Blog premiat

marți, 20 aprilie 2010

Scuzele femeilor

Daca ieri am vorbit despre scuzele barbatilor,mi-am spus ca nu se cade sa fiu totusi nedreapta ,sa fiu acuzata de misoginism,astfel incat  cu permisiunea voastra dragele mele ,hai sa incercam sa  vedem cum stam noi la capitolul "scuze" suntem, mai bune? sau la egalitate?sau cine stie? poate suntem campioane?
Am s-o parafrazez acum pe una  dintre semenele mele,o doamna care lucreaza in domeniul artei- lady_allia   :
"Eu am încetat demult să împart lumea în bărbaţi şi femei.
De fiecare parte a sexelor sunt oameni, oameni care din anumite motive, uneori nu sunt pregătiţi sau pur şi simplu greşesc tocmai pentru că sunt oameni, - iar oamenii uneori se comportă imatur şi laş, iar alteori aceeiaşi oameni iubesc fără rezerve."
Domnia sa a facut acest comentariul la articolul meu precedent,dupa ce eu am iesit din emisie...Nu pot decat sa-i dau dreptate ,nu putem face o segregare...suntem oameni si de-o parte si de alta...
Poate ca excelam atunci cand ne scuzam fata de partener invocand dureri de cap,de burta,o zi istovitoare la serviciu sau  mai stiu eu ce alt motiv..se pare ca in ceea ce ne priveste oamenii de stiinta au descoperit ca scuzele sunt o terapie anti-stres...si uite ce-am gasit scris in Gazeta de Nord Vest,cotidianul satmarean:
"Pulsul la femei supărate revine la normal cu 20% mai repede după ce soţul ei şi-a cerut scuze. Din păcate pentru bărbaţi, pulsul acestora revine mai greu la normal dacă li se cer scuze şi mai repede în absenţa acestor scuze, ceea ce sugerează că bărbaţii devin mult mai nervoşi atunci când cineva îşi recunoaşte vina. Studiul a fost efectuat de cercetătorii americani pe un eşantion de 29 de bărbaţi şi 59 de femei, a căror presiune diastolică a fost monitorizată în timpul experimentului.Presiunea diastolică este presiunea vaselor de sânge între două bătăi ale inimii. Dacă are valori constant ridicate, ea determină o creştere a riscului de producere a infarctelor şi a atacurilor cerebrale."
 In acest caz ma intreb oare n-ar fi mai bine din partea noastra sa nu recunoastem vina?sa nu ne scuzam,de ce sa-i expunem la infarcte si atacuri cerebrale?Le spunem deci verde in fata adevarul gol-golut : esti  badaran,nu te mai vreau!nu te mai iubesc!nu esti ceea ce mi-am dorit,ma plictisesti,vreau sa fiu libera!
Si acum nu dati cu paru'...am avut si eu o biata parere si atat!:)
Astept insa nu nerabdare parerile voastre....:)


Sursa foto:Gazeta de Nord Vest

31 de comentarii:

  1. Despartire, chiar si de un prieten, fie el si virtual, este ceva foarte dureros pentru mine. Nimanui nu as putea sa-i spun "nu te mai vreau",mai ales pentru ca mi s-a intamplat sa las sa se creada ca ar fi asa, sau chiar sa o spun, fapt ce mi-a provocat remuscari fara sfarsit. Nu-i destul ca suntem fapturi pieritoare? Sau ca viata este chinuita rau de tot. Eu doresc doar sa ofer alinare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Spunea Valeriu Butulescu, în stilul său inconfundabil - "Femeia e forţa motrice a vieţii. Bărbatul e doar cheia de contact"... Câtă dreptate avea el... Iar S. Butler aducea gândurile sale despre scuze (indiferent dacă sunt ale bărbaţilor sau ale femeilor) - "Orice păcate, cât de mici, au avut nevoie în toate timpurile de justificare". Justificarea propriilor greşeli devine - de cele mai multe ori - preocupare cotidiană. M-aş bucura să existe cât mai puţine momente în care să fim nevoiţi a cere scuze. De prea multe ori scuzele nu sunt altceva decât trambulina pentru viitoarele greşeli...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda,doctore,toti dorim sa oferim alinare,dar uneori chiar nu poti acest lucru,si ce-i de facut?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristi,da! asa ar fi ideal sa nu se ajunga la scuze,dar suntem oameni si nimeni nu e perfect,mai si gresim din pacate!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nelu de la Brasov21 aprilie 2010 la 09:20

    Despre....scuzele femeilor....?

