Blog premiat

vineri, 2 aprilie 2010

Prima mea emisiune


Va spuneam ieri ca la ora 18 urma sa am o emisiune de 2 ore la radio ,pana aici toate bune si frumoase...la ora 14 ,urma sa-mi fie instalat SAM-ul,de aici au inceput problemele,nu se putea face transferul nicicum,Rita Drumes,directorul general al postului de radio,era cu o durere de cap ba mai mult eu i-o accentuam cu nepriceperea mea la tot ce inseamna parte tehnica ,eram in criza de timp si instalarea  pupitrului asa zis nu se putea face,pentru ca mie tocmai imi fusese reinstalat Windows-ul si  mi se spunea ca anumite drivere nu sunt instalate....asadar am trecut pe laptop,sa incercam acolo...in fine acolo reusesc...se face ora 17,30...Rita ma intreaba unde imi este muzica?care muzica frate? ca eu pe laptop nu aveam nicio muzica....toata muzica mea era pe PC...Rita zice ok...incearca sa tragi pe un stick de pe calculator... ca sa putem face playlist-ul....
Instalam radiodifuzorul,cautam in Total Commander muzica, care era care pe unde, ca specialistul imi recuperase la reinstalarea Windows-ului cam tot, problema era ca nu mai gaseam eu ce doream...in fine reusim sa introducem muzica, se face ora 20...intra in emisie colega mea Laura, care nici ea nu e fara emotii, care de altfel mai are de invatat, Rita o supravegheaza pe ea...eu mai am nelamuriri legat de mixaj, o intreb, ea draga de ea, mai prelua pentru Laura si raspunsurile si comentariile ascultatorilor, avea deschise vreo 80 de ferestre...eu timorata ca nu voi face fata...stateam ca o lamaie stoarsa, gata sa renunt...ii spun Ritei"Rita, nu stiu daca o sa ma descurc...mor!"
Si am murit si iar am renascut, am zis fie ce-o fi! la urma urmei toate au in inceput, sper sa fie ingaduitori ascultatorii cu mine...
Asa...mai erau 5 minute trebuia sa intru in direct....Rita imi mai repeta instructajul, dar mintea mea refuza parca sa receptioneze...ma simteam suspendata, on air, si la propriu si la figurat...:))
eu cea care am pretentia ca sunt o fire care poate sa-si gestioneze trairile, dar n-ai sa vezi!...imi fac intro-ul, anunt tema emisiunii, ...si la un moment dat simt ca toate sunt ghiveci in mintea mea...simteam ca tensiunea o luase razna, parca imi pierise vocea, Rita imi scria pe chat"vorbeste mai tare!"...ce sa vorbesc frate ca mi se uscase gura am baut fara rasuflare un pahar cu apa, am dat muzica, dar mixajul a fost dezastruos, cineva imi scrie pe chat..."mi-ai turtit urechile"....imi cer scuze in fata ascultatorilor, si gandesc in mintea mea:" Olga, nu-i de tine! ce te-a apucat sa promiti Ritei ca faci asta?"pai eu imi inchipuisem ca problema mea va fi sa dezbat tema propusa, fara sa realizez ca de altfel eu va trebui sa am si ceva cunostinte de ingineria sunetului, care cum sa va povestesc nu e chiar simplu...iti trebuiesc niste ore de pregatire in prealabil, apoi hai sa recunosc ca am si eu o varsta, nu mai sunt tanara si ferice sa prind din prima totul...lumea a fost insa ingaduitoare cu mine..ba chiar si Rita, care m-a imbratisat si m-a pupat spre finalul emisiunii cu toate ca eu stiam ca nu m-am ridicat la nivelul asteptarilor ei...am intrebat-o"chiar daca am fost prapastioasa?"...ea mi-a scris"nu suntem masini, suntem oameni, cei care nu pricep asta , sa incerce sa faca ei asa ceva si apoi mai discutam"...
Acum insa poate accept balbele si momentele de pauza nepermise la un radio, pe care poate le-am "penalizat "candva, judecand in mintea mea pe unele sau unii cam asa:"ce cauta astia la radio, ca se incurca la tot pasul?!"la fel cum poate am ras de crainicii de la TV...am carcotit fara sa realizez ca de altfel sunt oameni peste tot, ca ni se intampla din cauza emotiilor sa gafam, asa cum am facut si eu aseara cand nici macar pe cel a carei fan sunt ,adica Bryan Adams ,n-am fost in stare sa-l pronunt ca lumea...l-am anuntat exact pe dos adica Bryams Adam...sa mor nu alta!imi venea sa-mi dau palme! ca sa vezi!!! sa nu fiu in stare sa pronunt ca lumea pe cel care il ascult zilnic, imi place de mor...uneori imi striga si fetele de dincolo"mama,vrei sa-ti tai venele,ca-l asculti in disperare pe Bryan Adams?"...:))...aseara imi venea sa-mi tai venele ca i-am stalcit numele.
As fi inteles totul daca n-as mai fi avut prilejul sa vorbesc in fata unui public, am dat atatea interviuri la TV cand eram la Muzeul Tarii Oasului, atat la TV-le LOCALE DAR SI NATIONALE, am participat la acel reality show, timp de 3 luni , nu m-am pierdut cu firea niciodata, acum insa a fost diferit!sper ca diseara sa am alta forma, sa ma descurc mai bine, sa stapanesc eu emotiile nu ele pe mine...chiar daca emotiile fac parte din noi si ne fac sa traim mai intens totul.
Sa aveti o zi fructuoasa, eu ma apuc de prajituri...incerc sa uit de seara mea de debut, seara in care m-am balbait, seara in care n-am fost la inaltimea asteptarilor mele in primul rand, parca eram o alta persoana si nu cea pe care o anuntam eu adica - Tasha.
Nu uitati de intalnire,diseara la 18 trecute fix vorba lui nea Iancu...pe http://www.radiosilver.tk/

