Blog premiat

sâmbătă, 24 decembrie 2011

Asteptari si impliniri in Ajun de Craciun

   Citind azi blogul unei prietene virtuale, Monica Olteanu , o buna colega de radio, de la primul meu radio, la care am functionat, mi-am dat seama ca pe undeva dorintele noastre au fost foarte apropiate, (nu intamplator am ramas prietene)...ei, bine!Monica si-a dorit un domeniu in aceasta agora numita net, si uite ca minunea s-a intamplat!... a primit cadou de la prietenul ei, tocmai ce-si dorea....minunat...nu-i asa?
   Toate bune pana aici, si chiar  daca eu nu am scris dorinta, Mosul mi-a ghicit-o, am primit si eu un domeniu pe care deocamdata nu-l fac public pentru ca mai este ceva de lucru "pe ici pe colo, prin punctele esentiale"vorba lui Caragiale",il mai impart cu cineva acest domeniu, tocmai pentru ca el, adica domeniul va gazdui ceva care mie imi place mult, lesne de ghicit daca va ganditi mai bine care este pasiunea mea!
   Sanatate si iubire, dar mai ales rasfat, am dorit mereu tuturor ,prietenilor, cunostintelor, asta tocmai pentru ca imi doream mie  acest lucru, har Domnului, nu ma pot plange, Papusarul Sef, ma tine in brate, imi da semne ca ma asculta in tot ce-l rog sa-mi aduca...
    Vad ca Monicai ii plac papusile cu cap de portelan, la mine este un hobby vechi, am ajuns la 200 de papusi cu cap de portelan, am urmarit ca din fiecare tara pe unde am fost sa cumpar asa ceva...acum as vrea sa-i implinesc dorinta Monicai, ea isi doreste "o papusa cu cap de portelan, imbracata frumos", reproduc exact textul din blogul ei, o sa mai aiba o surpriza,si,  pentru ca e surpriza,nu o dezvalui acum!
    Ei, bine, daca citeam mai repede blogul ei, poate eram mai prompta cu  gestul, dar pentru ca distanta Satu Mare- Bucuresti nu e una neglijabila,  darul va intarzia putin...SPER SA FIE INTELEGATOARE!...mai ales ca ea incheie lista asa:

"Mosule sper ca 12 luni sunt destule pentru a fi toate cantarite si analizate si aduse la momentul lor!"
    Repet indemnul meu, doriti-va putin, D-zeu sa va dea mult! 
    Craciun cu bucurie in suflet! 

    Sarbatori fericite!

10 comentarii:

  1. Mai, mai, mai... Pot sa am si eu dreptul la cuvant? Eu, un Mos? Asa cum am reactionat si in realitate, nu numai in virtual, vad ca toata lumea isi doreste, nimeni nu ofera...
    Dar noi? Hai sa nu generalizez: dar eu? Va ganditi ca poate si eu, un Mos, as dori ceva?
    Spre exemplu, mi-as dori sa va fie bine, sa aveti parte de liniste si iubire, de impliniri si bucurii...
    Ma aude cineva? Ca de obicei, ca orice Mos, vorbesc in barba...
    sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos... da..intr-adevar....minunile exista...:) dorintele se implinesc.. :)

    CRACIUN DE POVESTE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vasile,
    spune si tu o dorinta si chiar daca nu a venit de Craciun, incerc sa o fac eu realizabila dupa...daca evident ea nu este imposibila!
    Multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ana,
    Craciun cu bucurie in suflet! sanatate si multa iubire!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doar noi,
    Craciun senzational si tie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Alex,
    Un Craciun bogat in impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  7. O singura dorinta?
    Pai deja mi-ai indeplinit-o!
    Imi lipsea "comunicarea" si mi-ai oferit acest "loc de implinire"!
    Pe blogul Cristinei ilumineaza frumos urmatoarea idee: "datul" trebuie sa curga, sa infloreasca, sa nu ramana impietrit!
    Iar eu sunt bucuros ca "asteptarea" mea prinde contur: sunt multe lucruri minunate si nestiute; lipseste bagheta fermecata, care sa descopere armonia!
    Asadar, cand incepi concertul?

    RăspundețiȘtergere
  8. Simpatica intrebarea ta, vezi de ce te apreciez eu pe tine? esti un om cu un suflet deosebit, pacat ca cei din jur nu reusesc sa te"citeasca" cum meriti, ar avea multe de invatat de la tine!
    Pentru concert, cum il numesti tu e nevoie de cateva voci...astept, astept!

    RăspundețiȘtergere