ PACATOSULE, TE-AM "CITIT" INDIVID CEREBRAL!!! TE ROG EU, NU DEZAMAGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Radioul s-a "cancelat"!nimic nu mai conteaza acum!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Carmen Antochi - FRANTA15 mai 2012 la 23:35

      TE ROG SA TERMINI CU JIGNIRILE CA DACA NU ,,PRIETENA ADEVARATA, CE ESTI S-AR PUTEA SA AI PROBLEME DE ALT GEN ...TE PREVIN ...DACA AI NEVOIE TE ADUC IN FRANTA LA TRATAMENT DE LIMBA ROMANA ...!

      Ștergere
  4. Antochi Carmen15 mai 2012 la 21:34

    OLGUTA NU SE POATE !!!

    MERGI MAI DEPARTE NU TE LASA BATUTA TE ROG FRUMOS !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zarurile au fost aruncate! las sa jubileze cei care au reusit sa stopeze acest radio!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Care adevar Zoia, stii tu altceva? si nu stiu eu? te rog mult!!! inceteaza...nu te-am jignit nu te-am agresat verbal,stop!!!

      Ștergere
  5. Emilia -Marina Ionescu15 mai 2012 la 22:00

    Este trist ca viata ne pune la incercare! Asist cu neputinta de a indrepta cursul unor lucruri de cateva zile incoace si-mi plange inima sa vad ca exista oameni si sentimente care anima si strica armonii. Cu catva timp in urma m-am atasat de o voce..o voce placuta a unui radio gasit intamplator pe net. Vocea m-a atras, apoi din ce in ce mai mult continutul de calitate al postului de radio ce il gaseam difuzat in anumite momente ale zilei. Vocea s-a confundat cu postul ...Radio Papucel...Am aderat si m-am lipit iremediabil de el...de ea..de Olga Morar. S-a intamplat mai departe ca sa fac parte din echipa...Am cunoscut astfel si cea de-a doua persoana care a fondat acest radio. Doua persoane sunt sufletul si inima acestui post. Ca intr-o industrie...unul cu obtinerea produsului (tehnologia si tot ce implica) celalalt cu distributia si "incasarea" profitului...aici profitul fiind in fond binedispunerea auditoriului..... Eforturi din partea amandurora...si toate numai si numai pentru ca cei care au aderat acestui post de radio sa simta caldura, sa simta daruire si sa asculte cu drag ceea ce se difuza. Am fost in echipa.Stiu cum se lucreaza. Emotii. Dorinta de a multumi orice gust...toate, toate numai pentru ascultatori. Stiu...am simtit cata munca este.... Mi-am facut prieteni....m-am simtit extraordinar alaturi de ei... Intr-un moment de pauza pe care am fost nevoita sa o fac, s-a intamplat si neprevazutul..am fost acolo si am auzit...am fost aici si am citit..stiu! Momente tensionate iscate ...de ce? de faptul ca s-a dorit recunoasterea unanima a muncii echipei.... doar atat. Lucru gresit inteles...scantei puse pe conotatii mesagere..trunchiate, pe cuvinte la inceput aruncate..apoi ascutite, culminand cu jigniri. Trist! Foarte trist! Mi-a plans inima sa asist la duelul venit ca un tavalug care a strivit in final un lucru care se vroia frumos, crescuse frumos, placuse tuturor..si asa dintr-o data sa finalizeze o munca depusa spre amuzamentul tuturor, spre buna dispozitie atat de rara a noastra, a tuturor in aceasta trista viata care ne este data sa o traim. Regret! Regret enorm ca s-a ajuns aici. Asist ca din orgolii belicoase se sfarama ceva ce se vroia frumos. De ce sa renuntam la ceva ce avem? De ce? Din pricina unor cuvinte spuse asa..de..hai sa vedem cine e mai tare in "vorbe"..de aceea? Nu mi se pare corect! Si asta pentru ca sunt multi altii care sufera! Sunt victime directe si indirecte..dar cei care pierd in primul rand sunt ceilalti ascultatori care, am constatat, nu au nici macar idee ce a iscat asta..De ce s-a oprit radioul ? intrebare care o vad mai des.. Dar nimeni nu stie sa explice concret... Poate doar cineva zice..a..s-a certat unul cu altul.. Fleacuri! Spune cel care intreaba..eu vreau sa ascult... Ce ma intereseaza pe mine de "bucaratia" lor? Ce ma intereseaza ca un ascultator si cu colegii pe care si i-a luat cu el nu mai asculta? Ascultam noi, ceilalti, ei asculta ce doresc..si tot asa... Suntem liberi sa ascultam ce dorim..pe cine dorim. Dar!!! ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emilia, cel mai mare castig al meu, este ca am cunoscut oameni minunati la acest radio, unul dintre ei esti tu si o spun cu mana pe inima!O sa ramai o prietena de nadejde, astept sa te cunosc si in realitate, si sunt convinsa ca acest lucru se va realiza...chiar daca ma duc sa te aduc eu in Tara Oasului! Esti deosebita, multumesc mult pentru colaborarea placuta pe care am avut-o cu tine!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. ai facut o alegere buna stergand!