30 de comentarii:

  1. Emoțiile oricărui început au farmecul lor. Și sunt constructive! Ai să vezi cât de bine ai să te descurci de acum încolo. Din ce în ce mai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cora,asa sa fie! Doamne ajuta! eu n-am uitat nici inceputurile mele pe blog,n-am sters introducerea mea,tocmai pentru ca tot ce-am scris acolo era adevarat,am invatat treptat de toate...pas cu pas...

    RăspundețiȘtergere
  3. SĂRBĂTORI FERICITE, TASHA, TE ÎMBRĂŢIŞĂM CU MARE DRAG! LUMINĂ ÎN SUFLETE ŞI GÂNDURI!

    Cristi şi Geanina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristian, Doamne ajuta! multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tasha, esti o scumpa, am ras de numa. Cunosc putin si eu din emotiile unui debut in radio doar ca nu eu eram protagonista ci fratele meu care tremura ca varga. Fii linistita ca o sa devina tot mai usor.Iti doresc mult succes!Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. Astăzi, Iubirea are culoarea jertfirii…
    Astăzi, Jertfa are culoarea iubirii…

    Pe un loc înalt, cel mai înalt, Iubirea îşi desface braţele
    pentru cea mai largă îmbrăţişare…
    şi cea mai caldă…şi cea mai înlăcrimată!…
    Îmbrăţişarea care schimbă vieţi…pe totdeauna…

    Astăzi Cuvântul tace…doar câte o şoaptă de iubire se aude…,,Tată, iartă-i că nu ştiu ce fac!”…
    Astăzi Cuvântul tace…dar STRIGĂ IUBIREA RĂSTIGNITĂ…
    strigă atât de puternic încât ecoul acesta răsună repetat în inimile golite de ,,eu”…pentru o umplere cu Hristos…

    Astăzi vreau să învăţ să tac, pentru că vreau, Doamne, să vorbeşti Tu…doar Tu…doar Tu să foloseşti inima mea şi gura mea din clipa în care le vei înnoi după chipul Iubirii Tale Sfinte… pe totdeauna…

    Fără Tine, cuvintele mele sunt slabe…şi goale…şi triste…

    Doar ecoul Cuvintelor Tale vor mai răzbate lin, ca o adiere divină…de la o inimă la alta…inimi însetate de Lumină, mergând prin ,,noapte”, căutând Lumina…urcând Calvarul împreună…aşteptând INVIEREA…

    …şi dacă azi ar trebui să spun ceva, aş vrea să spun:
    ,,Te iubesc , Doamne, şi îţi mulţumesc!
    Te iubesc, soţul meu, şi copilul meu!…
    Te iubesc fratele meu şi sora mea!…
    Vă iubesc, prieteni ai mei!…
    Vă iubesc, vrăjmaşi ai mei, cu iubirea Lui…a mea e prea slabă…
    Vino , Doamne, în inima mea cu iubirea Ta sfântă!!!

