Blog premiat

miercuri, 10 august 2011

Cate zambete oferim amintirilor??????

       Dimineata...
Dimineata insorita, dimineata in care m-am trezit cu un telefon...nu stiu daca exista persoane carora sa  le placa soneria muzicala a celularului, mai ales cand acel sunet te trezeste din somn...in dimineata asta mie mi-a adus un "pustiu" de bine...mai cu seama ca eram parca in asteptarea lui, traiam cu senzatia ca ceva trebuie sa se intample, un miracol, ceva.. ca tocmai ce-am amintit intr-un articol trecut de magie...am invocat-o...ca sa vezi si sa nu crezi... nu-i asa??
     Am simtit pe moment ca pot chiar sa ma teleportez...ciudata stare...ajungi uneori pe fractiuni de secunda sa crezi  chiar ca  poti sa faci acest lucru...poti sa ajungi pe taram de poveste, si,  te lasi purtata , purtata de cuvinte...de simtiri, da! un vis cu ochii deschisi...
     Cafeaua de dimineata mi-a golit parca mintea de tot ce era neplacut...nu stiu ce m-as face fara lichidul asta care-mi da o energie debordanta...nu concep diminetile fara cafea, dimineata asta n-am baut cafeaua singura ...am baut-o in compania persoanei de la telefon...si n-am avut nevoie de  zahar la cafea,"dulcele" a venit de la capatul telefonului....poate sunt inca  coplesita de emotie acum cand  scriu aceste randuri, dar  azi am descoperit ca mai sunt si oameni care tin  cu adevarat la mine oameni carora le pasa de tot ce mi se intampla? v-ati gandit candva cati oameni aveti in jurul vostru carora sa le pese de voi?????...pana azi nu prea m-am gandit la asta, m-am gandit doar la ce simt eu pentru ei... azi am simtit ce inseamna sa primesti "ceva" exact atunci cand ai nevoie...ce inseamna acel "ceva"?...poate fi doar un cuvant , poate fi o promisiune, poate fi orice care sa te faca sa simti  din nou ca viata e frumoasa....
   Azi telefonul mi-a smuls o lacrima, o lacrima  de fericire..... va ramane in amintirea mea...va fi poate  amintirea care ma va face sa zambesc de una singura....si acum mai vreau sa va intreb ceva, cate zambete oferiti amintirilor?
    Eu azi le zambesc,le ofer zambete infinite,  le mangai, revad chipuri in minte, revad intamplari, gesturi, cuvinte...clipe pretioase, trairi adevarate, si stiu ca le voi avea in suflet forever!
     Bucurati-va de amintiri, DANSATI CU ELE!...uneori ele constituie tot ce avem mai de pret!
   
Edit later: v-ati gandit cate lucruri se intampla la telefon? Andra in piesa ei ne lamureste...la telefon se intampla si cearta si impacarea...merita ascultata!


10 comentarii:

  1. Multe, multe, multe.. pana la infinit:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Zambesc de fiecare data cand imi apar in minte...zambesc pentru ca le-am pus la loc de cinste pe cele frumoase...cu ele doar cochetez...cele urate,le-am spanzurat in padurea uitarii! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Edera,
    Amintirile frumoase sunt balsam pentru sufletul nostru, le aerisesc si eu din cand in cand,le scot la primenit...se simt grozav de rasfatate! iar eu...fericita ca le-am putut imbratisa, ca in aceasta dimineata! :) >:D<
    @Reve blanc,
    Tres bien!!! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Niciodata, sa nu spui niciodata!
    Alo!Alo!Cand cuiva i se va face dor te va cauta cu siguranta....

    RăspundețiȘtergere
  5. @Reve blanc,
    Cu mare drag trimit si eu cele mai calde strangeri de brate!
    @Anonimule,
    "Niciodata",hm!! in viata totul e relativ...chiar daca as spune-o,niciunul n-aveam de unde stii ce ne rezerva viitorul!
    Imprejurarile concureaza foarte mult la ceea ce noi credem ca se petrece "intamplator" in viata noastra. Poti iubi o persoana intr-un anumit timp si spatiu si poti constata ca intr-o perioada de timp foarte scurt aceeasi persoana - si in alt spatiu - nu mai reprezinta pt tine ceea ce credeai ca reprezinta... asta pt ca imprejurarile s-au schimbat (inclusiv tu, raportat la timp si spatiu).

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasa melodia:D o zi buna:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, e minunat sa cochetezi cu amintirile si uneori chiar sa dansezi cu ele. Eu una de multe ori chiar ma amuz singura de unele amintiri hazlii. Nu sunt singura, e un obicei firesc si care l-au trait generarii la rand. In popor se spune "rad ca prostul de ce-mi amintesc" Da, acum nu stiu daca doar prostii isi amintesc dar daca e sa fac parte din aceasta categorie, chiar nu ma deranjeaja pt. ca amintirile renascute imi fac chiar bine si pentru o clipa retraiesc clipe frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  8. @C.L.M., MA BUCUR CA TI-A PLACUT!!!!
    @Beta,
    Imi amintesc cand eram la tine la Bucuresti cu cat haz imi povesteai unele intamplari din tinerete, imi dau seama ca ai multe amintiri frumoase,de altfel un suflet frumos ca al tau,nu poate sa nu aiba amintiri frumoase, tu stii sa gasesti frumosul in orice...si mi-ai demonstrat acest lucru, la fiecare intalnire pe care am avut-o...nu pot decat sa-ti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca o mare importanta o are varsta.Noi avem o multime de amintiri,multe ne fac sa zambim.Firea,caracterul,starea materiala contribuie la aceasta tema.Eu am fost tot un zambet si normal ca am amintiri pe masura.

    RăspundețiȘtergere