      Ștergere
  6. Emilia -Marina Ionescu15 mai 2012 la 22:00

    Atata timp cat ne-am exprimat pe post, in scris prin mess, pe skype ca Olga Morar ne este draga...super draga..dintr-o data sa o umpli cu noroi..aici eu nu mai accept... Aici denigrez acele persoane..Eu!! Imi exprim inca odata regretul ca s-a ajuns aici. Daca nu am iesit pe post eu am fost totusi acolo...am fost langa Olga..si langa Olga cel care este la butoane...Toti..acolo...am fost langa aceia care erau prezenti si am cautat ca si o coechipiera sa facem impreuna pe plac preferintelor cerute..Si am reusit dovada elogiile aduse. Si atunci? Atunci de ce s-a ajuns aici? Iata ce ma nedumereste. Postul merita ascultat...cei care nu suporta echipa, cu tot ceea ce reprezinta ea, incepand cu adminul, nu este obligat sa asculte...deloc! Raman de genul meu o mare pacifista... Am fost si ramanem prieteni. Belicoasa n-am fost de cand ma stiu si de aceea sustin: Olga Morar este in principal cea care sufera si nu merita acest lucru.... Radioul este sufletul, pasiunea ei. Daca cei care nu au stiut sa-i fie alaturi ci doar au fost doar prieteni de suprafata sa aiba decenta de a se retrage in liniste, fara alte comentarii, fara "valuri". Asa mi se pare firesc. daca au respectat-o macar un moment pentru tot ce a facut. In rest numai de bine pentru acele persoane. Ma gandesc ca deja scriind si eu imi atrag tot felul de critici. Mi le asum. Dar, dintr-o simpla intamplare care m-a adus in echipa acum stiu ce inseamna munca de acolo, cat de greu este sa satisfaci gusturi..gusturi si gusturi... Eu raman in continuare cu sufletul langa echipa, asa cum este ea..pentru ca in viata nimeni nu este perfect, nimeni nu este mai presus sau mai jos..toti suntem egali..si mai ales trebuie sa fim clementi. Tuturor numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca o data multumesc in numele echipei pentru tot ce ai facut pentru Radio Papucel!!!! 7 pacate te-a apreciat mult, nu uita! si sa stii ca el nu facea aprecieri gratuite, despre tine pot sa spun ca a vorbit la superlativ!...cum de altfel meritai!acum iti spun abia , pentru ca am simtit nevoia sa nu las nestiut acest lucru! te pup si te imbratisez pentru tot!!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Emilia -Marina Ionescu15 mai 2012 la 23:19

      Multumesc frumos aprecieri si lui 7 PACATE .... Ma simt magulita!!! In mine n-ai sa gasesti falsitate!
      ... Imi plac oamenii!
      Insa detest ipocrizia...Eu multumesc ca am avut ocazia sa invat si altceva...
      In viata tot timpul am invatat si invat....asa imi place...
      nu sa fiu depasita..sa fiu macar in ritm....
      Vom mai vedea....
      Te pup si iti multumesc!!!
      Si promite-mi ca nu te mai framanti...