    Ce as mai ptea spune, ochii mi s-au deschis in aceasta dimineata, si primele cuvinte pe care le-am citit, au fost....SCUZELE UNEI FEMEI...
    Intradevar, cata SINCERITATE si cata MINCIUNA, pot fi ascunse in SCUZE, indiferent de catre cine sunt rostite, de FEMEI sau BARBATI...
    Oare putem PRICEPE si GASI pe deplin un SAMBURE DE ADEVAR in scuzele pe care le OFERIM si pecare le ACCEPTAM ?

    Oare, SCUZELE pe care le afisam in diferite situatii, vin din DORINTA de a ne face sa fim intelesi, sau doar EXPRIMAM MECANIC, anumite cuvinte pe care, poate ca nici noi nu le credem
    Ce spun diferite femei, din diferite tari cand sunt prinse in flagrant delict:
    Englezoaica: " John, tu esti un gentelmen, asa ca inchide usa pe dinafara".
    Frantuzoaica: "Jean, ce-i al tau e pus deoparte".
    Unguroaica:"Ianos, tu crezi ce vezi, sau crezi ce-ti spun eu?"
    Romanca: "Ioane, numai in cap nu da!


    Tragedia, daca i-am putea spune asa, intr-o relatie de lunga durata este momentul despartirii. Nu conteaza cat de multe amintiri frumoase avem in comun, vacante, poze si declaratii de dragoste; despartirea sterge totul cu buretele.

    Cea mai ucigatoare otrava este LACRIMA PURA.

    Lacrima ste TESTAMENTUL unui indragostit....

    unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care sa nu le poti pronunta ( James Earl Jones )

    va urma....
    Nelu de la Brasov

    RăspundețiȘtergere
  6. Nelu de la Brasov21 aprilie 2010 la 09:24

    Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea.

    Chiar si printre ghimpi se nasc trandafiri.

    Optimistul nu vede spinii din cauza traNDAFIRULUI, IAR PESIMISTUL NU VEDE TRANDAFIRUL DIN CAUZA SPINILOR. ( kAHILL gIBRAN )

    sPUNE INTOTDEAUNA CE SIMTI SI FA CEEA CE GANDESTI. dACA AS STI CA ASTA AR FI ULTIMA OARA CAND TE VOI VEDEA DORMIND, TE-AS IMBRATISA FOARTE STRANS SI L-AS RUGA PE dUMNEZEU SA FIU PAZITORUL SUFLETULUI TAU. dACA AS STII CA ASTA AR FI ULTIMA OARA CAND TE VOI VEDEA IESIND PE USA, TI-AS DA O IMBRATISARE, UN SARUT SI TE-AS CHEMA INAPOI SA-TI DAU MAI MULTE. DACA AS STI CA ASTA AR FI ULTIMA OARA CAND VOI AUZI VOCEA TA, AS INREGISTRA FIECARE DINTRE CUVINTELE TALEPENTRU A LE PUTEA ASCULTA O DATA SI INCA O DATA PANA LA INFINIT. DACA AS STII CA ACESTEA SUNT ULTIMELE MINUTE IN CARE TE-AS VEDEA, AS SPUNE `` TE IUBESC `` SI NU MI-AS ASUMA, IN MOD PROSTESC, GANDUL CA DEJA STII. ( Gabriel Carcia Marquez )

    A-ti cere scuze, atunci cand CONSTIENTIZEZI ca ai gresit fata de persoana IUBITA, este un lucru intradevar plin de maretie. Insa cand aceste scuze, vin doar din dorinta de a fi iertat, da DOVADA de IDIOTENIE.... Iar scuzele spuse, ca pe banda, nu face decat sa te indeparteze si mai mult de realitate si de persoana draga.

