Blog premiat

luni, 30 mai 2011

Nu te mai chem,nu te mai astept ,nu te mai vreau!

     Azi am reusit sa ma lipsesc de mirosul amintirilor care ma imbratisau si al caror vesmant ma tineau aproape de tine,cel pe care l-am crezut sufletul meu pereche...am trait cu frica stationarii temporale poate prea mult timp...azi,timpul mi-a aratat ca nu trece degeaba,trece cu folos....dorul din sufletul meu ti l-am pus pe palme prea mult timp....razele de seninatate care imi incalzeau sufletul,raze care pentru mine inseamnau mult,insemnau puterea de-a merge in fiecare zi mai departe cu zambete ...acum ,razele  acelea au devenit  nocive,acum mi-au ars sufletul...linistea care  mi-o aduceai  inainte,a fost transformata in neliniste,ma agatam de zambetele tale,de bucuria care mi-o aduceau ,precum un copil de fusta mamei sale...tandretea cu care imi  dadeai mana s-a transformat in agresiune,mi-a lovit sufletul....
   Vor trece zile,vor trece ani si vei simti poate prea tarziu ce-a insemnat pentru tine,pentru mine ,intalnirea  noastra,pentru ca asa cum bine stim...nimic nu-i intamplator in viata! Ai sa intelegi ca o femeie este capabila de multe sacrificii pentru a-si pastra fericirea,dragostea si bucuria,ai sa intelegi ca noi femeile stim sa zambim si atunci cand ne vine sa tipam,radem cand suntem nervoase,plangem cand suntem fericite...tu le-ai numit toate acestea copilarii,ma bucur ca mai pot fi copil,ma bucur ca  sufletul meu poate sa simta bucuria vietii....ma bucur ca mai pot sa ma vindec sufleteste cu o imbratisare si un sarut...ma bucur de tot!eu stiu ca o imbratisare si un sarut pot vindeca o inima suferinda...si ma mai bucur de ceva...ma bucur ca D-zeu nu ne da oamenii pe ii vrem ci pe cei care ne ajuta sa devenim mai puternice,chiar daca ei  in cele din urma ne parasesc,ne ranesc,ne-au fost de folos!.....
Ii multumesc Lui si-ti multumesc tie!
Si pentru ca tot mi-ai oferit un CD in dar cu Directia5  ,eu acum iti ofer o singura melodie din acel CD ,o melodie care spune totul...iti multumesc pentru toti trandafirii,pentru toata iubirea ta...pentru TOT!
http://youtu.be/IBzCtQGkIq4

14 comentarii:

  1. Ceea ce te-a durut acum poate nu te-a durut o viata...traita langa cel pe care ti l-ai ales la inceputul vietii tale...traieste si zambeste in fiecare zi ..nu numai cand vrea o anumita persoana,da??

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit gandurile tale si nu ma pot reculege....o poveste de dragoste facuta scrum .Sa inteleg ca a fost un foc de paie care a ars cu valvataie ajutata de vantul de primavara sau o intalnire karmica ????Orice ar fi fost ,scenariul este acelasi ,se schimba scena ,actorii si decorurile . Oamenii intra in relatii de cuplu din neintelegerea unor realitati, pe de o parte karmice, pe de alta parte a fortelor care se pot naste astfel intre cei implicati. Persoanele care pasesc in biografiile noastre sunt, desigur, parte din familia noastra karmica. Fricile noastre, furia noastra, egoismul nostru, posesivitatea noastra, toate aspectele care plasmuiesc continuu dublul nostru vor fi reflectate de cei din jur, de cei dragi Antoine de Sainte-Exupery a spus un lucru puternic si greu in citatul “A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi impreuna in aceeasi directie.” Caci o relatie spirituala reala, in cadrul unui cuplu, trebuie sa presupuna o impreuna-lucrare, o pasire pe acelasi drum.Se pare ca drumurile voastre s-au despartit ,au alte directii si obiective .Nu regreta nimic ,bucura-te ca s-a intamplat .Viata merge inainte !