      Ștergere
    4. stiu asta!! esti un om corect! si-ti plac provocarile ca si mie!

      Ștergere
  7. DRAGA OLGA IMI PARE NESPUS DE RAU CA NU MAI POT ASCULTA POSTUL DE RADOI PAPUCEL.SINT MUNCITOR,LUCREZ 9 SAU 10 0RE PE ZI SI VENEAM ACASA OBOSIT SI MA DELECTAM CU POSTUL VOSTRU DE RADIO PINA NOAPTEA TIRZIU. POT SPUNE CA SUBIT IMI TRECEA OBOSEALA.AM FACUT CHIAR O GLUMA CU NELI,CUM CA,E CA UN DROG (MA FERIT SFINTU) DAR VA SPUN CINSTIT EU NU AM VAZUT NICI UN FILM CIT A EMIS RADIO PAPUCEL.ACUM NU MAI AM NIMIC. VIN ACASA BEAU O BERE, SICII TELEVIZORUL SI NU IMI PLACE NIMIC.DACA VINE VARA.....O SA MERG LA MARE. RECUNOSC CA NU SINT MARE MESTER IN A ALEGE CUVINTE ELEVATE,DAR AS VREA SA TRANSMIT UN MESAJ PT 7 PACATE:CIND ERAM MIC COPIL MAMA NE LASA IN GRIJA BUNICII.CA DE ALTFEL SI CELLALTE MATUSI CAR LASAU COPII IN GRIJA BUNICII.TOATA VARA BUNICA AVEA GRIJA NOASTRA, NE GATEA SI IMPLETEA LA SOSETE PT TOTI NEPOTII, CARE NU EARU DECIT 12 LA NUMAR.SINT CRESCUT LA TARA SI CUM SINT COPII DE LA TARA,SA ZICEM MAI NEBUNI UN PIC,SI MULTI FIIND, O SUPARAM PE BUNICA CU NAZBITIILE NOASTRE. BUNICA ,CARE IMPLETEA LA CIORAPI, ARUNCA CIORAPUL CIT COLO,NE DADEA CITEVA SCATOALCE SI NE ZICEA:DACA NU SINTETI CUMINTI NU VA MAI IMPLETESC CIORAPI, SA VA INGHETE PICIOARELE LA IARNA. DAR, BUNICA NOASTRA DUPA UN SFERT DE ORA PUNEA IAR FIRUL DE LINA DUPA GIT SI FACEA CIORAPI PT TOTI NEPOTII EI, INDIFERENT CINE O SUPARA MAI MULT SAU MAI PUTIN.DECI MESAJUL MEU 7 PACATE NU PEDEPSI MAJORITATEA CELOR CARORA LE AI FOST APROAPE SI CARE TI AU FOST APROAPE PT "2, 3 COPII NEBUNI". SPER DIN TOT SUFLETUL SA VA AUD CIT MAI CURIND

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pisicule, si tu si Neli ati fost doi ascultatori ... care daca nu-i vedeam ca-mi scriu, le simteam lipsa...pe bune! si sa stii ca e mare lucru pentru un moderator sa simta asta!sunteti sarea si piperul care ati reusit prin interventiile live(pe skype) si in scris, sa realizati uneori parte din emisia mea! multumiri cu vagonul..ca tot esti in gara din Ancona!PUPA SI CURCUTZA, SI PRIETENII TAI DIN PARTEA MEA! VA IUBESC!