    Nelu de la Brasov

    Va urma....
    Va urma....

    RăspundețiȘtergere
  7. Nelu de la Brasov21 aprilie 2010 la 09:29

    Sa-ti spun ce este dragostea adevarata. E credinta oarba, umilinta fara preget, supunere desavarsita, incredere si daruire impotriva ta insuti, impotriva lumii intregi. dragostea inseamna sa iti dai inima si sufletul intreg celui care ti le VA ZDROBI. ( Charles Dickens )

    Tocmai faptul ca IDEALUL de care te-ai indragostit e de neatins, face ca DRAGOSTEA din sufletul nostru sa fie de neatins. Un IDEAL imposibil nu poate dezamagi, traiesti povestea perfecta dintre tine si un vis !

    Te desparti de mai multe ori pana te desparti, iar cand e sa fie de-adevaratelea simti cum moare pentru tine speranta fericirii despre care nu banuiesti ce intindere are in fiinta tasi cat de adanc este ea impletita cu bucuria de a trai, bucurie care pana atunci crezusesi ca e autonoma si nu poate fi aluncata de nimic.

    Nu suntem oameni fara de gresala....Insa a starui in gresala, inseamna neputinta in a remedia vechile greseli si asta tocmai datorita neputintei de a dori a intelege, cand si de ce am gresit....
    Iar in astfel de situatii, SCUZELE NU AU NICI UN ROST....

    Cu respect....
    Nelu de la Brasov

    RăspundețiȘtergere
  8. Nelu de la Brasov21 aprilie 2010 la 09:37

    REGRET, NU AM VRUT ASTA, ai fi fost ultimul om din lumea asta pe care as fi vrut sa-l supar... este o scuza la care de obicei, femeile si barbatii, apeleaza de cele mai multe ori... si chiar si prind....
    Insa atunci cand nu poti motiva `` VERDE IN FATA ``, ce te-a determinat sa iti ceri scuze, aceste SCUZE, sunt doar niste ~~ VORBE IN VANT ~~, pe care le vei folosi de fiecare data, si icna odata, si inca odata, mereu...
    Cand ai sute, mii de prieteni virtuali, nu mai stii ce este SINCERITATEA, incepi sa te scufunzi intr-un hau adanc al VORBELOR FARA DE SFARSIT, iar sentimentul, parerii de rau, ca ai gresit fata de un PRIETEN ( chiar virtual ) NU MAI EXISTA, ACESTA FIIND DIFORM... UITAM SA ca ....mai avem si SUFLET.

    Nelu de la Brasov

    RăspundețiȘtergere
  9. Nelu,cand realia nu-ti ofera ceea ce astepti,n-ai de ales,te multumesti cu virtualia,decat nimic,e totusi o solutie!

