Blog premiat

luni, 11 ianuarie 2010

Una calda ,alta rece...


Cineva mi-a spus zilele trecute"mi-e dor de tine...un dor dureros"hmmm!!! am stat si m-am gandit cum este dorul dureros,azi am reusit sa ma edific cu adevarat,am inteles ca dorul dureros este atunci cand astepti cam degeaba sa ti se intample ceva,o minune,dar ea nu mai vine,n-are cum ,pentru ca trebuie ajutata de tine,trebuie sa te implici,tu nu renunti la dor pentru ca n-ai altceva mai bun ,si-l pastrezi pina cand vei gasi un inlocuitor..sau ma insel eu?n-o fi asa?Cum vedeti voi dorul dureros?
E greu sa  simti durerea dorului,e greu sa ai vise colorate si dintr-o data sa simti ca ele devin gri,e greu sa tii pasul cu tot ce ti se intampla,dar viata asta e facuta din momente,traiesti momentul si mergi mai departe,azi deja e maine pentru mine si n-am timp sa ma opresc sa ma tanguiesc si nici n-am s-o mai fac.
Azi sufletul meu s-a linistit cu adevarat,am inteles abia azi un lucru:
Trebuie sa ma bucur de fiecare clipa,s-o fac sa fie cat mai frumoasa,si am mai inteles ceva,ca  D-zeu imi da de fiecare data gandire pozitiva iar calmul meu proverbial ma salveaza din orice situatie,nu eu ma consider cea pagubita ci poate cei care n-au vazut in mine adevarata Tasha,cea care  a vrut sa faca viata frumoasa cuiva...,n-a reusit insa...nu zic ,pacat! ca poate exista acel destin care trebuie urmat de fiecare dintre noi.
Dar uite,in timp ce eram  pe blog si editam,a intrat Selena pe YM sa ma anunte ca ma asteapta un dar pe blogul ei...,mi-ai sters gandul gri,draga mea Selena,uite ca aveam dreptate,D-zeu ma iubeste si-mi aduce in cale oameni minunati...chiar daca...
Postez darul ei cu mare drag,este opera ei si asta ma bucura cu atat mai mult...inspiratie multa Selena,uite,trebuie sa facem o tabara de pictura la Negresti-Oas, deja sunteti doi foarte talentati tu si Dan pe care il admiram toti foarte mult,uite cum descoperim incet ce talente sunt pe 100 Ro,aici ar trebui sa-l amintesc si pe Cerculet,care imi este foarte drag,pacat ca a renuntat la 100 Ro,asta nu inseamna ca nu poate veni  la Negresti la acea tabara de pictura...daca ma citeste o poate lua ca pe o invitatie de pe acum.

8 comentarii:

  1. Ce frumos gandesti tu Tasha. Ai putea fi un exemplu pentru multi...cel putin pentru mine, esti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oooo!!ce faci? pai eu te admir pe tine,imi place asa mult cum gandesti! :)
    Multumesc oricum,ma simt flatata,sincer!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate eu inca mai am gustul dureros al dorului. Si nu cred ca va trece vreodata. Trece atunci cand simt ca imi este alaturi si imi poarta de grija de acolo de sus unde e el. Mi-e un dor nespus de el, de fratele meu.
    Timpu a trecut dar vad ca ranile si doru nu dispar. E viu mereu prin mine. Sper ca revederea noastra sa fie frumoasa.
    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu imi doresc doruri...nedureroase!Mi-e dor de primavara cu toata renasterea ei,iar atunci cand mi-e dor de cei care nu mai sunt printre noi nu simt durere ci doar putin regret...ce bine ar fi fost sa fie...

    RăspundețiȘtergere
  5. Veronica,e greu cu dorurile,sunt ca o povara,le porti in suflet,te seaca...:(

    RăspundețiȘtergere
  6. Angi,de cei care nu mai sunt printre noi...off!!stii ce dor mie...n-ai idee,mi-e asa dor de el incat uneori desi am promis ca n-o sa-l mai plang,simt ca-mi sta un nod in gat si ma sugruma,as vrea sa urlu,sa scot din mine toata durerea,dar nu pot si e atat de greu...:(
    De primavara sunt si eu indragostita,sunt nascuta primavara si cred ca realizezi ca e anotimpul meu preferat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dor si din nou povesti de dor..Draga mea ,normal ca dorul doare..Doare dorul de cei care nu mai sunt si asta nu poate nimeni schimba..doare dorul de ce-l pe care il astepti si nu vine..si cand stii ca nu mai vine trebuie sa te vindeci singura..sau sa te vindeci de dor prin dor..dor care sa devina ..real!!!Cand nu dai ..nu primesti..e legea firii ,legea compensatziei..Tu dai prea mult..vei fi recompensata..e tot o lege a firii.Pup o finutza..

    RăspundețiȘtergere
  8. Mara,Mare,tu esti cea mai frumoasa si mai buna nasa din lume...ce m-as face fara tine?vorbele tale tot timpul imi acopera golul din suflet...:)

    RăspundețiȘtergere