      Ștergere
  8. Olimpia Capra Bolojan15 mai 2012 la 22:57

    Nu se poate!!
    ... va rog sa nu va lasati
    ... va rog,capul sus, si mergem mai departe!
    ati trecut si prin mai grele lucruri si ati invins...
    ... eu astept sa va mai aud,maine, va ridicati frumos si spuneti :nu ma las!!!de azi incep din nou!! eu va pup, si dimineata sa imi dati o veste buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dimineata, va fi o noua zi...poate mai buna ca asta, sau poate mai rea...asta numai El stie! pupicei si mii de multumiri ca mi-ai fost alaturi mereu!!!Este o ascultatoare fidela, dar si foarte simtita, tot respectul meu!voi gasi o dimineata in care sa bem la Cluj o cafea impreuna!

      Ștergere
  9. Nu e nevoie de comentariul meu , caci imi stii parerea.Nu facand cheful tuturor , chiar si de prost gust, castigi ascultatori.De obicei cine are gusturi proaste, are si caracterul la fel.Regret ca s-a rupt atza.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nimic nu tine o vesnicie! iar legat de ideea cu gusturile...asta ne-am dorit noi sa fim cu respect si vis-a-vis de cei care doreau manele...sa multumim pe toti, dar din pacate tot nu am reusit!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am conturi sau bloguri asa ca acest mesaj va aparea ca ANONIM,dar defapt sunt 7Pacate.Nu ma judecati dupa formele de exprimare sau greseli in folosirea tastaturii;ma grabesc.Am sa incerc sa va spun adevarul in cuvinte simple.Permanent in randul ascultatorilor,au existat persoane care efectiv tarnuiau moderatorii.Nu puteam sa ma duc la un moderator VOLUNTAR si sa-i spun X,Y,Z te vb de rau;l`ar fi durut mult prea rau.Asa ca am preferat sa joc rolul "durului" si sa-i dau afara.Dar acesti oameni,Miki Dino,Adriana Iosub,Emilia Ionescu,Dorin Ionita,Vasile Horia au fost OAMENI MINUNATI !Nu am uitat de VIOLETA MOIS dar tin sa o mentionez separat.A fost cea care a "prestat" cel mai mult...si cea care le`a incasat cel mai mult !Dar sa revin:In duminica 06.05.2012 primesc 1 copy-paste continand CRITICILE domnului IONEL PETRESCU catre doamna Cerasela la adresa VIOLETEI MOIS.Critici dure de la un 'NEICA`N DRUM" la o femeie minunata ce isi consuma gratuit timpul si curentul,cautand sa "fericeasca" ascultatorii Radio Papucel.Stiind ca pe data de 08.05 urma sa fie ziua doamnei Olga,am tacut.Ma pregateam,ca in acea zi de 8,sa trec radioul doamnei Olga,sub forma de cadou sa-i zicem,ca un simbol al STIMEI si RESPECTULUI ce`i port.Dar nu a fost sa fie asa,deoarece in seara zilei de 7.05.2012 a inceput nebunia.Eu aveam "program" de la ora 19-21,urmand sa intre VIOLETA MOIS.In jurul orei 20,20-20,30 doamna Cerasela cu id-ul EMIL PETRESCU in lista noastra,trimite mesaj pe facebook,precum ca doamna Olga Morar,intra doar a 2-a zi.Violeta Mois, nu aparuse sa preia emisia de la mine...ora 20,40...Violeta tot nu aparuse...20,50 Violeta nu aparuse...Atunci, DRAGILOR AM VAZUT NEGRU !!!! zic in sinea mea: MAH ! DE O SAPTAMANA MA INJURA UNII DE MAMA IN PRIVAT...DUMINICA IONEL SI CERASELA BARFEAU...LUNI CERASELA TRIMITE PE FACEBOOK...INSEMNA CA VIOLETA MOIS,ULTIMUL MODERATOR VOLUNTAR IN PAPUCEL,A RENUNTAT !!! si`am accesat microfonul si DA`I si DA-I ! La ora 21..INTRA OLGA MORAR ! desi nu trebuia sa fie dansa. Intra si permite lui MARCEL NICOLAU...IONEL PETRESCU...SA MA FACA ALBIE DE PORCI !!Efectiv aveam impresia ca navalesc ca hunii in casa mea RADIO PAPUCEL..si nu`i puteam opri...PT CA SE BATEAU APROPOURI PUTERNICE CA NENOROCITUL DE MINE,STRIC ZIUA DOAMNEI OLGA MORAR !!(va continua)