    RăspundețiȘtergere
  10. Olga , ma asteptam sa vi si cu aceasta postare , asa e fairplay!
    La postarea anterioara nu am raspuns , mare parte din lipsa de timp si apoi din lipsa de inspiratie...
    Intradevar , lasand la o parte diferentele legate de "secs" :D , un barbat si o femeie sunt , in primul rand,oameni.Atata vreme cat intre doi oameni exista respect...de aici curg automat si celelalte lucruri bune.Scuzele cu care vin oamenii , indiferent de sexul lor , vin carand in spate educatia primita si bagajul de cunostinte acumulat de-a lungul vietii.Ca o femeie , prin natura ei umana , are abilitati dezvoltate la a inventa scuze , asta e alta poveste.
    In ceea ce ma priveste , intotdeauna mi-au placut oamenii directi si cinstiti.Am preferat adevarul si vorba dreapta in favoarea linguselii...nu ma avantajeaza cu nimic sa mi se spuna ca sunt o persoana desteapta , intr-un anume domeniu , cand eu stiu foarte clar ca acolo sunt proasta gramada si nu ma pricep , chiar recunoscand asta...Cu ce ma avantajeaza sa fiu laudata?Si , implicit , din asta sa decurga scuzele pe care mi le-as cauta pentru nestiinta mea.
    Referitor la scuzele pe care le-as gasi intr-o anumita situatie....nu stiu...as spune asa :ca situatiile difera mereu si in functie de omul din fata mea , trebuie sa gasesc scuza potrivita , astfel incat sa fiu crezuta.
    Depinde cui te adresezi si ce ai de comunicat.
    Daca e vorba de relatii de servici , e o situatie , relatia cu copiii e o cu totul alta situatie...iar relatia cu partenerul o si cu totul alta relatie....ca de altfel si cea cu prietenii.Diplomatia este scuza cea mai plauzibila in diferite situatii din viata si daca sti sa imbini vorba dulce cu gandul .. cred ca poti emite cu succes o scuza plauzibila si cat mai putin suparatoare pentru interlocutor.
    Sa ai o zi cat mai buna , Olga!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu sunt mai directă. Întotdeauna spun lucrurilor pe nume, nu mă bălăcesc. Acest lucru nu mi-a adus de cele mai multe ori zâmbete și mulțumiri, dar merg mai departe. Vreau ca cei ce stau lângă mine să știe de la început că ce am în gușă și în căpușă.
    Lipsa diplomației, pe care unii o adoră, îmi lipsește când lucrurile se agravează. Spun direct și clar ceea ce am de spus, iar acest aspect supără. Îmi cer scuze de fiecare dată când greșesc, nu fac nici pe deșteapta , nici pe proasta. Nu am orgolii chiar dacă unii sunt tentați să mă sfâșie când nu le convine adevărul.
    Zâmbesc și merg mai departe, nu mă împiedic de oamenii mici la suflet, am întotdeauna încredere că viața le așează așa cum trebuie.
    Eu și Cristi ne cerem scuze unul altuia de fiecare dată când greșim, ne spunem de mii de ori că ne iubim și ne este foarte bine așa. Nu avem orgolii, cine are în asemenea cazuri va rămâne cu ele și se va trezi în singurătate.

    Mult succes, o emisiune la fel de reușită și pupicii geaninoși te asaltează!

    RăspundețiȘtergere
  12. Studiul a fost făcut în SUA, probabil...
    Noi, de felul nostru, suntem mai balcanici...
    inimile ne bat mult mai intens...

    RăspundețiȘtergere
  13. Ana-Maria,de ce ma asteptam oare la acest raspuns din partea ta?...pentru ca deja te stiu atat de bine incat aproape as putea vorbi in locul tau...
    Astept vara! sa nu ne mai citim gandurile,sa ni le spunem pe viu!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  14. De acord Geanina,dar poate ca eu mai greu pot sa spun adevarul in fata,mai ales ca stiu ca nu este primit cu flori de nimeni...adevarul in general doare....
    Pupicei satmareni!

    RăspundețiȘtergere
  15. Tasha, îţi mulţumesc din suflet pentru minunatele cuvinte, dar să ştii că eu sunt doar un om obişnuit care ăşi exorcizează neputinţele, sufletul şi gândurile în texte, texte care nu au fost publicate încă...deci, nu sunt un om de litere, sunt doar un om care scrie din dragoste de oameni :).

    Am scris acolo ceea ce am scris, pentru că eu sunt unul din oamenii care nu pun blazoane, etichete şi nu separ lumea în două indiferent de ceea ce s-ar spune.
    Nu există răi şi buni, femei şi bărbaţi...există doar oameni care la un moment dat au luat o cotitură, iar noi nu ştim de ce cotitura nu a fost cea aşteptată de noi. Oamenii se schimbă în cele mai neaşteptate moduri, dar rămân iremediabil oameni!
    Cred că defapt în această nesimetrie constă frumuseţea vieţii :). Mulţumesc încă o dată!

