Blog premiat

miercuri, 9 mai 2012

DARUL VIRTUAL DE ZIUA MEA


         Darul virtual de la Grupul"Prieteni adevarati de pe Facebook...SEMNAT DE ZOIA, le multumesc mult!

3 comentarii:

  1. marioara toader9 mai 2012 la 22:26

    Draga Olga,
    Te-ai nascut in luna florilor si de aceea ai zambet de floare,ai suflet de primavara si inima plina de dor.Asa te stiu iar de cand te identifici cu Radio Papucel esti acea pata de culoare ce umple tabloul cenusiu din jurul nostru,esti acea femeie frumoasa, cand tandra,cand serioasa,cand amuzanta... care ne insenineaza zilele si de care avem atata nevoie fiecare dintre noi.Azi,la ceas aniversar,toti cei dragi tie si miile de ascultatori sunt prezenti la receptia sufletului tau pentru ca inainte de toate sa-ti priveasca frumusetzea,sa-ti admire anii ,sa-ti astearna covor din flori de mai si sa-ti cante impreuna LA MULTI ANI!!
    Te imbratisez cu dor,draga mea Olga,convinsa ca o voi face candva si live!!Pana atunci primeste urarile mele de sanatate si de impliniri pe toate planurile.Sa ramai la fel de calda si la fel de buna..Esti deosebita ,esti frumoasa si proaspata ca o dimineatza de mai in fatza careia palesc stelele in zori,retragandu-se discret.
    Asculta!! auzi??... o chitara . bland mangaiata de un trubadur, trimis de gandul meu cel bun iti canta de ziua ta..Se aud pahare ciocnind...LA MULTI ANI,draga mea!!

    RăspundețiȘtergere
  2. marioara toader9 mai 2012 la 22:26

    nu se deschide clipul..

    RăspundețiȘtergere