    RăspundețiȘtergere
  12. Toate ADEVARATE, doar ca te-am intrebat la 21.00 fara zece minute ce fac? intru in emisie? pentru ca vazusesm ca ca Violeta nu era online...ai spus"pai, ce mai astepti?"...sincer, dupa spiciul tau, in care anuntai ca renunti la RADIO PAPUCEL, am ramas tabuu, pentru ca atunci cand este un parteneriat, consider ca trebuiau discutate in privat TOATE NEMULTUMIRILE, nu dat verdictul pe radio, daca te-a deranjat ceva din comportamentul meu, trebuia sa-mi spui, ne-am spus atatea si pana atunci si de aceea nu am ascuns nici mesajul primit de la Cerasela in care imi spunea ca Ionel e nemultumit de Violeta, pentru ca asa am crezut ca trebuie sa stim amandoi tot ce este legat de radio...aici am gresit, trebuia sa pastrez pentru mine, am ajuns la concluzia ca si intre parteneri, trebuie sa existe secrete...am gresit, imi asum greseala! sigur ca dupa spiciul tau nu puteam decat sa spun ca atat timp cat unul dintre fondatori renunta, renunt si eu, mi se parea corect, nu? de aici a pornit aversiunea prietenilor adevarati, si a unora dintre ascultatori impotriva ta...pentru ca, vestea ca radioul se inchide nu le-a placut, multi capatasera dependenta, si tu stii asta...era scris negru pe alb pe ferestrele de Skype, YM..ba chiar spuse live cand ii aduceam in direct la radio prin skype...DE FIECARE DATA AM CITIT MESAJELE PRIMITE DE LA ASCULTATORI INTEGRAL, CHIAR DACA UNELE LOVEAU SI IN MINE,poate am gresit ca am citit tot ce scriau in acea seara, recunosc...daca eu sunt vinovata, asa cum bine am inteles de la tine de tot imi cer scuze, asa cum am facut-o mai sus in blog, DACA TI-AM ADUS PREJUDICII MORALE in acea emisiune, daca nu am moderat cum te asteptai,REGRET! suntem unici, nu putem gandi la fel...chiar daca...oricum , pot sa spun ca Radio Papucel A INSEMNAT MULT, pentru ca era deja darul tau pentru mine inca din 2 februarie, daca ai vrut sa mi-l mai dai odata oficial in 8 mai....MULTUMESC INCA O DATA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ???a am trimis si CONTINUAREA???ca nu apare.Posibil sa fi gresit.Ai mare dreptate cu fara 10 ala;dar eram sub presiunea orei 21 si cu voma in gat.He..he..anonimul ala are dreptate cu gusturile proste:)))))in fine,lasa`ma cu senzibilitatea cuvintelor frumoase.Tu i`ati vitaminile si fugi in jurul blocului,ca daca revine Papucel,sa nu-mi spui ca esti neantrenata:))Culmea..au venit cu laudele ce-i care cereau CEL MAI PUTIN..iar ceilalti ori au venit cu cataroiul,ori tac in..IARBA. PISICULE,AI LASAT VAPOARELE SI TE`AI APUCAT DE SCRIS?:))))) Bunica ta punea firul dupa gat si lucra in continuare...eu iau firul de lana si`l pun dupa gatul multora:)))Le fac funda si`i trimit la alte radiouri,sa vad cine`i va mai OMENI asa ca aici.Prejudicii morale?? Dreaci..de alea numai pot eu:))de la preadistinsii "domni" si "doamne" le am pe cele MATERIALE !in fine,va sfatuiesc sa nu dati comanda de colaci si lumanari,poate ma REINCARNEZ si va bantui:)))apropos..pun pariu ca acest comentariu nu va fi aprobat:)))

      Ștergere
    2. Ca sa vezi ca e aprobat...!!!am dat aprobare tuturor mesajelor...chiar si celui in care am fost facuta mincinoasa!eu stiu cum sunt, nu ma ating vorbele nimanui! poate sa se scrie, sa se spuna cate in luna si in stele, egal!!Eu tot Olga Morar raman!!

