Blog premiat

miercuri, 28 decembrie 2011

Indrazneata ...dar rezonabila

      Am incercat zilele trecut sa completez un test spre a-mi "masura"indrazneala, daca pot s-o numesc asa...de ce am facut acest lucru? din simplu motiv, ca uneori cei din jurul meu m-au catalogat asa, adica o fata indrazneata, nu stiu insa daca  pot sa ma regasesc intru-totul in acest cuvant,pentru ca de multe ori, imi este frica si de umbra mea....
      Testul l-am gasit pe net  si pentru ca autoarea are mare dreptate cand spune ca fiecare din noi am facut  macar odata un gest cu o farama de nebunie, gest care poate ne-a dat peste cap...sau poate care a ramas memorabil pentru ca a fostul gestul vietii noastre, am sa dau link spre acel test, merita facut!
      Asta evident in ideea ca inca nu stiti exact cam cum stau lucrurile in ce va priveste, eu l-am facut si am tras concluzia, ca mai am de muncit, de upgradat la acest capitol...asta pentru ca nu sunt  o femeie dominatoare, n-am o carisma devastatoare si nici un farmec care sa dea peste cap pe cineva...iar de subjugat, femei si barbati deopotriva cum spune autoarea  nici vorba, mai degraba,  reusesc sa temperez spiritele prin rabdarea cu care m-a inzestrat Cel de sus....o fi bine, o fi rau? asta sunt!
     Asadar, las link spre acel articol:
http://www.kudika.ro/articol/special/4393/Test-Cat-de-indrazneata-esti.html
     Mai jos, dau copy paste la rezultatul testului facut de mine...aici ma incadrez!

Majoritate de B: Indrazneata, dar rezonabila
Da, nu....eziti intotdeauna un pic! Nici lasa, nici impulsiva, reflectezi mereu inainte de a actiona. Cand te arunci, nu iti scapa nimic pentru ca esti familiarizata cu toate implicatiile ( doar ai calculat totul in amanunt! ) . Punctele tale forte? Spiritul de reflectie, moderatia si perseverenta. Ceea ce inseamna o mare forta de caracter. Esti mai mult muncitoare decat seducatoare, nu iti plac relatiile fulgeratoare, preferi medii placide si armonioase. Arta ta de seductie este mai putin vizibila, dar nu mai putin eficace. Stii ce vrei si foarte rar se intampla sa-ti ratezi tinta! Putina nebunie si-ar putea face insa loc si in viata ta! Go for it!
   

     Fug asadar in cautarea nebuniei sa nu ma prinda Anul Nou  saraca! :)) poate prind un negustor  care se indura si de mine...

9 comentarii:

  1. Ca sa vezi, ca mi-ai starnit interesul, l-am facut si eu testul, la sugestia ta evident, eu am un plus de indrazneala, si, cred ca m-as instala intre B si C.
    Fugi si vezi ce mai poti face, vorba ta!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrucat testul este pentru doamne, nu patrund dincolo de draperia "misterului".
    Dar indraznesc sa cred ca un barbat a fost, este si va fi mereu indraznet in stilul clasic: va duce razboaie pentru "Elena din Troia", va canta serenade sub balconul Julietei, va infrunta necunoscutul pentru o ipotetica Dulcineea!
    Dar doamnele? Eeee, alta "indrazneala"... O privire sagalnica, un zambet tulburator, un vals vrajit, un trandafir uitat pe o carte, o batista scapata... Sunt "nevinovatii" pregatite aidoma unei stralucitoare si diafane panze de paianjen din care el, neinfricatul luptator, nu mai poate scapa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Lili,
    Perfect!!! nici prea prea, nici foarte foarte!:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Vasile,
    Imi place ce ai scris tu aici!zambetul tulburator, eee!! uite ca se gasesc"arme" placute care asa cum spui pot patrunde pana la inima"neinfricatului" cum il numesti tu!
    O seara magica sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un an nou cu bucurii şi împliniri, draga mea Tasha!

    RăspundețiȘtergere
  6. la fel si tie, draga mea Cammely!:-*

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea Tasha...fiecare cu firea lui! Fiecare isi traieste temeperamentul! Unii mai indrazneti altii mai putin...Insa..la tine nu i vorba neaparat de indrazneala....esti o fire deschisa, energica, sociabila, altruista...poate cateodata actionezi mai intempestiv..tocmai pentru a ti masca timiditatea, temerile, pe care chiar tu le punctezi in articol...asa facem multi...nici eu fac exceptie...poate lumea din afara ne percepe doar aparenta noastra...si poate....deseori parem femei indraznete..amazoane zic unii..:).nu zic nu....dar cu multa sensibilitate ascunsa in spatele paravanului....spune tu ca nu i asa??:)Iata ce sfaturi am primit eu candva de la o fiinta tare inteleapta...mi au placut si ti le transmit si tie....sper sa ti placa!
    Pune mare valoare pe timpul tău. Nu lăsa ca distracţiile fără valoare, discuţiile inutile, prietenii nefolositori sau somnul să îţi răpească timpul preţios.
    Ai mai mare grijă să eviţi persoana, fapta sau modul de viaţă care îţi fură timpul,mai mult decât te îngrijeşti să eviţi hoţii şi tâlharii.
    Asigură-te că nu îţi pierzi niciodată vremea fără folos, ci mai degrabă îţi foloseşti timpul în cel mai profitabil mod cu putinţă şi nu prefera unul mai puţin folositor în locul altuia care-ţi foloseşte mai mult.....asta apropo de dialogul nostru recent din blog ul meu....ref persoane ce nu merita increderea,timpul si atentia noastra!Eu una ma voi stradui sa iau act ...in consecinta!! Un an nou cu mult bine si tie!! Fie ca visele sa ti devina realitate !! LA MULTI ANI!! fata draga!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Fain comentariul lui Mos Vasile.....dreptate mai are....:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult d-na Olga!
    Sarbatori fericite si
    un an mai bun si plin de bucuri!
    LA MULTI ANI,2012!
    Va pup.

    RăspundețiȘtergere