    RăspundețiȘtergere
  3. Tasha,
    ....ai spus bine,acei oameni ne fac mai puternice,bucura-te ca s-a intamplat!Esti o femeie puternica deja,puternica pentru ca ti-ai putut spune tie - gata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ca dumnezeu vrea ca noi sa cunoastem cateva persoane gresite inainte sa gasim persoana corecta,pentru ca in final,cand o gasim,sa stim sa fim recunoscatori.Dar e un lucru foarte trist sa cunosti pe cineva care e totul pentru tine dar iti dai seama ca nu poti fi cu el si trebuie sa-l lasi sa plece.Cand poarta fericirii se inchide,alta poarta se deschide,dar cateodata privim atat de mult poarta care s-a inchis incat nu vedem cea care s-a deschis in fata noastra.e adevarat ca nu pretuim ce avem pana ce nu l-am pierdut,dar mai e adevarat si faptul ca nu stim ce am pierdut pana cand l-am gasit.Sa-i dai cuiva toata dragostea ta niciodata nu e o garantie ca acea persoana va simti la fel,dar nu te astepta ca va simti la fel,doar asteapta ca dragostea sa-i creasca incet in suflet,dar daca nu creste fii fericita ca a crescut in al tau.Exista lucruri care ti-ar placea sa le auzi dar nu ai sa le auzi niciodata de la persoana pe care ai vrea sa le spuna,dar fii atenta la cei ce ti le spun din toata inima.Niciodata nu spune adio.Niciodata nu te da batuta daca inca mai simti ca mai poti sa lupti,niciodata sa nu-i spui unei persoane ca nu o mai iubesti daca nu o poti lasa sa plece. Fericirea asteapta pe cei care plang,cei care au fost raniti,cei ce cauta,cei care asteapta.Iubirea incepe cu un zambet,creste cu un sarut si moare cu o lacrima.stalucirea viitorului se bazeaza intr-un trecut uitat.Nu poti fi fericit pana cand nu lasi in urma un trecut dureros.Zambeste ,viata este frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cuvinte atat de frumoase...da,cred ca iubirea doare pt ca cei pe care ii iubim ne dezamagesc,fie si fara sa vrea...insa exista si va exista mereu Cineva care ne va dezamagi ...cand esti trista sa nu uiti sa ridici ochii spre cer si sa crezi ca se mai poate !!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai tare doare dezamagirea....ce ii poti spune unui om pt care si fulgii de zapada par a fi morminte deschise.....iubesti o singura data...si intotdeauna te vei gandi la acea iubire...si cand vei crede ca ai trecut peste asta vei vrea sa te intorci inapoi sa iei in brate fata aia care plangea....dar nimeni nu este crutat de suferinta din dragoste...atunci cand iubesti simti ca traiesti cine nu a iubit niciodata nu se poate numi om.eu i-am marturisit lui dragostea mea am renuntat la tot,pana si la mine si tot nu a fost suficient.

    RăspundețiȘtergere
  7. DA CUM SPUNEAI ....CA SE VA INTAMPLAT O DATA SI O DATA IATA CA SA INTAPLAT ...ASA CU SPUI VIATA MERGE INCONTINUARE ISI VEDE DE CURSUL SAU SI TU DE AL TAU....CAPUL SUS THASA

    RăspundețiȘtergere
  8. Adykaro Moldovan30 mai 2011 la 17:20

    Tu orIsicum esti o femeie cu capul pe umeri si cu judecata asa ca iti va trece si o noua fila a vietii tale se va deschide...
    BARBATII SUNT LA FEL ,FEMEIILE SUNT DIFERITE ,UN BARBAT GREU SE LASA SCHIMBAT SAU DELOC...RAMANE ETERNUL VANATOR...O DATA CE ESTI DOMESTICITA DE EL ...AI INTRAT IN CUSCA ..IAR EL PORNESTE VANATOAREA DIN NOU...

    RăspundețiȘtergere
  9. ador directia 5... superba melodia...

    RăspundețiȘtergere
  10. Dumnezeu e tovarasul tau pe tot parcursul vietii tale!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cat trebuie sa lasam in urma noastra si sa depunem intr-un colt al sufletului si cand trebuie sa spunem stop lucrurilor care ne fac rau? De ce sa iartam? Iertam ca sa putem trai impacati cu noi insine, pentru ca sa putem merge mai departe cu fruntea sus, lasand in urma tot ceea ce ne-a facut rau.

    RăspundețiȘtergere
  12. Crezi ca intervine uitarea si ca timpul care vindeca orice rana. Ai impresia ca esti vindecat sau chiar te simti vindecat. Insa undeva in coltul sufletului, picatura cu picatura, suferinta isi revarsa veninul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Te-ai gandit si la posibilitatea iertarii?
    Pentru a putea ierta trebuie sa ne cultivam mai intai capacitatea de a ierta. Multi dintre noi percep iertarea ca pe o slabiciune sau ca pe o posibilitate de a-si prelungi statul de victima, starea de suferinta sau resentimentele. Incapacitatea de a ierta nu este insa o dovada de egoism pentru ca refuzi sa acorzi o a doua sau o a treia sansa?
    ...iarta Tasha! iarta si mai acorda o sansa!

    RăspundețiȘtergere