      Ștergere
    3. asa sa faci,7 pacate,cum stii tu mai bine. si daca tot crezi in reincarnare....ar trebui sa o faci mai repede,altfel,nu o sa mai ai pe cine bintui

      Ștergere
  13. Tocmai am citit mai sus un alt articol al tau"Momentele - cadourile destinului", asa e si cu ce se intampla acum, ati avut momente deosebite, momente in care v-ati bucurat de succes, de aprecierea ascultatorilor,bucurati-va pentru cat ca fost, a fost frumos, radioul a fost iubit, ati facut ceva deosebit,care a atras ca un magnet lumea spre radio-ul vostru,deci,nu fiti suparati, viata merge mai departe!Va doresc succes in tot ce veti intreprinde!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen, asa e, am recitit si eu articolul, istoria se repeta, au fost momente implinite si linistite, momente in care eram fericita...poate vor mai fi, poate nu, important este ca noi oamenii sa le pastram pe cele care merita pastrate in suflet, restul eject!

      Ștergere
  14. marioara toader16 mai 2012 la 14:01

    Multumesc mult ,Carmen..dar eu nu o sa raspund acestei Zoia..nu stiu cine e si eu nu jignesc oamenii pe care nu-i cunosc..Nu stiu ce a deranjat-o in comentariul meu..eu am vorbit la general de lumea virtuala....Nu inteleg de ce sunt unii assa porniti sa injure si sa jigneasca....Pacat de acestv RADIO care ne umplea inimile zilnic,indeosebi prin vocea Olgai Morar..dar nu subestimez munca celorlalti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marioara, am toata stima pentru tine, te pretuiesc mai mult decat pot spune in cuvinte, si tu stii asta, nu spun o noutate, stii bine ca mi-am dorit chiar sa faci parte din echipa, tocmai pentru ca apreciez la tine mult cultura ta, felul tau de a fi, de a relationa cu oamenii!

      Ștergere
  15. marioara toader16 mai 2012 la 15:41

    Olga,fruntea sus!!Ce va fi ,va fi!!"Cand nu exista nici un dusman in interiorul tau, dusmanii din afara nu te mai pot rani!"

    RăspundețiȘtergere
  16. Asa este, ma duc mai departe, e o imbarbatare ferma! multumesc!Suntem oameni si exista momente in viata cand simti ca nu mai poti, ca nimic nu are rost si ca, uneori, e chiar mai bine sa pui un punct, sa tragi o linie si sa recunosti ca te afli la capatul puterilor.Nu stiu ce voi face in continuare...sper sa-mi dea D-zeu gandul cel bun!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot inainte era un salut pe vremuri(la pioneri), nu uita de el!!

      Ștergere
  17. DRAGA OLGUTA,TU STI CA MIAI INTRAT LA SUFLET CHIAR DACA NU NE CUNOASTEM SI SPER SA RAMANEM PRIETENE IN CONTINUARE ,IAR DESPRE CE S-A INTAMPLAT INCEARCA SA UITI SI MERGI CU FRUNTEA SUS TOT INAINTE CA TOT OLGUTA VEI RAMANE PTR MINE INDIFERENT DACA NE VOM CUNOASTE VREODATA SI UN SINGUR LUCRU SA TI MINTE DE LA MINE "INAINTE DE A SPUNE CUIVA ORICE MESAJ SAU STIRE ,GADESTE-TE DE DOUA ORI DACA II BINE SA SPUI SAU NU" si iti mai spun ceva SA AI GRIJA DE TINE.de la o persoana care iti este draga tie

    RăspundețiȘtergere