Blog premiat

luni, 12 decembrie 2011

Cel mai frumos cadou de sarbatori...

     Am revenit azi dimineata din Italia, e adevarat ca drumul n-a fost unul dintre cele mai fericite, a durat cam mult de aceasta data dar...totul e bine cand se sfarseste cu bine, ce mai conteaza daca el s-a derulat pret de o zi si o noapte?...daca fac o medie cu drumul spre Italia care  a fost facut cu masina in exact 8 ore,e chiar acceptabil... (ore in care am si mancat si am baut cate-o cafeluta sau un suc la localurile de pe autostrada)dar Camelia este o fata deosebita , conduce foarte bine si  unde mai pui ca  si caii putere  au ajutat-o... pe drum i-am propus sa participe la formula 2 ca tot locuieste la Imola, aproape de pista...in fine, mai glumim!
     Ca tot suntem in spiritul sarbatorilor de iarna care vin cu daruri multe, cu bucurii nesfarsite, astept parerile voastre, legat de darurile potrivite pentru cei dragi sufletelor voastre, va fi tema emisiunii de  maine seara, ce daruri ati vrea sa primiti si ce daruri  credeti ca ar bucura pe cei apropiati voua?..pentru ca,  nu-i asa ca bucuria  de-a darui uneori este mai mare decat cea de-a primi... puteti darui gandurile voastre cuiva drag...cred ca bucuria ar fi reciproca, eu asa simt mereu cand  imi astern gandurile celor dragi mie...  ascultati melodia din clipul de mai jos si indrazniti sa ma contraziceti!

7 comentarii:

  1. WELCOME TO ROMANIA,SEÑORA OLGA!
    FELIZ NAVIDAD ALATURI DE CEI DRAGI,
    FELIZ AÑO Y PROSPERO,CON MUCHO DINERO,
    LA MULTI ANI CU SANATATE,SA AVEM EMISIUNI BOGATE!
    HAI,ROMANIA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai frumos cadou e gandul de bine, ai dreptate! sa stii ca cineva este mereu aproape de tine chiar daca este departe, poti sa-ti doresti un dar mai frumos?...si chiar nu pot sa te contrazic...spun bine in versuri cantaretii:
    "Vreau sa fii din nou. Cel mai frumos cadou. Aproape sa te am. In fiecare an…" minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai revenit, Olga. Sincer, ne-ai lipsit. Cadouri... Hm, personal ador să fac cadouri, mai mult decât să primesc. În general fac pe detectivul, aflu ce-şi doreşte mai mult şi mai mult omul respectiv şi, chit că fac economii un an întreg, de Crăciun îi fac o bucurie. În altă ordine de idei, anul ăsta pentru mine e deosebit la final, e o aniversare de cuplu pe care o pregătim cu drag. Un exemplu, nu de cadou, fiindcă astea depind de buzunarul şi dorinţele oamenilor, ci de accesoriu însă, aş putea da. Personal, îmi place ca un cadou să fie frumos prezentat, ambalat elegant, fără exagerare şi cu câte un detaliu personalizat. Aşa că am căutat prin târgul de Crăciun de pe bd Saint Germain, unde e casa Alsaciei şi am găsit un mic accesoriu, un magnet care are un spaţiu în care poţi strecura un mesaj. Cum cadoul e într-o cutie cu capac metalic, l-am ambalat într-o hârtie elegantă, i-am ataşat o fundă discretă şi pe colţ magnetul purtător de mesaj. Mai am o idee pentru altă persoană, care cere puţină răbdare. Se poate scoate cu apă caldă eticheta de pe o sticlă de şampanie sau de vin bun, se trafichează şi în locul denumirii podgoriei se lipeşte numele persoanei care va primi cadoul, apoi se fotocopiază eticheta la o imprimantă color şi se reataşează pe sticlă. În felul acesta, unchiul Bebe sau tatăl cuiva se va bucura de un cadou personalizat. :) În ceea ce priveşte femeile, cel mai frumos cadou ar fi o seară frumoasă într-un loc inedit, urmat de o mică şi discretă bijuterie (care nu trebuie să coste o avere, fiindcă simbolul ei contează, nu bijuteria în sine) într-o cutiuţă frumoasă, în clipa în care se aşteaptă cel mai puţin. Privirea care străluceşte în timp ce-l înmânează, mâna care oferă cadoul, aceeaşi care oferă mângâierea, zâmbetul din suflet sunt accesoriile cele mai importante ale unui cadou, mai importante decât cadoul în sine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Totul a fost ca intr-o poveste OLGA?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Hai, Romania,
    Multumesc pentru intampinarea facuta...sarbatori implinitoare sa-ti de-a D-zeu acolo unde te afli, departe de casa..
    @Corina, nici un dar din lume nu poate inlocui persoana draga, aceassta melodie mi se potriveste ca o manusa!
    @Vocea-de-departe, imi plac darurile pe care tu le sugerezi, sper sa placa si ascultatorilor si nu pot decat sa subscriu la tot ce ai spus in final: "zâmbetul din suflet sunt accesoriile cele mai importante ale unui cadou, mai importante decât cadoul în sine"....cata dreptate ai!!!
    Marturisesc ca si mie mi-ati lipsit, in Italia nu prea am stat pe net, nu v-am putut citi in fiecare zi, dar, promit sa recuperez! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonimule,
    Nu stiu exact la ce te referi...dar in general pot spune ca da! viata este ca o poveste,personajele suntem noi - oamenii, cat de vesela sau trista este poveste depinde in mare si de noi, dar si de Cel de sus!

    RăspundețiȘtergere
  7. In ultimii ani, pe masura ce sensu'lu'viata noastra s-a facut mai maricel, cea mai mare bucurie de sarbatori (Paste, Craciun, Martisor, etc) este sa facem (adica efectiv noi sa le facem, adica sa le manufacturam) cadouri. Cosulete cu briose, globuri pictate de noi, felicitari din cartoane colorate cu chestii lipite, turte dulci, biscuiti, calendare, cani, etc etc, ORICE, dar facute sau macar decorate de noi, atat cat se poate, si aranjate de fiecare data altfel.

    Pe langa astea...cel mai mare cadou e linistea si armonia, puterea de a trece peste conflicte si suparari si a le oferi celor de alaturi o atmosfera linistita.

    Te pup, Tasha, bine ai venit inapoi!

    RăspundețiȘtergere