    RăspundețiȘtergere
  16. ""Femeia e forţa motrice a vieţii. Bărbatul e doar cheia de contact"."

    @ Lisandru, dar fără cheie, am fi doar o forţă care nu ar porni. Nu s-ar mai auzi zumzăitul "motorului", nu s-ar mai vedea fluturii din jurul privirilor, nu am mai avea de ce să avem linişti şi nelinişti...şi nici măcar acel sentiment care ne ţine aici...printre oameni căutând "cheia perfectă" care să ne pornească la viaţă!

    Nu-i aşa? :)

    RăspundețiȘtergere
  17. hmmmm scuzele femeilor?

    ma gandesc ca daca ar fi sa vorbeasca colegii mei despre asta nu ar termina intr o zi:)):))

    Apoi, ce spun eu despre asta? Simplu?
    E mult mai sanatos si mai normal sa stii sa ti accepti nevoile si sa spui DA cand e nevoie, si NU la fel cand e nevoie!!!

    ma gandesc la ce scuze am folosit eu? Nu mi vine acum nimic in minte, si ma si gandesc la siuatia ca nu pot spune ca atunci cand erama dolescenta eram si femeie. Sa fim serios:P

    Acum ce scuze folosesc? Nu folosesc nicio scuza. Spun tot ce gandesc, ce ma deranjeaza, cand am chef de un lucru il fac, cand nu, nu il fac. Si asa este si el. E bine sa invatam sa ne dezvoltam in felul asta, fara scuze ipocrite. Tin sa spun ca daca apelezi la scuze, lipseste sinceritatea!!!!

    E mai bine sa fii tu si sa faci ce simti!:):*

    RăspundețiȘtergere
  18. Cataline,asa este suntem mai expansivi decat americanii...:)

    RăspundețiȘtergere
  19. Sandrina,
    asa este,cu bune si rele ,nesimetria da farmecul vietii,apreciem binele atunci cand trecem prin rau...ca daca am avea doar lapte si miere ni s-ar apleca la un moment dat...nu-i asa?
    Imi place cum i-ai raspuns lui Lisandru...:)
    subscriu!

    RăspundețiȘtergere
  20. Deci, Monica...fara scuze ipocrite...e sfaptul unui psiholog...am sa tin cont!merci!:)

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu ma descurc bine in situatii din astea. Nu prea stiu cum sa fac sa fie bine. Sper sa nu trec prea des prin asta.

    RăspundețiȘtergere
  22. Deniasia,mai bine asa! sa n-ai parte de ele!ai dreptate!:)

    RăspundețiȘtergere
  23. Mi se pare corect si normal sa recunoastem atunci cand gresim.De asemenea, recunosc faptul ca intotdeauna am dreptate:)
    O seara buna, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  24. Nelu din ....Brasov22 aprilie 2010 la 01:19

    Buna Dimineata `` ROMANI ```fideli, fidelute si alte personaje IMPORTANTE care subscrieti acestui BLOG al IUBITEI MELE TASHA...
    Ca de obicei, in ultimele saptamani, astept sa se incheie orice Comment, asupra TEMEI ZILEI expusa de ....Tasha, pentru a putea sa trag si eu, ( un om SIMPLU, MODEST si PLIN DE MELANCOLIE ), cateva concluzii modeste dar corecte, spun eu, asupra parerilor expuse cu generozitate si din suflet de catre Dvs.
    Cu deosebita surprindere si mare satisfactie, am putut observa ca, ~~ TEMA DE ASTAZI ~~, inceputa de altfel datorita unui IMPULS SIMPLU si TOTAL NEVINOVAT, de catre SUBSEMNATUL ( IOAN LUNGU - alias Nelu din ....Brasov ), in cazul temei precedente, ~~~~~ A PRINS FOARTE BINE ~~~~~ si am observat UN DEOSEBIT INTERES, din partea FEMININA a VIETII noastre spre a-si exprima punctele de vedere, asupra unui SUBIECT atat de DELICAT... ( Caci nu este asa ? orice vorbim despre DOAMNE trebuie sa fie DELICAT, nu caci doar sunt SUFLUL EXISTENTEI NOASTRE PE ACEST PAMANT.... )

    Va urma....