    PS. Iertare că nu are legăură directă cu postarea…

    RăspundețiȘtergere
  7. `` Si totul va fi bine ! ``

    RăspundețiȘtergere
  8. Mult succes la radio! si sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  9. te pooooop TASHA in acest moment te ascult la radio ,ai o voce supercalda si duioasa ,nu se pare deloc ca ai emotii ,doar tu le simti de la mine se aude perfect si muzica e f. buna ,succes pe mai departe acum imi dau seama de fericirea ta de acum vreo 2 zile ,kiar ne-ai facut o surpriza f. mare si frumoasa
    dar as dori sa stiu daca in fiecare zi te vom auzi la radio sau numai in anumite zile ? te rog sa ma anunti ca vreau sa te ascult mereu

    RăspundețiȘtergere
  10. Tasha,iti doresc un Paste cu pace si bucurie!!!
    Dumnezeu sa va binecuvanteze!!!
    Te pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet.
    Sărbători fericite alături de cei dragi!
    Paşte Fericit,D-na OLGA!

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte tare, Tasha!Nu te lasi de loc, nu? Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sarbatori fericite, Olguta, tie si intregii familii!

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitari pentru ce ati facut. Eu ma balbai uneori si la telefon, nici nu vreau sa ma gandesc la radio ce as putea face :))
    Abia astept emisiunea:D
    Pana atunci, spor la prajituri!

    RăspundețiȘtergere
  15. Succes sa ai draga tasha!
    Te felicit.
    Sarbatoarea Invierii Domnului Isus sa-ti aduca multa bucurie!Cu mare drag, Elena!

    RăspundețiȘtergere
  16. Joykarisma,asa e,deja aeara m-am simtit mai degajata,dar totusi inca nu suficient de in largul meu...;))

    RăspundețiȘtergere
  17. Olga , eu te felicit orice impresie ai tu si orice argumente ai aduce cum ca nu ar fi iesit ok...orice inceput e greu , orice inceput are emotii....cu timpul vor trece si sper din suflet ca nu vei renunta!
    iti doresc mult succes si eu am sentimentul sigur ca vei putea trece cu succes de absolut toate emotiile si ca vei fi cea mai tare!
    Pana una alta iti doresc o sarbatoare frumoasa alaturi de fetele tale si plina de veselie si bunadispozitie!
    Te imbratisez cu drag si Paste luminat!

    RăspundețiȘtergere
  18. În Noaptea Învierii, Lumina lui Dumnezeu coboară pe pământ! Deschide larg ferestrele sufletului tău și lasă Lumina Sfântă să pătrundă în cele mai ascunse cotloane! Paște Luminat!

    RăspundețiȘtergere
  19. Lumina invierii Domnului sa te calauzeasca pretutindeni. Iti doresc un Paste fericit si binecuvantat !

    RăspundețiȘtergere
  20. Mariana,multumesc..Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nelu,
    Sa dea D-zeu bine sa fie!Paste cu tihna si lumina!

    RăspundețiȘtergere
  22. Dorisake,ma bucur ca ai trecut!Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  23. Anana,iti multumesc!
    Iti multumesc ca esti alaturi de mine.

    RăspundețiȘtergere
  24. Doctore,
    sarbatori fericite si voua,tie si Iuliei cat si intregii tale familii.

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc Elena,sa fie!
    Paste cu lumina in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  26. Ana-Maria,asa sper si eu...multumesc pentru incurajari,esti o dulce si im aduci zambetul pe buze de fiecare data cand te citesc!

    RăspundețiȘtergere
  27. Cora,
    Paste cu iubire si fericire!Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
  28. Mariana,
    Paste cu lumina,pace in suflet si iubire!

    RăspundețiȘtergere
  29. Te admir foarte mult , esti o invingatoare in tot ce intreprinzi , viata a avut grija sa -ti dea provocare dupa provocare dar ca o invingatoare le-ai trecut cu brio. Felicitari , aseara ai fost foarte buna ,calma , sigura cu o voce minunata .Iti doresc multe emisiuni frumoase care sa ne incalzeasca sdufletele.

    RăspundețiȘtergere