Blog premiat

duminică, 17 ianuarie 2010

Incredibil,dar adevarat!



Am aflat o veste placuta,o vecina de-a mea a cumparat bilete la Bingo si culmea a castigat 1o miliarde,nu mi-a venit sa cred,am pus mana pe telefon s-o sun ,asteptam confirmarea zvonului...si da! este adevarat ! a castigat! este la Bucuresti acum iar diseara la ora 20 se va transmite in direct pe Antena 1,la Super Bingo Metropolis  ...am felicitat-o,si am intrebat-o ceva,daca la revenirea la Negresti -Oas imi va da voie s-o ating...a zambit,mi-a promis ca va face chef cu toate prietenele ei...so?..uite asa devin osenii miliardari,mai zilele trecute a castigat un baiat din Certeze,55 miliarde,acum vecina mea...ca lumea! hai sa jucam la Bingo!
Eu aveam retinere fata de astfel de jocuri,sincer nu imi placeau in mod special nici Palade cu Tociu,si evitam, emisiunea lor...uite un motiv acum sa-i urmaresc.
Din toata povestea asta poate ma aleg si eu cu un avantaj,certezanul vrea sa-mi cumpere casa din Negresti...hai,ca am si eu indirect noroc!:)

17 comentarii:

  1. Frumoasa intamplare! Felicitari vecinei, chiar ca a dat norocul peste ea ! Se pot numi cu adevarat oameni fericiti !

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi este placut sa aud si despre norocul altuia, caci se confirma faptul ca exista. Ceea ce eu nu credeam.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Praf de stele,
    mare noroc!zau asa! mai ales in vremurile astea de criza...dar vorba fetei mele,daca nu jucam n-avem nicio sansa sa castigam...
    Sotul meu D-zeu sa-l ierte juca la jocuri de noroc,era singurul din casa care credea in ele,si a castigat odata la Loto,i-au iesit 4 numere,ne-am ridicat aproape toata anexa casei cu banii aceaia...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Doctore,vezi nici eu nu cred,poate de aceea nici nu joc...:)
    Dar asta nu inseamna ca de acum incolo n-o pot face...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Oau! Ce veste! Ce noroc!
    Eu n-am avut niciodata noroc si de aceea nu joc niciodata la jocuri de noroc, dar in schimb particip la concursuri pe baza de juriu unde am luat locul I de multe ori...dar e un premiu muncit. Asa am primit de la Andreea Marin 100 de euro pentru ca i-a palcut un articol de-al meu, sau un DVD player tot pentru un articol. Dar la noroc, niciodata!
    Dar ma bucur din suflet daca altii castiga!
    Sa ne mai tii la curent, sa ne bucuram in continuare :)!

    RăspundețiȘtergere
  6. ohoho...nici eu nu aveam incredere in astfel de jocuri...acum vad ca se mai intampla si minuni:D

    RăspundețiȘtergere
  7. FrUmos Alina,felicitari!
    Asa am castigat si eu la concursuri ,v-am povestit ca am castigat in clasa a VI-a la un concurs de desene organizat de Cravata Rosie am luat locul III pe tara(erau mai multi cu premiul III,nu eram singura...dar totusi),apoi am castigat la concursuri " cine stie castiga " concurs de cultura generala organizat pe perioada liceului de Casa de Cultura,am castigat si la loz in plic,sotul meu cumpara la sfarsit de saptamina cite-un loz pentru fiecare membru...dar nu sume fabuloase,marunte...

    RăspundețiȘtergere
  8. Da,raza de soare,asa se pare,unii au noroc!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. vreauuuuuu si eu sa castiggg......
    ce tare ca au castigat.....

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari vecinei!Cat despre domnul din Certeze...felicitari si lui...vrea sa cumpere ceva imobiliar de la tine?Bafta maxima!

    RăspundețiȘtergere
  11. Monica si eu vreau!crede-ma!dar pentru asta trebuie sa jucam...o sa incerc sa joc..:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Da,Ana-Maria,e interesat de casa mea din Negresti,as vinde-o ca oricum nu locuiesc acolo de la moartea sotului meu...ma duc doar in weekend sa vad ce mai e pe acolo...atat!Mi-am cumpara o casa aici in Satu Mare sa fiu mai aproape de fete.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nici eu nu joc..si nu stiam pe nimeni..concret ca a castigat..dar uite ca se confirma..Poate am sa joc si eu..Bafta la vanzarea casei..

    RăspundețiȘtergere
  14. Sincera sa fiu, si eu eram neincrezatoare in astfel de jocuri....dar uite ca se poate. Felicitari vecinei si tie mult noroc cu casa :)

    RăspundețiȘtergere
  15. mara,eu voi juca incepind de saptamina viitoare,poate,poate...:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Daa..Lillee,avea niste emotii ...ca abia a putut sa pronunte Metropolis,te cred si eu,asta da noroc!:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Sotul meu joaca mereu si la Superbingo ,si la Loto.O singura data a castigat la Loto ,dar putin,cat un salariu minim ...
    Adevarul e ca,daca nu joci ,cum sa castigi..???
    Jucand,exista sansa...
    Ma bucur pentru vecina ta ... Am vazut-o cand a primit premiul duminica...Mare minune !!!

    RăspundețiȘtergere