    Nelu din Brasov.....

    RăspundețiȘtergere
  25. Continuare...

    Iubita mea Tasha, daca nu vom stii sa traim in ~~~~~ REALIA ~~~~~, te asigur ca ~~~~~ VIRTUALIA ~~~~~, nu iti va putea OFERII FERICIREA PE CARE O ASTEPTI....
    Dumnezeul nostru pe care Il IUBIM, Ne-a CREAT DIN NATURA< suntem oameni NATURALI pe acest pamant, si chiar daca am cunoscut pe cineva intr-un MEDIU VIRTUAL, va venii vremea sa FIM NOI INSINE.
    Nu putem trai in VIRTUAL, IUBIREA sincera, RESPECTUL fata de noi si de aproapele nostru, nu are legatura cu LUMEA VIRTUALA...
    Daca insa dorim sa traim, sa iubim , sa coexistam in LUMEA VIRTUALA, inseamna ca ceva din existenta noastra REALA nu este CLARA, incercam sa gasim intr-o lume VIRTUALA, ceea ce nu am putut realizat ca persoane NORMALE in aceasta SINGURA EXISTENTA pe care am primit-o de la DUMNEZEU....
    Aceasta noua DIMENSIUNE, a LUMII VIRTUALR, nu este altceva decat O AMAGIRE A SUFLETULUI SI DORINTELOR EXISTENTEI NOASTRE...
    Cu scuzele de rigoare pe care mi le cunosti, as dorii sa arat ca ~~~ Ce am afirmat , ai EXPLICAT TU INSASI ~~~, prin urmatorul pasaj....
    ~~~ Nelu,cand realia nu-ti ofera ceea ce astepti,n-ai de ales,te multumesti cu virtualia,decat nimic,e totusi o solutie!~~~
    Datorita faptului ca TE IUBESC ENORM, ma consider indatorat sa te contrazic... Virtualia nu reprezinta decat UN MODIC PROCENT din ceea ce ne satisface, este un vis razlet, din care ne trezim la un moment dat, care insa ne poate dicta intreaga VIATA....

    Va urma....
    Nelush din Brasov

    RăspundețiȘtergere
  26. Nelu de la .... Brasov22 aprilie 2010 la 01:59

    Continuare....

    Pentru unii oameni, (de exemplu cei timizi) , sa comunice pe forumuri/chat-uri/e-mail e mai usor decat in viata reala pentru ca, datorita emotivitatii excesive, pusi in fata unui interlocutor, simtindu-se priviti, se intimideaza si isi pierd cuvintele,, nu reusesc sa gaseasca o replica si raman apoi cu frustrarea ca ar fi putut sa spuna ce aveau de spus, dar... (in cazul asta nu functioneaza regula cu limbajul trupului, pentru ca nu vei afla despre el decat ca e timid, dar nu vei putea sa stii ce gandeste).
    Lumea virtuala este un lucru extraordinar si reprezinta ceva benefic in masura in care ne folosim de ea pentru a ne face viata mai usoara. Problema intervine atunci cand incepi sa cauti in ea un refugiu, cand preferi sa traiesti mai mult in virtual decat in real, pentru ca asta inseamna ca ceva in viata ta reala nu este asa cum ar trebui sau cum ti-ai dori sa fie.
    Iar uneori este mai usor sa te ascunzi undeva decat sa lupti cu realitatea.
    Oare ce FRUSTRARI putem ascunde ??? Si de ce ar fi nevoie sa ne refugiem INTR-O LUME IREALA care nu ne apartine si nu ne reprezinta, caci noi fiecare suntem PERSOANE TOTAL REALE, cu calitati si defecte, deci cred ca ar trebui sa ne regasim si sa ne AUTOINTELEGEM pe noi insine IN MOD REAL, nu sa ne traim existenta intr-o LUME VIRTUALA, IMAGINARA, IREALA....

    Va urma....
    Nelu de la Brasov

    RăspundețiȘtergere
  27. Continuare.....

    Mult respect Familiei LISANDRU, asa cum de altfel am transmis si pe chat, acum nju fac altceva decat sa dublrz convingerea spuselor mele....
    Multumesc Dnei Geanina, deoarece are mare si perfecta DREPTATE in commentul de azi ( Ieri, de fapt ), si anume, printre altele acest aspect m-a FASCINAT : ~~~ Eu și Cristi ne cerem scuze unul altuia de fiecare dată când greșim, ne spunem de mii de ori că ne iubim și ne este foarte bine așa. Nu avem orgolii, cine are în asemenea cazuri va rămâne cu ele și se va trezi în singurătate. ~~~ Intradevar plin de melancolie si adevar.... Cu mult respect, astept sa fim colegi...
    Vizavi de commentul dnei dintimisoara, ce sa spun; Intradevar MAIESTUOS si plin DE ADEVAR, acest comment, fiind placut surprins.... ~~~~ ...un barbat si o femeie sunt , in primul rand,oameni.Atata vreme cat intre doi oameni exista respect...de aici curg automat si celelalte lucruri bune....~In ceea ce ma priveste , intotdeauna mi-au placut oamenii directi si cinstiti.Am preferat adevarul si vorba dreapta in favoarea linguselii...nu ma avantajeaza cu nimic sa mi se spuna ca sunt o persoana desteapta , intr-un anume domeniu , cand eu stiu foarte clar ca acolo sunt proasta gramada si nu ma pricep , chiar recunoscand asta...Cu ce ma avantajeaza sa fiu laudata?Si , implicit , din asta sa decurga scuzele pe care mi le-as cauta pentru nestiinta mea. ~~~

    Nelu din Brasov

    Va urma.....

    RăspundețiȘtergere
  28. Nelu din ...Brasov22 aprilie 2010 la 04:45

    Deborah - As vrea sa te sarut....

    Iubito esti departe dorul tau e greu
    Si amintire noaptea ma ascult mereu
    O alta zi va trece fara chipul tau
    Iar gandul mie departe
    Iubirea mea esti tu
    Ce mult imi mai lipsesti

    As vrea sa te sarut dar tu nu esti aici
    Iar inima imi spune ca tu vei veni
    Te chem cu disperare durerea sa mio alini
    Caci de-as ti unde esti
    La tine as veni si fericiti am fi

    As vrea sa te sarut dar tu nu esti aici
    Iar inima imi spune ca tu vei veni
    Te chem cu disperare durerea sa mio alini
    Caci de-as ti unde esti
    La tine as veni si fericiti am fi

    <>

    As vrea sa te sarut dar tu nu esti aici
    Iar inima imi spune ca tu vei veni
    Te chem cu disperare durerea sa mio alini
    Caci de-as ti unde esti
    La tine as veni si fericiti am fï

    Unui suflet DRAG....
    Cu respect !

    RăspundețiȘtergere
  29. My dear Olga...

    Please bags in reality ...
    In the virtual world, not exist LOVE...
    In the virtual world is to much large delusions.
    Please come back to our world,
    I love you, FOREVER, My Life !

    RăspundețiȘtergere
  30. Ai un premiu la mine pe blog si te asteapta ca sa il iei pentru ca il meriti din plin :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Unguroaica:"Ianos, tu crezi ce vezi, sau crezi ce-ti spun eu?"
    Romanca: "Ioane, numai in cap nu da!"

    ce tari is astea :))

    RăspundețiȘtergere